Jump to content

hottzo

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hottzo

  1. ¶λλο ένα μπράβο στον κ. Δήμο για το Golf V χρυσαφί μεταλιζέ. Το έκανε καλύτερο από καινούριο. Χίλια ευχαριστώ κ Δήμο. Α κ τιμή δε παιζόταν!!
  2. ευχαριστώ για τα replies, μάλλον σαββέλο το βλέπω που είναι εγγύηση, αρκεί να τα φέρει. Ο Πατέρας έχει τηλέφωνο, γιατί είναι και καμμιά 40χλμ από μενα;
  3. μαύρα γιατί δε σκοπεύω να το κρατήσω για πάνω από 20.000χλμ το αμάξι λόγω μετάβασης σε golfV ή golf VΙ αν έχει βγει. Οπότε δε αξίζουν τα κίτρινα κατά την ταπεινή μου άποψη για Golf IV 1.4 Edition 2002. p.s. Αν έχετε κάποια άλλη καλύτερη πρόταση για αναρτήσεις, αλλά στο επίπεδο τιμών των μαύρων bilstein άντε +50Ε εννοείται ότι θέλω να την αναφέρετε. To club585 στον σταυρό αττικής μου πρότεινε sachs Advantage 300Ε με τοποθέτηση. Καλά είναι; Μου φάνηκε λίγο μέτρια η προσφορά.
  4. Ξέρετε κάποια μαγαζιά i)για αγορά αμορτισέρ ii) τοποθέτηση αμορτισερ ή για αγορά και τοποθέτηση στον ίδιο? Ενδιαφέρομαι κυρίως για bilstein τα μαύρα για golf iv.
  5. Καλά, μόνο σε εμένα έτυχε; Πήγα για γενικό σέρβις στο VW group service Αιγάλεω τη προηγούμενη εβδομάδα και είπα σήμερα να το κοιτάξω λίγο το αμάξι. Μου είχαν διαλύσει τις πλαστικές βίδες που βγάζεις το φίλτρο καμπίνας, τσέκαρα τα λάδια και έχουν βάλει σχεδόν 2/3 λίτρου παραπάνω από το maximum. Πώς μπορώ τώρα να αφαιρέσω λάδι για να επανέλθει στα φυσιολογικά όρια. Α, και το φίλτρο καμπίνας το είχε βάλει ανάποδα. Αυτά ήταν τα μόνα που ήξερα να κοιτάξω για τα υπόλοιπα σκέφτομαι να πάω σε συνεργείο να το ξανακοιτάξω.. p.s. Δεν αμφισβητώ τη δουλειά του Ηλία, για τον οποίο έχω ακούσει τόσο καλά λόγια αλλά δε έκανε ουσιαστικά αυτός το service αλλά οι μηχανικοί που είχε υπό την επίβλεψή του όποτε προλάβαινε.. Αλλά αυτά μου κάνανε μεγάλη εντύπωση γιατί είναι χοντρές λεπτομέρειες.
  6. Με μπερδέψατε παίδες και εγώ έλεγα Δήμο για βαφές και Ηλία στο Αιγάλεω απ'οτι διαβάζω για μηχανικό. Πολλές επιλογές.... Συνήθως είναι μόνο ένας καλός, τώρα δε ξέρω που να το πάω. Για γενικό service το θέλω για ένα Α3 και την κτηνώδη Golfo μου IV!!
  7. Καλησπέρα, έχετε ακούσει τίποτα για ένα συνεργείο AUTOPAINT? Ποια είναι η άποψή σας;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.