Jump to content

KostasGtimk5

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KostasGtimk5

  1. Πάντως απο πληροφορίες που εχω ακουσει δεν πιστεύω οτι θα βγει προγραμμα απο Revo, το αυτοκινητο εχει siemens ecu και η Revo ασχοληται μονο με bosch ecu.
  2. Φιλε Mhtsotakis , εχουμε αυτοκινητο εδω και 18000Km χωρις κανενα προβλημα με Chiptronic Box του ξαδερφου μου προχώρα αφοβα , δες εδω http://www.vwclub.gr...pic=38370&st=40 για να μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια.
  3. Πιστεύω οτι μέχρι 310hp το καλύτερο είναι αυτό που μπαίνει στην μαμά θέση δηλ. απο s3 αυτό φοράω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος
  4. Εγώ με το ίδιο πρόγραμμα chiptronic εδω και 3 χρονιά , αλλά σε GTI με 55.000km φορεμένο (60.000km το αυτοκίνητο) τα περισσότερα με .....τέρμα γκάζι δεν έχω κανένα πρόβλημα
  5. Μαζι σου και γω G.PET.VF34 Μιλαμε για μια αναβαθμηση τησ ταξεισ του15-20% δεν πιστευω οτι χαλαμε τον χαρακτηρα του αυτοκηνητου!
  6. Δεν ξερω αν το εργοστάσιο έχει πεσει τοσο εξω απο 105Hp σε 128Hp γιατι αν ψαξεις και στο εξωτερικο δεν περναει κανενα τα 115Hp , παντος του ξαδερφου μου ειχε βγαλει 114Hp normal και μετα πηρε +25Hp , και άλλα πολλα που ειδαμε εκει μετρημένα πανω κατω τα ίδια ήτανε , παντα φιλικα μιλαω και φυσικα ειναι στην αποφαση του καθενα τη θα κανει με το αμαξι του και την τσεπη του , την γνωμη μας λεμε εδω μεσα και της εμπειρίες μας .
  7. Το συγκεκριμενο (Chiptronic Box) το φοράει ενα ξαδερφακι μου χωρις κανενα προβλημα εδω και 6μηνες περιπου.Εκανε και το πρωτο service και δεν πειρανε χαμπάρι στην αντιπρωσοποια .
  8. Ναι ο θεολογιτης
  9. Εμενα ο ξάδερφος φοράει το Chiptronic Box σε 1.2ΤSI Polo εδω και 5 μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος χωρίς κανένα πρόβλημα, παρε και απο εκει μια προσφορά Δες εδω
  10. Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει κάτι με το πρόγραμμα , εγώ φοράω Chiptronic εδώ και 4χρονια χωρίς πρόβλημα , κοιτά στο σαιτ τους έχουν φτιάξει ένα Golf 6 R2.0 είναι ο ίδιος κινητήρας με τον δικό σου. Δες εδω
  11. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τα Box , και ειδικά στα TDI τα χρησιμοποιούνε πολύ στο εξωτερικό , μόνο κοιτά να έχει κάποιο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και όχι ότι βρεις στο ιντερνετ φτηνό , γιατί εγώ σε μια μάτια που έριξα για το αμάξι σου βρήκα από 59eu μέχρι 700eu.
  12. Εχουμε ξανανοίξει την ιδια κουβεντα παλι εδω Πάντως ο ξαδερφούλης είναι πολυ ευχαριστημένος εδω και 4μηνες περιπου το αμαξι ειναι super.
  13. Και η εγγύηση πάει υπέρ πίστεως !!? Ο εγκέφαλος αυτός δεν παίρνει reFlash από την θύρα OBD (πχ όπως το δικό μου GTI5) ,όπου και αν ρώτησε του είπαν ότι πρέπει να ξεκολληθεί η πλακέτα για να προγραμματιστεί στον πάγκο ,όπως και σε πολλά vag 2010 . Αν γίνει κάτι και ελέγξει η αντιπροσωπεία τον εγκέφαλο θα φανεί ότι είναι πειραγμένος ,άσε που μας είπαν ότι μετά το ξεκόλλημα πολλοί αντιμετώπισαν προβλήματα με τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητου . Αλώστε εν έτη 2010 να ξεκολλάς πλακέτες σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο δεν ότι καλύτερο.
  14. Με προβλημάτισε αυτό που είπες περί κατασκευής του παραλλήλου εγκέφαλου ότι είναι του περασμένου αιώνα ,και επειδή εγώ πρότεινα στον ξάδελφο να βελτιώσει εκεί το αυτοκίνητο ,ψάχτηκα .(είπα λες να…) ..Τελικά μετά από τηλέφωνο που έγινε στην Chiptronic και από mail με τους Γερμανούς μάθαμε ότι οι συσκευές αυτές είναι τελευταίας γενιάς (5 γενιά ) τις κυκλοφορήσαν στην αγορά το τέλος του 2009 και λειτουργούν με πολλά κανάλια και έχουν εσωτερικά ένα ψηφιακό μικροεπεξεργαστή που είναι ειδικά κατασκευασμένος για τους νέους εγκεφάλους . Μας ανέφεραν ,αυτόν που έχει το POLO TSI έχει τρία κανάλια ,ελέγχει turbo pressure ,map sensor,και cam timing sensor (ελπίζω να τα έγραψα σωστά) και ότι στην συσκευή που έχουμε, έχει γίνει fine tuning για το συγκεκριμένο μοντέλο .
  15. Έδωσε 600¤ μαζι με το ΦΠΑ .
  16. xaxaxaxa καλό ,άραγε γιατί δεν το κάνουν και οι γνωστοί βελτιωτες αυτά τα ρεγουλαρίσματα στις πεταλούδες μέσω χαρτών και τα κάνουν οι διάφοροι Hobby tuners ?
  17. Μόλις το κάνεις 100% (ντιζα)με πρόγραμμα, βάλε και ένα επιταχυντή (chiptronic / η μπουλεκο) )για να χάρης 200% :drinks:
  18. Ποιο έχει 270¤ του μπουλεκου ? Γιατί εγώ πήρα το Chiptronic 200¤ ,αυτό που εισάγουν απο Γερμανία .
  19. Δεν ξέρω για την κατανάλωση ,αλλά από απόδοση άλλαξε πολύ .
  20. Θα μάθω νεότερα και θα σας πω ,για βιντεακι λίγο δύσκολο .
  21. Εγώ έχω βάλει της Chiptronic το σύστημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ,είναι και ρυθμιζόμενο με τρεις θέσεις .Καταλαβαίνεις την διαφορά από το πρώτο πάτημα.Απόλυτα ασφαλές γιατί έχει τις εργοστασιακές φισες . http://www.chiptronic.gr/Tuning_pedal.php
  22. Εγω στο δικο μου (mk5 2.0 GTI)έχω βάλει επιταχυντή ηλεκτρικού γκαζιού της Chiptronic . Αυτο εδώ Είναι και ρυθμιζόμενο .
  23. Ένας ξάδερφος μου έκανε αυτή την βελτίωση στο δικό του 1.2 TSI Chiptronic BOX Του τοποθέτησαν αυτή την συσκευή, το δυναμομέτρησαν και μέσα σε 15 λεπτά έφυγε με + 25 άλογα και 4 κιλά ροπής . Όποτε θέλει την βγάζει και δεν φαίνεται τίποτα στην VW.
  24. Σε αυτή την εταιρεία έχω βάλει εγώ πρόγραμμα και εισαγωγή , σε GTI 2.0T εδω και 2 χρόνια και ειμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση και την λειτουργία , τα παιδιά τής chiptronic είναι πολύ εξυπηρετικά
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.