Jump to content

nikos73gr

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About nikos73gr

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    nikos73gr

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Καλλιθέας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

2,599 profile views

nikos73gr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Γεια σας! Ξέρει κάποιος εάν βάλω χαρακοτους η με τρύπες δίσκους θα έχω θόρυβο σε σχέση πάντα με τους απλούς?
  2. εχω βαλει κ προγραμμα revo 1. Δεν νομιζω να εχει να κανει κατι?
  3. Καλημέρα σας! Προχθές άλλαξα όλο το κιτ καδένας χρονισμού κ τρόμπα νερού! Με το που το οδήγησα κατάλαβα ότι δεν τραβάει καθόλου όπως ανέβαζε στροφές απο πριν! Δεν ξέρω σύμπτωση είναι, κάνανε κάποια βλακεία στο συνεργείο?
  4. Καλημερα, Εχει αλλαξει κανεις την οθονη στον πινακα οργανων σε golf 5? Εμενα πλεον δεν βλεπετε καθολου!!! Οποιος την εχει αλλαξει κ ειχε επιτυχια μπορει να μου στειλει απο που την πηρε.... ευχαριστω,
  5. Εκλεισε! Πηγα εβαλα μια remus στον ζαπατινα κ αφαιρεσα το μεσαιο καζανακι...
  6. Καλησπέρα σας! Έχω ένα golf v TSI 140 και σκέφτομαι να αλλάξω τελικό εξάτμισης κ να βάλω Fox στυλ R32. Έχει βάλει κάποιος fox εξάτμιση να μου πει εντυπώσεις! Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κ πανάκριβη!!!! Ευχαριστώ!
  7. Καλησπερα σας, Εχω ενα προβλημα με την ζωνη του συνοδηγου (vw golf v) εχει κολλήσει ο "διακοπτης" (εχω μαρκαρει στην φωτο) και δεν κατεβαινει ουτε ανεβαινει και εκτος απο αυτο η ζωνη δεν επανερχεται μεσα αφου εχει ξετυλιχθει! Εχει καποιος το ιδιο προβλημα....
  8. οχι δεν εχω mfa+ εχω απλη οθονη οχι την Plus. Μπορω να βαλω καντραν με οθονη plus??
  9. Καλημερα σας, Μια ερωτηση επειδη μιλατε για το κατραν. Εχω ενα golf v του 2007 και η οθονη στο καντραν (που λεει την ωρα, χιλιομετρα κτλ...) εχει αρχισει και "αλλοιώνεται" ασχημα σε σημειο οταν εχει πολυ ζεστη να μην βλεπω σχεδον τιποτα!!!! Μονο την νυχτα και τον χειμωνα που εχει κρυο να φαινονται ολα κανονικα! Ξερει κανενας εαν υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Αλλαζει η οθονη η πρεπει να αλλαξω ολο το κατραν?? ευχαριστω.....
  10. Καλημερα σας! Θελω να αλλαξω προβολεις στο golf v tsi που εχω! Εχω βρει Depo και Dectane και οι δυο μαυροι GTi look! Ti προτεινετε? Εχει κανενας απο εσας προβλημα με τους παραπανω?? Ευχαριστω!
  11. Καλημερα σας! Εχω ενα προβλημα με το γρυλο του δεξιου παραθυρου, ρωτησα στο 'φιλη' και μου ειπε για επισκευη 80 ευρω! Για αντικασταση με καινουργιο 130 ευρω! Για επισκευη ειναι πολλα ρε παιδια η οχι???
  12. καλημερα σας! Χθες ρωτησα στην vw για πισω σινεμπλοκ μπροστινων ψαληδιων και μου ειπαν 140 ευρω το σετ!!!!!!!!!! Εαν δειτε στο παρακατω link μπορω να παρω τα ιδια αλλα powerflex με την μιση τιμη!!!!!!! http://eshop.avcweber.gr/Product/327/PFF85-502/Page/80/Powerflex-bushes/Model/0/0/el/ Τελικα τι γινετε ρε παιδια? Τετοια διαφορα τιμης εχουν τα εργοστασιακα!!! Συμφερει καλυτερα να παρεις τα powerflex που ειναι και πολυουρεθανης??
  13. Καλημερα! Κοιτα εγω μενω καλλιθεα. Αλλα ας ειναι οπουδηποτε εντος αττικης!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.