Jump to content

kaldio

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About kaldio

  • Birthday 06/10/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    Passateas

kaldio's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Κυριακή βράδυ, στην Βασ. Σοφίας και συνέχεια στην Κηφησίας με κατεύθυνση προς Κηφησιά άσπρο Golf GTI, δυστυχώς δεν είδα πινακίδες ή κάποιο αυτοκόλλητο του club μιας και με ακολουθούσε αντί να το ακολουθώ εγώ......
  2. Απλά θα πώ πως οι στροφές γίνονται ευθείες !!!!!!!!!
  3. Φίλε Ορέστη, και εγώ στο δικό μου έχω τα ίδια αμορτισέρ-ελατήρια. Όντως είναι πάρα πολύ καλός συνδυασμός. Μετά απο Bilstein/H&R πας σε coilover! Όσο για τις λακούβες, σκέψου οτι εγώ έχω 17άρα ζάντα με 40άρι προφίλ!!!!!
  4. Καλησπέρα καταρχήν, μετά απο την αισθητική βελτίωση, ήρθε η ώρα να πειράζω τα μηχανικά μέρη.... και θέλω να αρχίσω απο τα φρένα. Γνωρίζει κάποιος ή μπορεί κάποιος να μου πεί, τι διαστάσεις δίσκους μπορώ να χρησιμοποιήσω για το δικό μου μοντέλο? Το καρέ της ζάντας είναι 4χ100 και οι ζάντες είναι 17άρες. Ψάχνω κυρίως για μεγαλύτερους δίσκους και δαγκάνες. Η βοήθειά σας είναι σημαντική!!!!
  5. 1. Kaldio (1 άτομο, μετά απο ΠΟΛΥ καιρό) Μέσα και για την ταβέρνα.
  6. Ορίστε και μερικές "καθαρές" φωτογραφίες απο το αμάξι....
  7. kaldio

    Kaldio's Passat

    Ανανεωμένες φωτογραφίες
  8. Βασικά και η ετερεία και ο τύπος των φαναριών είναι Dayline. Τα πήρα απο έναν φίλο που φέρνει αξεσουάρ αυτοκινήτων στην Καλογρέζα. Το site του είναι αυτό: http://carpowersa.gr.gg , άν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα σαν site.
  9. Σ'ευχαριστώ Νίκο, όντως τα κανονικά φώτα φωτίζουν ΑΨΟΓΑ!!!!! Ναί τα πίσω τα έχω αρκετό καιρό, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν τρελένομαι να βάλω LEDs πίσω. Μου αρέσουν πολύ αυτά που έχω!
  10. Πολύ ωραία τα φώτα!!!! Μεγιές!!!!!!!
  11. Χθές άλλαξα τα εμπρός φώτα στο Passat μου. Έβαλα τα καινούρια φανάρια της dayline. Ορίστε και δύο φωτογραφίες. Περιμένω γνώμες και σχόλια.
  12. Παίδες, αυτή τη στιγμή έχω τα Yokohama S-Drive με διάσταση 205/40/R17, απο τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να βάλω τα AVON ZV3 στην ίδια διάσταση. Να συμπληρώσω πως είχα πάλι AVON όταν είχα τις 15αρες και ήμουνα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να τα ξαναβάλω. Έχετε κάποια άλλη πρόταση πέρα απο τα AVON.
  13. Εγώ παιδιά μέχρι την άλλη Δευτέρα θα έχω τα καινούρια μου φανάρια, τύπου Audi. Είναι για το Passat B4 1997 μοντέλο, χρώμα μπορντώ. Τα φανάρια είναι αυτά : και θα αντικαταστήσουν τα ήδη αλλαγμένα ... angeleyes
  14. Ορίστε και μερικές πρωινές που φαίνονται καλύτερα τα φανάρια
  15. Το ίδιο και σε βίντεο :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.