Jump to content

Lestat

Members
  • Posts

    1,117
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lestat

  1. Η συγκεκριμένη ζάντα επισκευαζεται αλλα δεν ξαναβαφεται στην διχρωμία. Πρακτικά το απεξω δεν ειναι βαφή αλλα γυαλισμένο αλουμίνιο με μια στρώση βερνίκι και επειδή στην Ελλάδα δεν εχουμε αναλογο τόρνο για να ξαναφάει την ζάντα αφου στοκαριστούν οι ατέλειες αυτό που γίνεται ειναι να την βάφουν ολη μονόχρωμη.
  2. Καλή χρονιά. Δωσε ενα link στο ebay να δουμε λιγο τι βρήκες. Cruise control υπάρχει σε 4αρι αλλα δεν εχει σχεση με την οθονιτσα που λες η οποια ειναι ενσωματωμενη στο κοντερ.
  3. Το rs ηταν 70 αλογα παραπάνω και υπολόγιζε περίπου 1 αλογο για καθε δεκα κιλά μη αναρτώμενης μάζας δηλαδή τα 270 κιλα διαφορά ειναι περίπου 27 αλογάκια. Με βάση τα κιλά και τα άλογα το Rs ήταν καμια 40αρια αλογα παραπάνω. Το θέμα ειναι πως στα 200+ χιλιόμετρα τα κυβικά παίζουν τεράστιο ρολο στο πως γεμίζει το αμάξι. Το κοβω πολυ χλωμο το 1.4 να μαζευε το 2.5 ειδικα ψηλά. Τεσπα μια γνωμη λέω απλα τα νούμερα δεν συμφωνούν με όσα φαινεται να περιγράφει ο passatouk.
  4. Αν βάλω κάτω τα χαμένα λεφτα αριστερά και δεξιά αγοράζω αλλο ενα αμαξι.
  5. 1400cc με 280 αλογα μαζευαν στα 200 χλμ την αποσταση απο 2500cc με 350 αλογα....? Οι Etuners ειναι γνωστοί πυροτεχνουργοί
  6. Θα συμφωνήσω μαζί σου απολυτα αλλα αμα το καλοσκεφτείς ειναι τραγικο εως γελίο. Πληρώνεις αυτά που σου ζητάνε και πρέπει να τους πεις πως και τι να κάνουν? Ωρες ωρες εχω την εντυπωση πως οποτε μπαίνει χέρι στο αμάξι μετά κατά τύχη δουλευει. Κανείς δεν ειναι σίγουρος για τίποτα και ελάχιστοι ακολουθούν τις προδιαγραφές της μαμας VW.
  7. Ε ναι λογικο 1400cc μοτερ 300 φευγα αλογατα καποια θεματακια θα τα εχει..
  8. Δεν θέλω να βάζει χέρι στο αμάξι κανένας. Πάλι καλά που έχω χώρο και προσβαση σε νερό και ρευμα και το καθαρίζω μόνος μου μέσα έξω.
  9. Carmyfix 54. Την βρήκα απο ενα καταστήμα στην Θεσσαλονίκη αλλα σίγουρα θα βρείς και Αθήνα. Εξαιρετική θερμική αντοχή, ειναι πολύ αραιη από μόνη της ώστε να απλώνει με πινέλο και μετά απο 24 ωρες δεν ξεκολλάει με τίποτα.
  10. Δυστυχώς αν δεν κάνεις φασαρία δεν θα βγάλεις άκρη. Αυτό είναι το επίπεδο του tuning στην ελλάδα, όλα καταλήγουν σε καυγά και άσχημο μάλιστα. Καλά θα ήταν να ενημερώσεις και μας βέβαια για να ξέρουμε τι παίζει.
  11. Ο πληθυσμός των S2000 χωρίζεται σε δύο κομμάτια... σε αυτά που έχουν τρακάρει και σε αυτά που έχουν τρακάρει πολύ. Το δικό σας ειναι συλλεκτικό χεχε. Το αμαξι αυτό για να το οδηγήσεις θελει 4 χέρια και οποιαδήποτε αλλαγή στην γεωμετρία μπορεί να αποβεί μοιραία. Τώρα το όλο θέμα μου φαίνεται ψιλο άκυρο. Αν ο τύπος θέλει την γνωμη μας ας γραφτεί στο forum ας κάνει ενα post και ας ρωτήσει.
  12. Ααα πολύ ωραία... Λοιπόν από ήχο βρηκα μόνο το merc στο option auto το οποίο ειναι εκνευριστικα υσηχο... Το porschiko το οδηγεί ενας γκασμάς αλλά δεν μπορώ να πω πως και αυτό ακούγεται... Προσωπικά μου αρέσει κάτι τέτοιο... http://www.youtube.com/watch?v=HFnipoL6VFI Αρα από ποιότητα κύλισης πέρνουν άριστα αλλα απο ηχο χάλια . Από επιδόσεις το porschiko φαίνεται να υπερέχει αλλα το merc ειναι η χαρά την πάντας και της σβούρας οπότε ψηφίζω merc. Απο εμφάνιση μπορώ να πω πως η μερσεντα ειναι λιγουλακι καγκούρικη για αμαξι τόσων χρημάτων ενώ η porsche δείχνει σοβαρή και μαζεμένη αν και σε στυλ νεκροφόρας! Οπότε ψηφίζω C 63 AMG Coupe "black series"!! Ειδικά σε mat black ειναι αψογη!! Αυτό ηταν πάω αυριο να παίξω μια περιουσία στο tzoker!! Γαμωτ!
  13. Σκοπεύεις να αγοράσεις κανένα απο τα δυο? Αν ναι βάλε τιμή και στα δυο για να ξερουμε αν οι παπαριές που θα πουμε εμεις σαν γνωμη θα σε επιρεάσουν οικονομικά και ποσο... .
  14. Για να μπεί ο 1.8Τ στο 6N2 θα πρέπει να κάνεις ευχελαιο και το κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Αν θες μπορώ να σου δώσω ολα τα links και τα emails με τους ανθρωπους που θα πρέπει να επικοινωνήσεις για να βρεις τα παντα. Υπόψιν δεν ειναι μαγαζάτωρες στην Ελλάδα αλλα μαγαζιά στο εξωτερικό που θα σου παρέχουν ηλεκτρολογικά, βάσεις μηχανής, ανταλλακτικά, εξάτμιση κτλ σε τιμές μακραν χαμηλοτερες απο οτι στο Ελλαντα. Απλά το κόστος ειναι και πάλι αρκετο, γιατι σε οποιον μηχανικό και να πέσεις εδω θα σου ζητήσει ενα χερι και ενα ποδι να το βάλει επάνω. Ο ARC η ο AVY (o πρωτος ηταν απο το polo και ο δευτερος απο το lupo) είναι τίμια μοτερ αλλα λογο ανισσόροπης κυλινδροκεφαλής δεν αποδιδούν τα αναμενώμενα. Υπόψιν πως υπάρχει AVY με εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων (απο το Lupo gti). Μπορείς να κάνεις μια μόντα με σχετικά λογικό κόστος που με μαμα εντοσθια και εκκεντρα θα βγάλεις κοντά 130-135 αλογάκια. Block μηχανής από polo 6n2 gti και κυλινδροκεφαλή απο polo 6n 16v (AFH). Ευκολη μετατροπή με πολύ νέυρο. Κυκλοφορεί ενα τέτοιο τετραπετάλουδο 180 αλογάκια . Τέσπα εδω ειμαστε ότι χρειαστείς μας λες.
  15. Μπραβο παιδια μπραβο... τα πολακια σας κανουν σαν τρακτερ και σεις ξεκινησατε τον 102 κύκλο της σειρας "ποιος την εχει πιο μεγάλη"... την νομική γνωση...
  16. Παιδιά να δώσω και γω τις ταπεινές μου μηχανολογικές γνώσεις. Να αλλαχτούν τα έμβολα χωρίς να λυθεί ο στρόφαλλος και το καπάκι είναι απο τις χειρότερες προχειρο δουλειες που μπορει να κάνει μηχανικός. Υπάρχουν δυο τρόποι να βγαλεις τσαπατσούλικα τα εμβολα. 1. Να λυσεις το καπάκι, το καρτερ τις μπίελες απο το κάτω μέρος και να σπρώξεις τα εμβολα με την μιση μπιέλα προς τα πάνω. 2. Να βγάλεις το καρτερ, να λυσεις τον στρόφαλλο απο τις βάσεις του και απο τις μπιέλες να τραβήξεις τον στρόφαλλο προς τα κάτω και μετα να βγάλεις ενα ενα τα μπιελοπίστονα σαν πινέζες. Το δεύτερο ειναι το πιο φτηνό γιατι δεν λύνεις το καπάκι αλλα το αμαξι στο δέσιμο δεν ειναι χρονισμένο καλα με αποτέλεσμα οι βαλβίδες να φλερταρουν με το κάρφωμα και η αποδοση να εχει παει περίπατο. Σε κάθε αλλαγή μπιελών - εμβόλων το σύνολο πρέπει να ζυγιστεί μαζί με τον στρόφαλλο πριν μπει στο μοτερ ξανα και το καπάκι πρέπει να έχει βγει για να πείς πως χρόνισες το μοτερ σωστα. Αυτές οι αλλαγές εμβολων που σας πετάνε στην αντιπροσωπεια εμενα μου κάνουν για προχειράντζες χειρίστου είδους. Δεν παιζει δηλαδή αυτοι οι ημιανίκανοι να ελυσαν το αμαξι να αλλαξαν εμβολα και να βγει αμαξι ξανα μετα το δεσιμο. Ζητήστε αλλαγη κινητήρα η ακομα ακόμα και αυτοκινήτου και στείλτε κανενα ομαδικό εξώδικο μπας και βρείτε το δίκιο σας. Προσπαθούν επειδή ειναι οι εποχες δύσκολες να τα βγάλουν απο εσας. ΥΓ: Θα ρωτήσω και θα μάθω για το αν το εργοστάσιο προτείνει αλλαγή εμβόλων. Εχω την εντύπωση πως το μοναδικό κομμάτι το οποίο προτείνει για αλλαγη ειναι ο υπερτροφοδότης και αν το πρόβλημα δεν ειναι σε αυτόν τότε προτείνουν αλλαγή μοτερ.
  17. Κατ αρχας δεν νομιζω πως η 14αρα σιδερενια ειναι βαρυτερη απο την 16αρα αλουμινενια. Κατα δευτερον η μεταβαση απο 165/70 σε 205/45 θα εχει τραγικες μπορω να πω συνεπειες στις επιδοσεις. Η επιταχυνση θα παει περιπατο η επιβραδυνση θα καλυτερεψει. Η ανεση θα μειωθει καπως αλλα το ολο πατημα του αυτοκινητου καθως και ο τροπος που στριβει θα αλλαξει προς το πολυ καλυτερο. Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι καλύτερα αν βρεις μια ελαφρια 15αρα να βαλεις .
  18. H πεινα κανει τον ανθρωπο θηρίο... Δεν θα αργησει να γινει το κακο, καποιου θα του λασκαρει λιγο παραπανω και μετα το θεμα θα εχει τον αμαζευτο. Αναρωτιεμαι αν θα ειναι χαρουμενοι ολοι αυτοι οι μαλ@κες απο τις ΜΚΟ, που φωναζουν για τα δικαιωματα των μεταναστων και πως πρεπει να μεινουν ολοι Ελλαδα, αν γινει κανενα αιματοκυλισμα. Οταν εχουμε εναν μακ@κ@ για πρωθυπουργο που δηλωνει πως βλεπει την Ελλαδα σαν χώρο και οχι σαν χωρα τοτε τα λογια περισσευουν. Το κακο ειναι πως αυτοι οι ανθρωποι καταλαβαινουν πως η χωρα μας ειναι ξεφραγο αμπελι και το εκμεταλευονται οσο δεν παει. Υπαρχει ομως μια λεπτη γραμμη με τον Ελληνα να πιεζεται απο παντού που οταν την περασουν δεν θα εχει γυρισμο και θα συμβουν ασχημα πραγματα.
  19. Οχι Θοδωρή, τόσα μπορεί να τους χρεώνουν αλλα δεν εχουν τοσα. Ανάλογα με το μέρος απο το οποιο ερχονται πληρώνουν 400-800 απο τον Εβρο και 1000-3000 απο τα νησιά. Η ταρίφα παει αναλογα με την επικινδυνότητα του περάσματος. Το θεμα ειναι πως αυτά τα χρήματα μπορεί να μην εχουν οπότε τους τα χρεώνουν, τους μαντρώνουν εδώ οι μαφιόζοι και τους βαζουν στην δούλεψή τους. Κανένας δεν αναρωτιέται ποιος τους δίνει η απο που αγοράζουν τα πραγματα που πουλάνε?
  20. Δεν εχω προβλημα με κανεναν ο οποιος ερχεται σε αυτη τη χωρα για να προσφερει. Φυσικα και το μεγαλυτερο προβλημα το εχω με τους πολιτικους γιατι ειναι μεγαλη γαγγραινα για τον τοπο αλλα δεν μπορω να δεχτω πως οι αλλοδαποι ειναι οι κακομηροι που δεν φταινε και απλα βρεθηκαν εδω. Τον πολιτισμο αυτων των ανθρωπων τον ειδαμε οταν πριν κανα διμηνο κρεμασαν στο Πακισταν τα δυο αδερφια που νομιζαν πως ηταν κλεφτες και τα χτυπουσαν μεχρι θανατου σε μια πλατεια. Η χωρα μας ειναι μπου#@$λο αυτο το ξερουμε ολοι αλλα το θεμα ειναι πως το καταλαβαινει και αλλοδαπος με το που παταει το ποδι του εδω, οποτε πρατει και αναλογα. Ας του εβγαζαν του Πακιστανου ΑΦΜ, ας πληρωνε φορους ΙΚΑ ΤΕΒΕ περαιωση εκτατες εισφορες και θα σου ελεγα εγω για ποσο θα εμενε εδω. Αν μετα απο ολα αυτα εμενε ας του εδιναν υπηκοότητα και ας καθοταν οσο ηθελε! Τωρα το μονο που συμβαινει ειναι πως αν εγω παω στο νοσοκομειο πρεπει να πληρωσω 5 ευρω και αυτος τιποτα. Οταν αυτος ερχεται αρρωστος η παθαινει κατι εδω ποιος αναλαμβανει την περιθαλψη του? Εμεις τους λουζόμαστε ολους αυτους μαζι με το κοστος που εχουν! Σιγουρα καποιοι μακακες ανοιξαν τα συνορα αλλα τωρα πρεπει να κλεισουν και να παρουν ποδι ολοι τους. Πρωτα οι πολιτικοι και μετα οι αλλοδαποι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.