Jump to content

tgatz

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tgatz

  1. [όνομα quote = 'ημερομηνία vassilis3' = '27 Δεκέμβριος 2009 - timestamp 12:22:01 'post = '1261909321' = '357014 '] Αυτό ακριβώς θα είναι το επόμενο βήμα, απλά μελετάω λίγο το βίσμα για να δω που θα δωσω τάση. Μάλλον δεν θα είναι τόσο εύκολο, μιας και έδωσα τάση στο μαύρο (-) και στο κίτρινο (+) όπου φέρνει τάση το αμάξι και δεν ξεκινάει εργαστηριακά Μήπως λείπει καμιά τάση; Το κόκκινο πχ δεν έπρεπει να φέρνει τάση με τον διακόπτη; μήπως λείπει κάποια ασφάλεια; Επεξεργασία Τελικά δεν κατάφερα να το ξεκινήσω με τροφοδοτικο, (σε αντίθεση με το αμάξι που πάει να ξεκινησει) φαίνεται ότι δεν είναι τόσο απλο να το βάλεις να δουλεψει σε τροφοδοτικό έτσι απλά, πιθανό να υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, κάθε βοήθεια-συμβουλή ευπρόσδεχτει. Το πρόβλημα παραμένει. [/ quote] Για να δουλέψει πρέπει να δώσεις +12 και στα δύο καλώδια ρευματος ταυτοχρονα (ενωσε τα μαζι). Αλλα θα επρεπε να δουλευει στο αυτοκίνητο..Εχει μηπως καλώδιο "Brake"?
  2. Αυτο ειναι το σιτε του...βεβαια πουλαει μονο χοντρική. Με το ζορι τον επεισα να μου στειλει τωρα ενα Touareg για ενα φιλο... Να τον ρωτησω ποιος πουλαει λιανικη τα δικα του αν θελετε. Fedom
  3. Τα T6501G kai T6501HD ειναι σίγουρα σαν του witson... ολοιδια.. Και σιγουρα και τα ποιο πολλα στο site ειναι τα ιδια...
  4. ποιο ειναι το site ακριβως, να δω να σου πω
  5. Φυσικα Του witson ειναι τα πιο αξιόπιστα (οχι όμως και απροβληματιστα) κι αυτο γιατι τα ελέγχει πριν τα στειλει... Οπότε οι πιθανότητες να ειναι ελλατωματικά μειώνονται πολύ. Εχουν καλή ποιότητα και σχεση απόδοσης/τιμής Επίσης παρα πολύ καλής ποιότητας ειναι και του fedcom με διαφορα θεματάκια όμως σε θέματα λειτουργικού που τα λύνει παρόλα αυτα με updates. Τα παρα πολυ φτηνα που κυκλοφορουν στο ebay κυριως δεν θα τα συνιστουσα....δεν παιζουν!
  6. Να καταθέσω και γω με τη σειρα μου την εμπειρία μου στο συγκεκριμένο θέμα μια και τα τελευταια 2χρονια το εκανα επαγγελματικα.. Εχω μιλήσει με όλους τους κινεζους, ταιβανους, χονκονεζους και καθε καρυδιας καρυδι, και εχω δοκιμάσει μηχανηματα απο τουλάχιστον 7 "κατασκευαστες". Καταρχην δεν ειναι όλοι κατασκευαστες... Στην πλειοψηφια τους τα μηχανήματα είναι από τον ίδιο κατασκευαστή με άλλο logo! Ας πουμε ο witson δε τα φτιαχνει....διανομεας ειναι. Παρολο που εχει πολυ καλη τεχνικη υποστηριξη και knowhow... Το ιδιο συμβαινει και με τους αλλους... Υπαρχουν απο οσο μπορεσα να μαθω 2 εργοστασια στην κινα και ενα στην ταιβαν που φτιαχνουν μαζικα κομματια με αλλο brand name και άλλο Interface... Οπότε όλη η συζήτηση ειναι λίγο ακαδημαική μια και δεν υπάρχουν και σημαντικές τεχνολογικές διαφορές....
  7. Ρε παιδες το μηχανακι παιζει και εδω Tune-it! και μάλιστα από δύο εταιρίες διαφορετικές...
  8. Ρε παιδια ρίξτε και μια ματια εδω... Tune-it! Ειναι στην ελλαδα, ειναι σχετικα φτηνο, δεν εχει τελωνειο, και εχει και ενα χρόνο εγγύηση και τους βρίσκεις και ευκολα... Εγω παντως απο εκει το πηρα (ειναι και ψιλοεπωνυμο: Witson) με την κεραιουλα του, το GPS του με τα προγραμματακια του, με την τηλεορασιτσα του, τα χειριστηρια τιμονιου του..μια χαρουλα
  9. Ε καλα μη τρελαίνεσαι..... εγω αλλαξα ισα με 3 τετοια για να καταλήξω σε κάποιο αξιόπιστο και απροβλημάτιστο... Ξερεις απο έξω όλα ιδια είναι αλλα τα υλικά κατασκευής είναι τελείως διαφορετικά. Και απο αυτα έβαλα δυο τρία σε φίλους και γνωστούς και όλοι ειμαστε πλέον ευτυχισμένοι! Tο μηχανάκι και το πήρα απο ένα e-shop Θεσσαλονικη (www.tune-it.com.gr) με εγγύηση και όλα... ( Και αμα δε παίξει παω και κανω και φασαρια...που να τρέχεις αγγλία!!) Το Reset ειναι ένα μικρό πιεζόμενο κουμπάκι στην πρόσοψη (πανω δεξιά νομίζω).
  10. Καλα ρε φιλος, απο που το πήρες? Εγγυηση δεν εχει? Δοκίμασες να του κανεις ενα reset? Το δικο μου κοντευει ενα χρονο τωρα και δουλευει αψεγάδιαστα!! Βεβαια το πήρα απο εδώ και έχει και εγγύηση, αλλα δε μου φαίνετε και πολυ λογικό να μην παίζει το δικό σου!
  11. Εμενα παντως τα φερνει ο κουμπαρος μου...με παραγγελεια.. Και δε θα σε σκοτωσω που στο ειπα!!
  12. Λοιπον για να προσθέσω και γω κατι στη συζητηση. το πήρα και γω και το εγκατέστησα, μόνος σε 10 λεπτα! Εβγαλα και φωτο για DIY και εγκατέστησα μόνος τους χάρτες και το destinator 7!! Το κόστος έτσι μειώνεται αισθητα και εδώ που τα λέμε με όλα αυτα που κάνει, στα λεφτα που έχει δεν βρίσκεις! Θα βάλω και φωτο εδω να το δείτε!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.