Jump to content

tzouzepe

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About tzouzepe

  • Birthday 07/02/1988

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

tzouzepe's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. lilian αμαξι και πινακιδα ταιριαζουν μαλλον εγω ημουν αλλα δεν θυμαμαι ποια μερα ακριβως ειχα παει(γιαυτο λεω μαλλον εγω )
  2. ασημι golf 4 το απογευμα κατα τις 5 στο mall.αυτοκολλητα στα πισω πλαινα.ποιοοος??
  3. μαυρο golf 4 εκδρομουλα στην αραχωβα το σκ δεν προλαβα να σε φωναξω ποιος??????και σημερα το μεσημερι στην υμμητου στο παγκρατι μαυρο πολο.
  4. μπλε golf 4 στον υμμητο στην ελλησποντου νομιζω με αυτοκολλητο στο πισω τζαμι ποιος????ηταν κανεις στην ηλιουπολη κατα τη μια το βραδυ στην κεντρικη πλατεια??
  5. βρηκα στην σχολη μου τει μηχανολογιας(ΑΣΠΑΙΤΕ) τον giannispolo νομιζω ευτηχως που φοραγε το μπουφαν και τον ειδα... μπλε lupo με ασπρες ζαντες και αυτοκολλητα στα μαρσπιε στην αργυρουπολη αναψα φωτα αλλα δεν ξερω αν με ειδε.
  6. λοιπον εδω και καιρο βλεπω μαυρο polo παρκαρισμενο κοντα στο μετρο του αγιου Δημητριου στην ηλιουπολη και πρεπει να εχει και μεγαλο αυτοκολλητο στο πισω τζαμι.ποιος????
  7. bassako ησουν αργυρουπολη χθες το βραδυ????
  8. βασικα τεταρτη βραδυ...αν λες τοτε δεν σε ειδα
  9. μαυρο golf iv 5πορτο με αυτοκολλητα στα πισω πλαινα τζαμια στο λαιμο σημερα το βραδυ κατα τις 12κ30.ποιος????και μετα στην ηλιουπολη σε ενα στενο στην κεντρικη πλατεια ονομα δν ξερω ρολο ανθρακι η μαυρο δεν ειδα καλα ηταν κ βραδυ....
  10. θα ερθω και εγω σημερα να σας γνωρισω και απο κοντα...
  11. λοιπον στην πλατεια στην αγια μαρινα στην ηλιουπολη ειναι ενα jetta το παλιο με αυτοκολλητο,στην πλατεια στην αργυρουπολη ειδα ενα golf v μαυρο με αυτοκολλητα στα πισω πλαινα τζαμια αλλα δν μπορεσα να μιλησω γιατι ημουν πανω σε μηχανη,κ τελος στη γλυφαδα ασπρο polo με ωραιο body kit και αν ειδα καλα ειχε αυτοκολλητα στην πορτα του οδηγου...αυτα..
  12. σαββατο βραδυ σε parking στου ψυρρη πρασσινο polo με αυτοκολητα στα πλαινα τζαμια αν ειδα καλα ...ποιος???
  13. ας πω κ εγω την γνωμη μου μιας κ ηταν κ για μενα η πρωτη μου φορα σε συναντηση...ηταν οντως παρα πολυ ωραια αν κ δεν γνωρισα πολλα παιδια απο το club..εκτος φυσικα απο....τον doggy!!!!!
  14. περναγα εξω απο την κρυσταλ με το αυτο ενος φιλου,ομως απο το αντιθετο ρευμα κ σε ειδα.
  15. ΨΗΛΟΣ με προλαβες σε ειδα κ εγω εξω απο την κρυσταλ.τωρα για το golf που λες πρεπει να ειναι το μελος digital η καπως ετσι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.