Jump to content

agelosa4

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by agelosa4

  1. να ρωτησω η ταπα λαδιου (που συμπληρωνεις το λαδι) ηταν κανονικα στην θεση της βιδωμενη??
  2. μπραβο αρη! προσπαθησε να κανεις κατι και με το Lag και θα ειναι τελειο!!
  3. πηγα και εγω για πλακα και μαλλον πρεπει να τους χαλασα το μηχανημα. bt tfsi ανευ καταλυτη! μαρσαραν κανα 2 φορες και πεταξε κατι μαυριλες πισω......... μου λενε η μιση παει ακαυτη πισω!!!
  4. κανε ενα απλο pressure test για να δεις ολο το κυκλωμα αν ειναι οκ. εγω το κανω καθε 10.000χλμ και ολο καπου βρισκω καμια μικρη απωλεια. πρεσσαρε αερα στην εισαγωγη λιγο πριν τον Maf sensor και προσπαθησε να ακουσεις αν εχει απωλεια απο καπου. (καλο θα ειναι να πρεσσαρεις αερα απο πιστολι αερα που θα εχεις φτιαξει καταλληλα για να μπαινει στην εισαγωγη σου με ενα μπαρομετρο πανω.) αν ακουσεις καποια απωλεια και δεν μπορεις να την δεις που ειναι ψεκασε νερο το οποιο εχεις ανακατεψει με κανενα palmolive-svelto κλπ για να ειναι γινει σαπουνονερο και ψεκασε ολο το μοτερ (να ειναι κρυο το μοτερ) και καπου θα δεις φουσκες αν χανει. μην ξεχασεις πριν πρεσσαρεις αερα ανοιξε την ταπα των λαδιων.
  5. και εμεις σαν πελατες ειναι κριμα να μας κοροιδευουν ομως....
  6. φιλε μου πες τα παιδακια εκει στη karenta και σε καθε μαγκα εκει οτι λιγο καιρο θα εχουν την δουλιτσα τους ακομη (οι απολυσεις ερχονται συντομα)! μετα θα βαρανε μυγες οπως εχουν αρχισει πολλοι να κανουν! οταν δεν θα παταει κανενας πελατης εκει μεσα λογω μαγκιας-ηλιθιοτητας και αγνοιας των μαστορων-τεχνικων συμβουλων-πωλητων κλπ εκει μεσα τοτε να δεις τι γελιο θα εχει!! προσφατα περασα απο μια αντιπροσωπεια audi και ειδα ολα τα μαστορια να ειναι εκτος συνεργειου εξω και να κανουν γοπινγκ!! (μαζευαν σκουπιδακια απο κατω) και σταματησα και ρωτησα εναν γνωστο μου τι κανουν και μου απαντησε αφου δεν εχει δουλεια πλεον μας βαζουν και κανουμε ασχετα πραγματα......
  7. υπαρχουν 5-40 με προδιαγραφες 504/507?
  8. σημα τελων κυκλοφοριας ποσο πληρωνει ο κυριος (αν ηταν στην ελλαδα) στην εφορια? μαλλον καθε χρονο θα τους παει και ενα vw golf gti δωρο στους εφοριακους...
  9. προσοχη πολυ στις βενζινες. υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που επαθαν ζημιες χοντρες το τελευταιο διαστημα! οπως επισης ξερω οτι παρα πολλοι καταναλωτες εχουν προβει σε ελεγχο της βενζινης τους μετα απο ζημια και τα περιστατικα νοθειας εχουν ξεπερασει καθε οριο της λογικης!!! προσοχη εγω το τελευταιο διαστημα βαζω 100αρα με ενισχυτικο συνεχεια αλλα και παλι φοβαμαι! φανταστειτε 2 πρωτα ξαδερφια τσακωθηκανε στα χερια γιατι εσπασε το αμαξι του ενος και οπως αποδειχτηκε ηταν απο μαπα βενζινη (εγινε και ελεγχος στο χημειο)την οποια παντα φουλαριζε απο τον αδερφο του που εχει πρατηριο...
  10. Πολυ σωστος! και το video ειναι πιστευω αρκετο να το βλεπουμε ολοι μας τι μπορει να συμβει!!!
  11. υπαρχει περιπτωση να κολλουσε ενα μπεκ και να πιασει 250km/h??? δεν νομιζω! κατι αλλο εγινε στο αυτοκινητο τωρα το ποιος φταιει δεν μου πεφτει λογος αν ηταν απο προγραμμα η ηταν που το πηγαινε μιση ωρα τελικη. εγω παντως το δικο μου εχει κοφτη στα 240km/h και ας ειναι διλιτρο και bt με θεομακρο σασμαν. τωρα το καημενο το 1.4αρακι τι να αντεξει!!
  12. ε! κατασκευαστικα λαθη τα πληρωνουμε καλα!! λογικο δεν ειναι να καιει τοσο αλλα ο 2.0tfsi ουκ ολιγα ακομη και σε μαμα μορφη καινε παρα πολυ!! συνηθως οσα ανοιγουν τα αλλαζουν μεταλλα και ελατηρια και βελτιωνεται λιγο (αν και μερικα εστω και με λιγες χιλιαδες χλμ ειναι οβαλ οι κυλινδροι. (μην αγχωνεστε δεν φταιτε εσεις η μαμα vw φροντισε να ειναι ετσι)
  13. κανουν πιο πολυ σχετικα αλλα και ζεστο?? ελεος θα βαλω πιστονια απο s38p να τελειωνει γιατι ειναι εκνευριστικο.
  14. οχι εχει σχεδον σταματησει το αυτοκινητο να καιει λαδια. ο θορυβος ομως συνεχιζεται!!
  15. το θεμα ειναι οτι και οταν ζεσταινεται παλι κανει αλλα λιγοτερο ομως. και μενα μου την δινει!!! το ακουω σε χαμηλες στροφες μεχρι 2000rpm μεσα στην πολη!
  16. ηθελα να ρωτησω σε οσους εχουν κανει το μοτερ σφυρηλατο τα πιστονια τους κανουν καποιο θορυβο πιο αυξημενο σε σχεση με τα μαμα? και οταν ειναι και κρυο και οταν ζεσταινεται! εμενα απο την μερα που εκανα το μοτερ σφυρηλατο με JE πιστονια κανουν ενα θορυβο το πρωι κυριως και οταν ζεσταινεται ελλατωνεται οχι τελειως αλλα απλα πιο λιγο εδω τραβηξα και ενα βιντεακι με σχετικα ζεστο μοτερ τραβηξα χειροφρενο και απλα αφηνα λιγο τον συμπλεκτη και ακουγεται. http://www.youtube.com/watch?v=5KMu-qi8fTE
  17. τασο δεν εχω κατι μαζι σου ειλικρινα! το θεμα με το octavia επειδη καθημερινα μιλαω με το παιδι και τον ξερω χρονια τωρα δεν θελω να το θιξω. πιστεψε δεν ειναι ετσι! δλδ περυσι (οχι φετος) περυσι κιολας προγραμματισε o Κριτωνας facelift octavia 5rs του κολλητου μου φιλου με 1,65 οver και 1 σταθερο και δουλευει εδω και 19,000χλμ χωρις προβληματα απολυτως κανενα ουτε safe oυτε τιποτα.(το οδηγω και εγω συχνα πιστεψε με)! το Octavia με την μπαροβαλβιδα γιατι να μην δουλευει?? χωρις να εχω μιλησει με τον κριτωνα αλλα και ουτε με τον βασιλη (κατοχο Octavia μπαροβαλβιδα)για αυτο το θεμα, αν μπει κοφτης πιεσης στη Ν75 στο 1,5-1,55 για ασφαλεια που διαβαζει και ο map και το προγραμμα ρυθμιστει για 1,5Over π,χ τοτε σε περιπτωση φορτιου επιπλεον η αλλη εξωτερ. θερμοκρασια το αυτοκινητο σηκωσει 1,6 δεν θα κοψει και θα μπει σε safe? δεν μιλαω για το συγκεκριμενο f/l octavia γιατι δεν ρωτησα τι ακριβως συμβαινει ουτε στον κριτωνα ουτε στον βασιλη.
  18. μπα δεν κολλαει αυτο εδω!! αλλα ειμαστε απο διαφορετικα χωρια τι να κανουμε!! οπως λεει και ο φιλος σου ο γιαννης με το πανισχυρο λευκο leon cupra ειμα βλαχαδερος εγω δεν ξερω...
  19. εγω παντως στο ταπεινο χωριο μου εμαθα ενα πραγμα!! και πειτε με και χωριατη δεν εχω προβλημα................Σχολιάζετε αυτα που κανω και την ζωή μου; Σημαίνει ότι είναι πιο ενδιαφέρουσα από την δική σας!!!!!!!!
  20. εγω παλι πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να βγαινουν τα pm (που ετσι οπως καταντησανε τα Forum) δεν ειναι pm αλλα οm οπου =obvious φανερος δλδ. το θεμα ειναι να βρεθει μια λυση οπου και οι ελληνες βελτιωτες ειτε τον λενε κριτωνα ειτε κυριλο ειτε γιαννη ειτε κλπ να κανουν παντα οσο τον δυνατον πιο ασφαλη και καλη δουλεια και πιστευω θα μιλανε καποτε και στα ξενα forum για τα αυτοκινητα των ελληνων βελτιωτων οτι ειναι τα καλυτερα!!
  21. αντε δεν γραφει κανενας να εχουμε να περναμε την ωρα μας??
  22. ενας ψηλος δεν θυμαμαι να φορουσε γυαλια! ε! και ποιος μαντρας δεν εχει κατεβασμενα χιλιομετρα σημερα. καλα αυτος το παρακανε βεβαια..
  23. εγω επειδη ειχα προβλημα με την πιεση σηκωνε απο μονο του 2bara μετα τις 5500rpm με 3071 ο εξατμισας μου εκανε ενα μικρο κλεισιμο το downpipe στην μερια του στροβιλου και επεσε η πιεση στο 1,6 Bar. εκανα ενα σχεδιο πιο κατω και με κοκκινο φαινεται αυτο που μου εκανε, φανταστειτε πριν ηταν πιο ανοιχτο σχεδον εκει που ειναι η μπλε γραμμη εξω. το εκανε αυτο για να αλλαξει την ροη και να φευγουν πιο πολλα καυσαερiα απο την internal wastegate για να αδειαζει η τουρμπινα και να μην σηκωνει 2 bar ψηλα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.