Jump to content

eepetrou

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eepetrou

  1. Έχει κάποιος να συστήσει κάποιον καλό ταπετσέρη στην Αθήνα? Και εγώ θύμα..
  2. Αν και δε γνωρίζω, απλά να αναφέρω ότι οι οδηγίες που είχε πάνω το προσθετικό της VW δεν ανέφεραν πουθενά ότι πρέπει να αλλαχθεί το φίλτρο. Επιβεβαιώνω ότι αυτό που πόσταρε ο φίλος μας είναι το προσθετικό που χρησιμοποίησα.
  3. Παραπάνω είχα γράψει, για τρέμουλο, λαμπάκι κινητήρα κλπ. Η ιστορία μου έχει ως εξής, πρώτα βάλαμε με το μηχανικό μου Κώστα Μπουτρή AMSOIL, έφτιαξε μόνο για μία μέρα μετά πάλι τρέμουλο και φωτάκια. Το ξαναπήγα στο μηχανικό μου πάλι τα ίδια έφτιαξε πάλι για μία μέρα. Μετά από δύο εβδομάδες κάναμε καθαρισμό πεταλούδας πάλι τα ίδια... Κάθε φορά έβγαινα εθνική το πάταγα αλλά δεν... Μου έδωσε ο μηχανικός μου ένα μπουκαλάκι της VW που έλεγε προσθετικό πολλαπλής χρήσεως ή Multi Purpose Additive... Ταυτόχρονα άλλαξα βενζινάδικο (υπ'οψιν ήταν από τα πιο ακριβά το παλιό μου και έβαλα 100άρα πάλι από επώνυμο βενζινινάδικο) και πήγα στο εξοχικό μου για 1,5 ώρα δούλεψα δευτέρα με πέμπτη από 4500-7000 στροφές μεχρι να πεταχτουν τα πιστονια εξω... Το αποτέλεσμα λαμπάκια τέλος, τρέμουλα τέλος όλα καλά και εχουν περαασει 2 μηνες... Τι έφταιγε ακριβώς δεν έμαθα, αλλά αυτό που έμαθα είναι 1 φορά το μήνα 100αρα, AMSOIL κάθε 30.000 χλμ δεν κάνει κακό, όποτε ταξιδευετε μην κάνετε οικονομία απλά το σκιζετε... Το προσθετικό της VW κάνει δουλειά.. Στη Γερμανία δεν έχουν τέτοια προβληματα γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει η λέξη μποτιλιάρισμα και όποιος έχει οδηγήσει Γερμανία καταλαβαίνει τι εννοώ.. Όταν σας πουνε ανοιγμα καπακι φύγετε όπως είστε.. ο μηχανικός πρέπει να εκτιμά τα λεφτά σας και σε αυτό ευχαριστώ και προτείνω ανεπιφυλακτα τον Κώστα Μπουτρή, αν μη τι άλλο αγαπάει τη δουλεια του και σεβεται τον πελατη του... και επέμεινε πολύ... Συγκεκριμένα μου έλεγε θα το πολεμήσουμε ... Δεν είμαστε τέτοια εποχή για να ανοίγουμε καπάκια... Short term οικονομικό όφελος δεν είχε κανένα απο εμένα... Long term όμως θα έχει... Αν και δεν γράφω στο site είπα να γράψω γιατί ίσως και άλλοι σαν και εμένα να έχουν χάσει τον ύπνο τους... Καλημέρες.
  4. Όπως?? Αναβοσβήνει το πρωί στο cold start, και μετά μένει αναμμένο για 2,3 ημέρες. Μετά αναβοσβήνει πάλι κατά το cold start αλλά μετά σβήνει για πάλι 2,3 ημέρες. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το check engine αναβοσβήνει πάντα το πρωί, αλλά άλλοτε παραμένει μετά μόνιμα αναμμένο για 2,3 ημέρες είτε σβήνει. Το τρέμουλο δε σταματάει ποτέ (μην ξεχνιόμαστε) ...
  5. Το έχει σώσει κάποιος με αφρό ενώ έχει μόνιμο αναμμένο λαμπάκι κινητήρα??
  6. eepetrou

    Oil Catch Can

    €120 ?? Που και τι κάνουν ακριβώς? Για την ιστορία έχω 5 άρι 70.000 4 ετών και 8 μηνών. Κάθε πρωί αναβοσβήνει το check engine, βάλαμε AMSOIL με το μηχανικό μου, αλλά συνεχίζει.. Μειώθηκε λίγο το τρέμουλο, επόμενο βήμα 100άρα βενζίνη με προσθετικά της VW, ταξίδι για ξεμπούκωμα μέχρι να πεταχτούν τα πιστόνια έξω. Τα €120 ακούγονται δελεαστικά. Σε τι αυτοκίνητο έγινε, πόσα χιλιόμετρα και τι ακριβώς καθαρισμός έγινε?
  7. 45,000 χλμ TSI είχα και έχω το ίδιο πρόβλημα. Αυτή την εβδομάδα μου άλλαξαν ρουλεμάν και δίχαλο συμπλέκτη μέσα στην επέκταση εγγύησης αλλά ο θόρυβος παραμένει.. Δυστυχώς, περιμένω τα νέα σου να δω αν σταμάτησε ο θόρυβος. Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει ευπρόσδεκτος.
  8. Philips Crystal Vision ή Extreme power? Θέλω και καλό φως και cool... Τα φώτα σας παίδες!!!
  9. Μεταχειρισμένα απο GTI, καινούρια τακάκια και σωληνάκια, σύνολο €310.
  10. Τι λέμε ρε παιδιά? Η έκτη σχέση στο κιβώτιο είναι για overdrive. Τι 160 και 6η και πράσινα άλογα λέμε; Θα τρελαθούμε τελείως; Πολύ παραμύθι παίζει. Αν βάλουμε ότι κλέβει και το κοντέρ λιγότερα από 140 στις 3000 σαλ.
  11. Έδωσα ¤1450 για τις Ultraleggera 17x8 σε ασημί & Goodyear F1 Asymmetric 225x45x17 (παραγωγής Οκτωβρίου). Είχα τις μαμά 16άρες με ContiSportContact 2. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα μαμά λάστιχα αλλά είναι άλλο αυτοκίνητο. Πριν έφευγε αλλού για αλλού το αμάξι αλλά τώρα είναι βεντούζα... Μεγάλη διαφορά στο τιμόνι, νιώθω αισθητά πιο ασφαλής, άμεση απόκριση το τιμόνι, πολύ καλύτερο στις στροφές και με τις μαμά αναρτήσεις. Μικρή διαφορά στην απόσβεσή τους. -Επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές +Ασφάλεια, σπορ οδήγηση
  12. F1 Asymmetric με τα μαμησια Sport Contact2 η μέρα με τη νύχτα..
  13. Μεγιές... Βάλε καμιά φωτό να δούμε!!
  14. Καλημέρες, Είχα ζητήσει να ποστάρει κανείς Ultraleggera σε 17άρες, τελικά δεν πόσταρε κάποιος. Ποστάρω τις δικές μου για τυχόν ενδιαφερόμενους, από κοντα είναι ακόμη πιο ωραίες. Όσο για τη διάσταση από 16 σε 17, μεγάλη διαφορά, φόρεσα F1 asymmetric, ούτε ABS, ούτε ASR και από κρατήματα βεντούζα. Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα..
  15. eepetrou

    Black Golf MK5 TSI

    Photos από το Golfaki μου
  16. Καλησπέρα. Έχω βάλει τα μπροστά φρένα από GTI, σωληνάκια υψηλής, και τακάκια ΑΤΕ και το αυτοκίνητο φρενάρει πολύ ικανοποιητικά στα 180km/h. Βέβαια δεν έχω πρόγραμμα αλλά το πριν και το μετά δεν έχουν καμία σχλεση απολύτως. Πολύ πιο άμεσο φρενάρισμα, πολύ μικρότερη η διαδρομή στο πετάλ. Νομίζω ανάλογη εμπειρία θα έχουν όσοι έχουν κάνει το ίδιο.
  17. Καλησπέρα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Εμφανίστηκε ξαφνικά στην πόρτα του οδηγού. Στην αρχή άνοιγε με τη δεύτερη, με την τρίτη και μετά με την 8η, 9η κλπ. Έγινε αντικατάσταση κλειδαριάς στην πόρτα του οδηγού. Καλύφθηκε από την επέκταση της εγγύησης (στην Automarin το πήγα όπου και το πήρα). Ελέγχθηκε η κλειδαριά ήταν όντως καινούρια. Δε νομίζω ήταν κάποια ρύθμιση αφού εμφανίστηκε από το πουθενά.
  18. kanaris7 17 ή 18 λες? Sport Contact3 πολύ καλή επιλογή. Δες και F1 Asymmetric έχει καλές κριτικές...
  19. οι 17άρες θα είναι όμορφες; ή θέλουμε 18; και αν μπουν 18 θα κόψει πολύ σεε σχέση με τις εργοστασιακές 16άρες αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι Ultra είναι ελαφριές; 'Εχει βάλει κάποιο παιδί από το Club; Αν έχει βάλει κάποιος 17αρες ας ποστάρει καμιά φωτό γιατί δε βρίσκω στο νετ.
  20. Και εγώ TSI μαύρο έχω και λέω ασημί για να έχει καλύτερη αντίθεση. Έχω άλλο θέμα όμως οι 17άρες θα του πάνε??
  21. Καλησπέρα παιδιά. Αν κάποιος έχει βάλει κάπου πίσω προφυλακτήρα από GTI και εξάτμιση (τελείωμα) θα το εκτιμούσα αν με pm. TSIάκιας είμαι. Ευχαριστώ.
  22. Παιδιά μπαίνουν σε 16άρα. Έβαλα και εγώ από GTI με ζάντες 16άρες μαμίσιες TSI. Πάντως άλλη αίσθηση, το αμάξι φρενάρει πολύ καλύτερα. Από προσωπική μου εμπειρία είναι η καλύτερη επένδυση. Ένα σετάκι από GTI ή αλλαγή δίσκων και βάσης (οι δαγκάνες είναι ίδιες), σωληνάκια υψηλής, και άλλα τακάκια (εγώ έβαλα ΑΤΕ) και ειλικρινά με το πρώτο φρενάρισμα θα σοκαριστείτε. Το αμάξι φρενάρει για πλάκα και δεν κουράζεται με τίποτα. Ο joop με έσωσε!! Και όλα αυτά με λιγότερα από 400 €.
  23. Έχει αλλάξει κάποιος τους δίσκους και αν ναι συγκεκριμένα σε ποιο συνεργείο; Γιατί δεν εμπιστεύομαι και πολύ τις αντιπροσωπείες. Νομίζω ότι θα βγω στο δρόμο μετά και θα μου κοπούν τα φρένα...
  24. Καλημέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα Golf Tsi. Που μπορώ να αλλάξω τους μπροστά δίσκους; Αν κατάλαβα καλά το συνολικό κόστος είναι περίπου €250. Ευχαριστώ.
  25. Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Είναι το πρώτο post-άρισμα μου. Διαβάζω συνεχώς και μαθαίνω. Έχω κια εγώ ένα Golf TSI. Τα φρένα ίσως να μην είναι όπως άλλων στην κατηγορία του, δηλ. να θέλει 3 ή 4 μέτρα παραπάνω στο 120-0 αλλά είναι και στον οδηγό. Εγώ τα θεωρώ επαρκή και να σας πω ότι προτιμώ να κάνει το 120-0 σε 50 μέτρα αντί 47 του Α3 αλλά να έχει 5 αστέρια στο crash test αντί τεσσάρων που έχουν από A3 και μέχρι και Mercedes στο A-Class. Του λόγου το αληθές στο Euroncap. Το αμαξάκι είναι μια χαρά και φρενάρει και μια χαρά και μην ξεχνάτε ότι είναι βαρύ. Θέλει και πρόληψη από εμάς. Αν δεν προσέχει κάποιος και Ferrari τούμπα φέρνει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.