Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

iasonas

Members
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iasonas

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 06/11/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ermionianday.blogspot.com
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  iasonasz

User Information

 • Gender
  Male
 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 5
 1. Κατευθείαν στο θέμα - ψάχνω σχάρα ποδηλάτου. Όχι οροφής, θέλω κρεμαστή για το πορτ-μπαγκαζ Το πρόβλημα είναι ότι αρκετές σχάρες (Thule, Mont Blanc κλπ) στα sites τους δε δείχνουν συμβατότητα με το golf. To ίδιο μου ανέφεραν και στο κατάστημα που είχα πάρει το ποδήλατο, ότι δε μπαίνει σε golf. Επειδή δεν προτιμώ να πάρω τύπου Praktiker κλπ γιατί τη θέλω ΜΟΝΟ για ταξίδι άρα κ θα προτιμούσα τη μέγιστη ασφάλεια, έχει κανείς ιδέα ή ακόμα και προσωπική εμπειρία?
 2. Αρτι αφιχθής από εξωτερικό, εκεί όπου συνενοείσαι και όπου οι άμπαλοι απουσιάζουν από τα φόρα της ξερολίασης που διακρίνει εσένα και τους όμοιούς σου... Πλήρωσε ό,τι θες εσύ, αν δε θες απόψεις και απαντήσεις να ΜΗ γράφεις σε φόρουμ αλλά να τα τραγουδάς όταν κάνεις μπάνιο (αν κάνεις) στον εαυτό σου. Χάρες δεν κάνω.. Λυπάμαι. Και αν τύχει και κάνω, θα τις κάνω σε άνθρωπο που νιώθει και όχι σε κάποιον που αρχίζει να λέει και τελικά τίποτα δε λέει. Επίσης δεν κλαίω, αν σ αρέσει λίγη Μάρθα Βούρτση μπορείς να τη βρεις στο νετ πανεύκολα (αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς γιατί είναι δύσκολο να το χρησιμοποιεί κάποιος που δν ξέρει να επικοινωνήσει). Αληθεια, τι ηλικία έχεις?? Βλέπω ότι την κρύβεις στο προφίλ σου και θα μπορούσα να συμπεράνω πολλά ή να μην ασχοληθώ καν αρχικά αν την ήξερα... Αλλά... Δοξάστε την ανωνυμία κ έλλειψη πληροφοριών του ιντερνετ... Ας ΜΗΝ κλειδωθεί, απέχω πλέον από ηλίθιες αντιπαραθέσεις με ηλίθιους συνομιλητές. Οπότε δεν ποστάρω ξανά. Περαστικά
 3. Καλησπέρα και πάλι Στο 2ο, για τα συγκεκριμένα κομμάτια στα οποία υπάρχει εγγύηση, ομολογώ πως δεν το γνώριζα. Περιλαμβάνονται σε αυτά οι ζημιέςσ του αυτοκινήτου που συζητάμε?? Όσο για το παράδειγμα με το φούρνο...Είναι βασική η αρχή ότι υπολογίζουμε ακριβώς το ποσοστό της ζημιάς επί της αξίας... Δεν έχει καμία μα καμία σημασία το πόσο αγόρασες ένα φούρνο και πόσο ένα αυτοκίνητο... Εκτός αυτού, όση αξία έχουν τα 25,000 για ευρώ για εσένα, μπορεί να έχουν τα 300 ευρώ για εμένα ή για κάποιους άλλους. Το παράδειγμα λοιπόν είναι 100% επιτυχημένο για οποιονδήποτε μπορεί να το καταλάβει.. ¶σε που δεν είναι υπερβολή (επειδή αναφέρεις του ύψους ή του βάθους), γιατί 28.000 χλμ από το 2006 τι είναι?? Χρήση αυτοκινήτου??? 3. Διάβασα, ναι. Πώς αποδεικνύεις ότι η ζημιά έγινε εξαιτίας αυτού όμως? Εκτός αυτού, αναφέρεις ακριβώς "3. Να δουμε ΑΝ υπάρχει και κανένα recall γιατί εδώ τα κάνουν γαργαρα (π.χ. το recall εγκεφάλου δεν είδα να μου σταλεί κανενα χαρτί στο σπίτι όπως κάνουν σε άλλες χώρες (το έχω για να δεις πως αντιμετωπίζονται εκεί οι πελάτες)." Νομίζω είναι αρκετά εύκολο να καταλάβει ο οποιοσδήποτε ότι συμφώνησα μαζί σου λέγοντας "3. Να το δούμε κι αυτό... "ΑΝ υπάρχει" μια και δεν το ήξερα... Ο οποιοσδήποτε εκτός από αυτόν που νομίζει ότι του τη λέει όποιος έχει άλλη άποψή από τη δική του, εσύ δηλαδή.. Πάει κι αυτό... 4. Δεν είπα πουθενά ότι ξέρω τι έχω υπογράψει... Να το κάνω κι αυτό copy? Ας το κάνω: "4. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αγοράζοντας όμως ένα προιόν, έχεις συμφωνήσει και έχεις υπογράψει κιόλας ότι αγοράζεις κάτι με μια δυγεκριμένη διάρκεια εγγύησης..." Αν αναφέρεται πουθενά στα παραπάνω ή έστω εννοείται ότι ξέρω τι έχω υπογράψει, σε παρακαλώ να μου κάνεις μαθήματα ελληνικών.. Επειδή εγώ δεν πλήρωσα ΟΥΤΕ την εργασία το 2004 σε κάτι που έτυχε στο punto sporting που είχα τότε... Συγγνώμη αλλά δε μπορώ να σε αφήσω να το ξέρεις μόνο εσύ.. Το ξέρουν κι άλλοι. ΔΕ μιλάω υποθετικά λοιπόν, πάει κι αυτό... Το αν και πότε θα βάλω το χέρι στην τσέπη είναι άλλο θέμα.. Εξίσου σημαντικό όμως. Γιατί όλοι παιρνουμε (παίρνετε) ότι μπορούμε να πληρώσουμε και όταν γίνει η στραβή κλαίμε μη έχοντας τη δυνατότητα να το καλύψουμε... Λάθος κι αυτό όμως υποθέτω... Μιλάω για όσους παίρνουν (εννοώντας αγοράζουν) και όχι για όσους τους τα αγοράζουν... Τέλος, με συγχωρείς για το ύφος μου αλλά πρέπει να ενημερωθείς πως προήλθε από την τελευταία σου φράση και μόνο, καθώς ξεκινάς και γράφεις ουσιαστικά χωρίς να ξέρεις τι γράφεις προσβάλλοντας ανθρώπους που δεν ξέρεις και που απλά μπήκαν (από λάθος) σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου... Ούτε ειρωνεύτηκα (στο 1ο μου ποστ), ούτε μίλησα υποθετικά, ούτε είμαι κορόιδο ή κάνω το κορόιδο. Δε σου επιτρέπω λοιπόν κανέναν από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, κυρίως γιατί έσπευσες να τους καλύψεις με ένα τελείως άκυρο "πάντα φιλικά" λες και είμαστε παιδάκια του δημοτικού που προσθέτοντας μια λέξη κερδίζουμε άσυλο για οτιδήποτε έχουμε γράψει προηγουμένως.. -- iasonas
 4. Παρακαλώ αρχικα 1. Δεν το εννοούσα έτσι αλλά με βρίσκεις σύμφωνο 2. Αν έχει εγγύηση ή χλμ ή έτη και εφόσον δεν έχει περάσει κάτι από τα 2... Ναι, να δούμε.. Αλλιώς??? Αν ένας φούρνος έχει εγγύηση 5 χρόνια και η γυναίκα σου που δε μαγειρεύει ποτέ δει ότι χάλασε την 3η φορά που τον άναψε αλλά αυτό συνέβη 10 χρόνια μετά την αγορά, ισχύει κάποια εγγύηση ??? 3. Να το δούμε κι αυτό... "ΑΝ υπάρχει" 4. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αγοράζοντας όμως ένα προιόν, έχεις συμφωνήσει και έχεις υπογράψει κιόλας ότι αγοράζεις κάτι με μια δυγεκριμένη διάρκεια εγγύησης... Αν τα αυτοκίνητα δε χάλαγαν ποτέ, δε θα έδιναν και οι εταιρείες εγγύηση εφόρου ζωής??? Κι εφόσον η εγγύηση έχει λήξει (μιλάω υποθετικά μια και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο συμβάν), δεν έιναι λίγο ταλαίπωρο να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι και που έληξε, δεν πειράζει γιατί αφού έτυχε να σου χαλάσει το προιόν "θα, θα, θα" τους κάνεις... αν δε στο φτιάξουν τσάμπα?????
 5. Τα αυτοκίνητα είναι μηχανήματα και τα μηχανηματα χαλάνε. Εδώ πεθαίνουν παιδάκια από καρκίνο κι εσείς λέτε γιατί έσπασε με 28,000 χλμ???? Έσπασε. ΗΣΟΥΝ ΑΤΥΧΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αν έχεις εγγύηση, εύκολα ή δύσκολα θα στο φτιάξουν. Αν δεν έχεις εγγύηση, τότε δεν έχουν ΚΑΜΙΑ υποχρέωση και ΔΕ θα στο φτιάξουν. Είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δε χαλάει. Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με το φίλο που έπαθε τη ζημιά, του 2007 όμως. Σήμερα που μιλάμε γράφει 66,850 χλμ και τι έχω αλλάξει??? Μια λάμπα STOP, μια λάμπα πορείας μπροστά και μια σχάστρα. Και δεν κάνει κιχ. Είναι θέμα τύχης, αυτό εννοώ. Ούτε VW ούτε Toyota ούτε τπτ. ΟΛΑ χαλάνε, σε ΟΛΑ υπάρχουν αστοχίες. Αν ΕΣΥ είσαι ο άτυχος που σου έτυχε, bad luck.... Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα σου
 6. Δε μου τη σπάει κανένας, αλλά ο Weber ήταν στη γραμμή του. Αν δεν είχε υπάρξει συνενόηση πριν ή κατά τη διάρκεια του GP είναι λάθος του Vetel. Όσο για τις McLaren, ποιος τις είδε και δεν τις χάρηκε στη μεταξύ τους μονομαχία (η οποία να θυμίσω ότι υπήρξε για τους ίδιους λόγους με αυτή των red bull - FUEL SAVINGS)
 7. iasonas

  2010 Saab 9-5

  Ωραίο είναι. Το παντρεύεσαι κιόλας με το που βάζεις το κλειδί στη μίζα... Μια χαρά για να περάσεις όλη σου τη ζωή μαζί του...(το τιμόνι τραγικό,όντως)
 8. Εχασαν το ίδιο... Δες το ποσοστιαία κι όχι σα νούμερο. Δλδ ενα range που χάνει 30.000 ευρώ χάνει περισσότερο απο ένα Golf? Οχι, γιατί απλά κοστίζει πολύ περισσότερο οπότε ποσοστιαία έχει χασει λιγότερο. Πρέπει να είναι στο 32-33% και για τα δύο η χασούρα.
 9. Όντως έτσι είναι. Όσο για το dsg, μετά από 57,000 χλμ δεν εχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ τη θέση "S" γιατί δε μου αρέσει, χρησιμοποιώ πολύ το "D" αλλά το manual δεν έχει καμία μα καμία σχέση με ότι αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Οι αλλαγές είναι πολύ γρήγορες, άμεσες και εκτός του ότι δε διατηρεί την ταχύτητα στον κόφτη (κάτι που στο Tsi δε χρειάζεται πιστευω εγώ) δεν έχει κάποιο άλλο -. Συγκρινόμενο με ό,τι bmw και merc υπήρχε στην οικογένεια και με τα οποία έχω κάνει άπειρα χλμ αλλά και συκγρινόμενο με οποιοδήποτε άλλο αυτόματο έχω οδηγήσει είναι σαφώς πιο γρήγορο.
 10. Ενδεχομένως... Αν το συγκρίνεις με πριν, σίγουρα δε θα πέφτουν τόσο (πάλι θα πέφτουν) Είναι και λίγο σχετικό, ανάλογα τι έχεις να συγκρίνεις πάντα.
 11. Στα 230 είναι στον κόφτη το αυτοκίνητο?? Τα πιάνει αυτά τα χλμ, το "σχετικά εύκολα" είναι σχετικό... Γενικά οι ρυθμοί επιτάχυνσης του κινητήρα 1,4 Tsi από τα 180χλμ κ πάνω, πέφτουν δραματικά (και είναι λογικό)
 12. Μια χαρά είναι το perfect run. Είναι safe, γρήγορο και οικονομικό.
 13. Όντως δεν είναι ιδανική η λειτουργία του αισθητήρα βροχής, αλλά όχι σε σημείο που να μη χρησιμοποιείται. Απλά καθαρίζει με το ρυθμό που θέλει αυτός και συνήθως είναι πιο γρήγορος από όσο χρειάζεται.
×
×
 • Create New...