Jump to content

Schiller

Members
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

About Schiller

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Schiller's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οπως εγραψα και στο αλλο ποστ μου ειναι ενα σημαντικο Handycap που εχει το αυτοκινητο μου το οποιο δυστυχως δεν σε αφηνει να βγαλεις σωστα συμπερασματα. Υπο αυτο το πρισμα δεν εχω κανενα θεμα να πατησουμε ξανα, απλα με μπερδεψε το στυλ γραφης σου και ειλικρινα με προβληματισε στην αρχη. anyawy με την αντλια τι λεει? ευχαριστημενος?
  2. Ο λογος που δεχτηκες να πατησεις μαζι μου με 2ο ατομο ειναι επειδη ειμαι παρα πολυ παχυς και θελαμε να δουμε διαφορες στα setup...και οχι να κανουμε κοντρα αποτι ηξερα.. Αν ηταν διαφορετικα που για σενα ηταν απο τα γραφομενα σου, και εγω το εδινα το car σε εναν φιλο που ειναι 60 κιλα και μετα εσυ που εισαι αρκετα παραπανω απο τα 60 εχεις παλι αρκετα κιλα handycap. Θα ηθελα παντως να επαναληφθει το ανοιγμα, αλλα απο τα γραφομενα σου πολυ φοβαμαι πως δεν ηταν φιλικο οπως μου ειχαν πει την Δευτερα.... Και για την ιστορια μιας και μιλησα με τον συνοδηγο, (lourbas) ναι οντως μου εκανες 2 αυτοκινητα με το που πατησαμε τα οποια διατηρηθηκαν μεχρι και την 4η ΑΛΛΑ μολις κουμπωσαμε 5η ειχα ερθει στο πισω φτερο σου οπως ειδε και ο Παναγιωτης, αν συνεχιζαμε και δεν κοβαμε θα τελειωναμε 5ες μαζι.... Κριμα που αφησαμε γκαζι και οι 2 πολυ πριν τελειωσουμε την 5η. Απο κει και περα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αν ησουν μονος σου θα μου εκανες τουλαχιστον 2-3 αυτοκινητα καθως σε πατημα 700-800 μετρων εχουν μεγαλη σημσια τα επιπλεον 70-80 κιλα ενος επιπλεον οδηγου....τα οποια εγω λογω κιλων κουβαλω συνεχεια.... Τα 2 αυτοκινητα στο πατημα ξερω γιατι εγιναν ΑΛΛΑ δεν εχει σημασια να το αναλυσουμε, καθως θα θεωρησεις οτι μειωνω το αμαξι σου οποτε δεν εχει νοημα...
  3. Εννοειται οτι δεν μιλαμε για μαμα Cupra, εχει πραγματακια και το cupra....
  4. Φτιαχνε φτιαχνε μπας και περασεις κανα Cupra..
  5. Σιγα μην βαλω και το κλαματα...
  6. Fine by me... Δικαιωμα σου να εχεις οτι αποψη θες.
  7. Σου χω ξαναπει οτι βαζοντας αντλια υψηλης ενα Cupra/s3/ed 30 ισως εχει και μεγαλυτερη ροπη απ'οτι το 200αρι.... ΘΑ δοκιμασουμε καποια στιγμη και θα σου περασει η χαρα.... Κριτωνα στο ειπα και στο μεετινγκ την Δευτερα, εισαι σιγουρος οτι ειναι απλα θεμα προγραμματισμου? Δεν ξερω ρε σι μου φαινεται υπαερβολικα απλο για τοση μα τοση "ζημια"...
  8. Ενταξει αυτο εννοειται. Δεν εχει καμια σχεση σε ρυθμιση αναρτησης αποσβεσης κτλ κτλ το TSi με το FR. Το GTi συγκρινεται ΜΟΝΟ με το FR οπως και το edition 30 ΜΟΝΟ με το Cupra...
  9. Schiller

    Golf Mk5 Gti Owners

    Εσυ κατσε φρονιμα...
  10. Και τι ειναι? Εχεις την Σεατ ικανη να σχεδιασει αλλο πατωμα η το group να εχει λεφτα για πεταμα στην εξελιξη διαφορετικης πλατφορμας για καθε αυτοκινητο? Για αυτο τον λογο βγαινουν αυτοκινητα με κοινη πλατφορμα σχεδιασης.
  11. Φιλικα σας το λεω πως στις περιπτωσεις σας ηταν ΚΑΘΑΡΑ θεμα τυχης που ο αστυνομικος ΔΕΝ καταφερε να δει την πινακιδα σας... Σε μενα που καταφερε να την δει περιμενω το δικαστηριο...σε κανα χρονο, 6μηνες ποινη φυλακισης (3500Ε περιπου) και φυσικα ποινικο μητρωο πλεον.... ¨ (Ταδε εφη ο δικηγορος του πατερα μου)
  12. Schiller

    Golf Mk5 Gti Owners

    Και εμενα μου ειχε καψει 1 λιτρο + στα 7500. Τωρα στα 9500+ πρεπει να εχει καψει αλλο τοσο.... Ειναι αρκετα φριτεζες τα TFSi.
  13. Ο αντιπροσωπος της ΡΕΒΟ μας πηρε τηλεφωνο και μας ειπε κανουνε ντου στο ΡΕΒΟ, μαζευτειτε υποστηριξτε το, και αμα δεν πιασει αυτο ριξτε και ξυλο. Ας σοβαρευτουμε λιγο γιατι τα διαβαζουν τριτοι και γελανε... Οπως επανω... Αποτι θυμαμαι το συγκεκριμενο ειχε βγαλει 270 στο MAHA μονο φιλτρο εισαγωγη που ειναι και απο τα πιο υψηλα νουμερα. Αν κατεβαζε τις ρυθμισεις του ΔΕΝ θα ελυνε σε μεγαλο βαθμο το προβλημα? Ενδιαφερον αυτο.... Αποτι εμαθα ανοιξαν στην Κερατεα, οποτε ειχε πολυ σπιναρισμα βεβαια απο ρολαριστες ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ριξει τουλαχιστον 2-3 καροτσια στο S3. Ναι δυστυχως εχεις δικιο... Ακριβως. Δεν νομιζω παντως να ηταν με αγωνιστικη αλλα σιγουρα πρεπει να δουλευε 9-6 το παιδι. 9-9 ειναι πολυ βιαιο και σιγουρα πηγαινει χειροτερα αποτι στο 9-6 Ακριβως.
  14. Και βρηκες καποιο αλλο προγραμμα το οποιο να μην κανει κοψιματα με την εισαγωγη? Ελπιζω να καταλαβαινεις πως ΔΕΝ σε ειρωνευομαι απλα ρωταω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.