Jump to content

smar

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smar

  1. Καλοτάξιδο και από μένα. Μόλις απόκτησα κι εγώ ένα Golf6 TDI 1,6 εισαγωγής. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω βιβλίο οδηγιών στα Ελληνικά ή Αγγλικά, γιατί από Γερμανικά ΔΕΝ έχω ιδέα ??
  2. Είχα τα P-Zero-Rosso και μετά από 55.000 χλμ. άρχισαν να ζητάνε αλλαγή. Εβαλα τα Asymmetric πριν από 4 ημέρες..... πολύ καλό πάτημα..... συμπεριφορά τρένου... € 580 Ειδικά όταν ζεσταθούν....
  3. Το πήγα στην Autonet στο Κορωπί... Δεν γνωρίζω για το 140αρι.... Πάντως εκεί μου είπαν οτι σε όσες αναβαθμίσεις έχουν κάνει, μόνο ένας ακόμα παραπονέθηκε για πτώση απόδοσης.... Ναι στις χαμηλές το βρίσκω να τραβάει, αλλά χωρίς compresor......τι να πω.... δεν το καταλαβαίνω ; Σε κολάει αλλά μετά τις 3000-3500.....
  4. Με τα 170... Σήμερα που το πήγα να ρωτήσω γιατί δεν πάει οπως πριν μου είπαν οτι άλλαξαν το πρόγραμμα γιατί χάλαγαν οι τροχαλίες του compresor (???) Σίγουρα πάντως έχει γίνει οικονομικότερο... λίγο αλλά το βλέπεις.
  5. Πάντως ούτε στις υψηλές στροφές παρατήρησα να πηγαίνει καλύτερα..... έχει κάποιος φίλος άποψη ;
  6. Πάντως και στο δικό μου GT η αναβάθμιση έφερε τεμπελιά στο compresor στις χαμηλές, με αποτέλεσμα να μου φαίνεται οτι το αμάξι δεν πάει ή οτι ο compresor δεν λειτουργεί καθόλου.
  7. smar

    Golf V Gt Owners

    Γράψτε και ένα Black Magic 5πορτο GT, με 2.000 Km σε 12 μέρες
  8. Και οι δύο εταιρίες που ανέφερα μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους αερόσακους, έχουν κάνει εκατοντάδες τοποθετήσεις. Θα έλεγα οτι μάλλον είναι αξιόπιστες και οι δύο. Από εβδομάδα θα τις επισκευτώ και θα ποστάρω εντυπώσεις βλέποντας την δουλειά τους. Ξέρουμε κι άλλες εταιρίες ? για να μην πάμε σε μοστρομήτσους.........
  9. Πήρα τιμές τηλεφωνικά από Connolly (€ 1485) και Carrera (€ 1200+). Μου φαίνονται πολλά, γιατί σε άλλη συζήτηση διάβασα € 650 !! Εχει βάλει κανένας.....ξέρουμε ποιότητα εργασίας......?
  10. Den katalava..... To amaji den to parageila ston Pazaropoulo... Ti na pao na tou po diladi.....thelo tin prosfora alla to pairno apo allou ?
  11. Υπάρχουν φίλοι που έχουν βάλει aftermarket ? Αν ξέρουμε καταστήματα, ποιότητες, τιμές........
  12. smar

    Golf V Gt Owners

    Κι εγώ θα παραλάβω το δικό μου GT σε 1,5 μήνα, αλλά με τόσα προβλήματα που διαβάζω μέσα εδώ, έχω αρχίσει να ανυσηχώ. Σχετικά με δερμάτινες ταπετσαρίες.....έχει βάλει κάποιος aftermarket ? Σκέπτομαι να βάλω πριν το πάρω....γιατί μετά.....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.