Jump to content

stelios256

Members
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stelios256

  1. Πραγματικά τραγικός! Γίνεσαι και εσύ ίδιος με αυτούς που ονομάζεις αχαρακτήριστους!Σε φόρουμ γράφεις....αν είναι δυνατόν!
  2. +φωνω.Aston Martin DB9 style.Αλλα και το carbon ωραιο θα ειναι,αρκει να γινει καλη δουλεια παντοτε.
  3. ¶λλο ένα άρθρο για το polo Gti το οποίο φαίνεται ότι θα διατίθεται για πώλησή από τον Μάιο στην Γερμανία και στην συνέχειά στην Ευρώπη και Ιαπωνία. http://www.worldcarfans.com/110030224864/volkswagen-polo-gti-world-debut-in-geneva-video
  4. http://www.worldcarfans.com/110021724621/2011-vw-polo-gti-first-photos-details-revealed
  5. stelios256

    Vw Polo R

    Πραγματι ειναι πολλα τα λεφτα.Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι θα εχει στον στανταρ εξοπλισμο 18αρια δερματινο σαλονι και ξενον.Και παλι ομως παραμενει πολυ υψηλη τιμη.Αμα το βγαλουν τοσο ακριβο να το βαλουν στον πατο τους
  6. Ειναι ομορφο αμαξι.Αν δεν ηταν γαλλικο ισως να ειχε περισοτερες πιθανοτητες σαν αυτοκινητο.Παντως ειναι αρκετα φτηνο,και εχει και φτηνα εξτρα.Με σχεδον 30.000 εισαι με το κλειδι στο χερι και ΦΟΥΛ-ΕΞΤΡΑ στην ανωτερη εκδοση 2.0cc/180hp!Δεν ειναι και ασχημα.
  7. Το βλεπω για ελατωματικο ballast.Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν τα επαιζε εντελως συντομα....Βεβαια το ελατωματικο σχετικο ειναι. Αν βαζεις μπρος με αναμενα τα φωτα θα τα καψεις τα ballast.Αν σου εχει σβησει καμια φορα σε κανα φαναρι για παραδειγμα,και για να φυγεις γρηγορα ξαναεβαλες μπροστα χωρις να σβησεις τα φωτα,αυτο ειναι καταστροφικο για τα ballast.
  8. Ναι 9Ν3 ειναι το μοντελο σου.Η7 λαμπα θες και κατα την γνωμη μου βαλε τα λεπτα ballast.εγω αυτα εχω και ειμαι ευχαριστημενος.
  9. Το εχω ξαναπει και θα το ξαναλεω οποτε ειναι ξεκλειδωτο αυτο το θεμα....Καλυτερο Passat ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!Το αμαξι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!Τουμπανο απο εργοστασιακό εξοπλισμο,και το τουμπάνιασμα συνεχίζεται με διαφορες εξαιρετικές πινελιες!!!!1000000 ΜΠΡΑΒΟ.φτου να μην το ματιαξω,να ειναι παντα απροβλημάτιστο!Τρομερο αυτοκινητο.
  10. Φιλε Prince,οντως το sportrac ειναι καλοκαιρινο λαστιχο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το χειμωνα δεν κυκλοφορει .Επειδη κανω πολλα ταξιδια,και τα εχω χρησιμοποιησει σε διαφορες συνθηκες,να πω οτι αν θες να κινηθεις λιγο σβλετα μπορεις ακομα και με βρεγμενο δρομο.Κανενα λαστιχο δεν ειναι να πηγαινεις πορτες οταν εχει γλιτσα απο ψιλοβρόχι Πάραυτα ομως,αν πας σαν ανθρωπος,φυσιολογικα δλδ,φρεναρει και στριβει αριστα και στο βρεγμενο.Η Ελλαδα εχει 8-9 μηνες το χρονο κλιμα το οποιο σηκωνει καλοκαιρινα λαστιχα,ε τους αλλους 2-3 μηνες προσεχουμε για να εχουμε Παντως το ξαναλεω αλλη μια φορα οτι τα λαστιχα ειναι απαιχτα.Εγω βρηκα την υγεια μου.
  11. Τα λαστιχα ειναι απο Ολλανδια....Περα απο αυτο,τα εχω ο ιδιος στο polo μου,VREDESTEIN SPORTRAC 3 195/45/16.Τα εβαλα με 370 Ε.Όντως ζεσταινονται γρηγορα και εχουν ενισχυμενα πλαινα.Τα λαστιχα τα εχω ΠΗΔΗΞΕΙ στην κυριολεξια εδω και ενα 1.5 χρονο και δεν λενε να σταμτησουν να μαγκωνουν.Απλα για μενα το ΚΟΡΥΦΑΙΟ λαστιχο,τα συνιστώ ανεπιφυλακτα....Στο στριψιμο εξαιρετικα,βελτιωθηκε η ποιοτητα κύλισης,και στο φρεναρισμα βεντουζα.Δεν ξαναλλαζω μαρκα ελαστικων ποτε.Το μονο "αρνητικο"(για καποιους,εμενα δεν με νοιαζει καθολου) ειναι οτι σφυριζουν ευκολα. Α,και να μην ξεχασω,πολυ μουρατο πελμα,καθως σχεδιαστης των ελαστικων ειναι ο Giugiaro..... Οριστε και το site http://www.vredestein.com/
  12. stelios256

    Audi Q5

    Συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!Τρομερο μοτερ,επαθα την πλακα μου.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ!!!!!Ειχα την τυχη να τον ζησω με την εκπληκτικη 335i.Γαμω τα αυτοκινητα.....
  13. Αν εχεις την καλοσυνη ανεβασε καμια φωτο.
  14. Συμφωνω.Δεν βρισκω καποιο ουσιαστικο λογο να παραχθει ακομα μια εκδοση.Και δεν θεωρω πως ειναι λογος να εμφανιστει μια ανωτερη εκδοση για να συπληρωσει τα "κενα" (4wd) του scirocco R.
  15. Για να εχει twin turbo ενα αμαξι,παει να πει οτι εχει και 2 χταποδια.Η 335ι που αναφερθηκε ειναι ενα τετοιο αυτοκινητο.Το μοτερ του ειναι 6κυλινδρο σε σειρα(σκετος ερωτας ειναι το ατιμο...)απο το οποιο φευγουν 2 χταποδια σε διαταξη 3-1 και στην συνεχεια παιζει και το twin turbo....Αααααχχχχχχχ τι αυτοκινητο......τι γκαζι..........τι ηχος........... Παντως υπαρχουν και καποιες παραλαγες οσων αφορα την εφαρμογη του twin turbo,εξου και το bi-turbo polo ποθ ποσταρε ο φιλος dark angel,το οποιο εχει 1.8τ κινητηρα και δεν γνωριζω αν ειναι ο γνωστος σε ολους μας η καποιο παλαιοτερο μοτερ με διαταξη v.
  16. Καλα καταλαβες.Και εγω ξενερωσα σαν πρωτη αντιδραση,αλλα μετα σκεφτηκα οτι δν ειναι αυτουσιο το μοτερ απο v gti.Ειναι απαλαγμενο απο κατι 'χαζα' προβληματα που ειχε εκεινο το μοτερ (cam follower klp περισοτερρα απο κατοχους βελτιομενων golf v gti)μιας και εχει s3 setup.Και οπως καταλαβαινει ευκολα κανεις,η επιλογη του "παλιου" μοτερ καθως και η ελλειψη 4κινησης εγιναν οχι μονο για μειωση κοστους αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη και για να μην τραβηξουν ακομα περισοτερρους πελατες απο τα Golf Gti/R20
  17. Ρε παιδια οποιος το εχει κανει και ΓΝΩΡΙΖΕΙ ας μας ενημερωσει και εμας,για να ξερουμε.Με τις εικασιες δεν κανουμε τιποτα.
  18. Σπερνει το αμαξι αλλα ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα εβγαινε τετρακουνα.Ψιλοξενερωσα..... Ειχα ρωτησει εναν πωλητη για το περιβοητο ζητημα με την αλλαγη στο εσωτερικο απο την 22η εβδομαδα παραγωγης και επειτα,αλλα δεν ειχε απαντηση να μου δωσει... Να υποθεσω οτι αυτη θα ειναι η καταληκτικη εμφανιση για το εσωτερικο ολων των scirocco?Ταμπλο τιμονι και χειρηστηρια κλιματισμου απο Golf VI (πλην των διακριτικων R προφανως)?
  19. Τι τιμες ρε παιδια????Δεν βλεπετε οτι ειναι photoshop?
  20. Περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα....
  21. Τελικα η διαφημιση ειναι μεγαλη pout@n@.....
  22. Συμφωνω αλλα μην ξεχνας οτι το Insignia Project προερχεται απο την διαφημιστικη καμπανια.Αλλο ενα κολπο του marketing ειναι.Δεν νομιζω να το πλασαρει κανενας πωλητης της Opel σαν το φοβερο και τρομερο Insignia Project.Αν καποιος κανει κατι τετοιο ειναι ηλιθιος και εμφανεστατα επειρεασμενος απο την διαφημση.
  23. 4κινηση εχει στανταρ στο opc και στo "απλο" V6.Διατιθεται σαν εξτρα στο 2.0 με κοστος κοντα στα 2.200 αν δεν κανω λαθος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.