Jump to content

lilian

Members
  • Posts

    357
  • Joined

  • Last visited

About lilian

  • Birthday 02/16/1981

Contact Methods

  • MSN
    lilian_tsi@hotmail.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Female
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Eos

lilian's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αιδηψό??? αντεεε!! μην σου πω οτι κι εγω το ειχα στο μυαλο μου να φυγω για εκει μιας και σπιτι υπάρχει. θέλω να μου πεις πως ειναι να ζεις τον χειμώνα εκει. οποτε εμεις σιγουρα θα τα λεμε τα καλοκαιρια!! παντος έχασες στον βόλο!!! Να πω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, και ιδιαίτερα στον Κοσμά, για την τέλεια οργάνωση της εκδρομής στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Περάσαμε όλοι ελπίζω πολύ καλά. Χάρικα που γνώρισα κάποια νέα μέλη που δεν ήξερα και ένα μπράβο στα παιδιά από την Ρόδο που μας τίμησαν με την παρουσία τους κάνοντας ένα δύσκολο ταξίδι. ελπίζω να καταφέρω να έρθω στο επόμενο ταξίδι στην Γερμανία!!!
  2. λοιπόν εγω απλά πηρα τιμουλες. 16 ευρώ έχει το πάνω κομμάτι με τον διακόπτη και 14 ευρώ το κάτω κομμάτι .
  3. καλημέρα... μέχρι το μεσημεράκι θα σου στείλω την τιμούλα... κι εγω τα ίδια εχω πάθει και μιας και θα ρωτούσα ετσι κι αλλιως για μένα ρώτησα και για το δικό σου.
  4. Να δηλώσω κι εγωωωω?? lilian_tsi + 1 - 2 διανυκτερευσεις 25 + 26 μαρτιου Βραδινη εξοδο Παρασκευης ΝΑΙ Συνεδριαση ΝΑΙ Βραδινο γευμα Σαββατου ΟΧΙ Βραδινη εξοδο Σαββατου ΝΑΙ Επετειακη μπλουζα ΝΑΙ - Νούμερο Μ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ. Τα χρήματα αύριο στην συνάντηση... Πατρίδαααα σου έρχομαστε !!!
  5. μέσα κι εγω!!! +1 αρκετα σας ελειψα ε???
  6. εγώ θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη απο την Πέμπτη. σίγουρα όμως θα έρθω να σας βρω την μέρα δεν την γνωρίζω ακόμα. Ή Σάββατο ή Κυριακή πρωί. καλά να περάσετεεε!!!!
  7. ) Εγώωω την ώρα που γυρνούσα από την δουλειά
  8. Για δοκιμάστε και την καρυδόπιτα του Αθανασίου . Την προτίνω οποσδήποτε !!!!! μιαμ μιαμ!!!! Του κάναμε πάντως αρκετή διαφήμιση .
  9. Για μένα λοιπόν τα τελικά είναι: 2 δίκλινα για Παρασκευή και Σάββατο. το ένα με διπλό και το αλλο με 2 μονά. + ταβέρνα + βραδινή έξοδο. Κοσμά στείλε μου τον λογαριασμό τραπέζης για να βάλω τα χρήματα. ευχαριστωώ!!!!!! Α !!!! και μπλούζα γυναικεία Μ. Καλαματά!!!! ερχόμαστε και θα περάσουμε και πάλι super όπως πάντα άλλωστε και όπως ξέρει να περνάει το VW CLUB!!!
  10. Για εμένα θα υπάρξει κάποια αλλαγή μάλλον στα δωμάτια. το πιο πιθανόν είναι να γίνουν δυο δίκλινα από Παρασκευή ή αλλιώς ένα τρικλινο από παρασκευή και για σάββατο δυο δίκλινα. μέχρι το Σάββατο θα έχω ενημερώσει για το σίγουρο και θα γίνει η καταβολή των χρημάτων.
  11. κάνεις τον ψόφιο κοριό κοσμάκο????? θα το πληρώσεις κι εσύ στην Καλαμάτα!!! Μην σε αφήσω παραπονεμένο
  12. Να πω κι εγώ με την σειρά μου ένα μπράβο στα παιδιά για την τόσο καλή οργάνωση των 6ων Γενεθλίων... Όλα ήταν τέλεια.. Η παρέα απίστευτη.. το γέλιο άφθονο... Αν και εγώ ακόμα βγάζω γαρύφαλλα από πάνω μου!!! επιφυλάσομαι όμως να πάρω την εκδίκησή μου στην Καλαμάτα!!!!!!
  13. και βέβαια μέεεσα!!!! αντε να θυμιθώ και λίγο την πόλη που πέρασα τα καλύτερα φοιτιτικά μου χρόνια. Lilian_tsi + ioanna, 2κλινο , 2 ή 3 διανυκτερεύσεις ( θα ενημερώσω σύντομα για την διανυκτέρευση της Κυριακής ), βραδυνή εκδήλωση και μεσημεριανό γεύμα ααα!!! ξέχασα κι εγώ θέλω μπλουζάκιιιι!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.