Jump to content

Miki

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miki

  1. τι εβδομαδα παραγωγης ηταν το αμαξι? εχει ηλιοροφη?
  2. exoyn poulithei file. eyxaristw.

  3. αν ρωτησεις σε καμμια σοβαρη αντιπροσωπεια θα σου πουνε οτι ο αισθητηρας της ζωνης δεν επηρεαζει την λειυοτυργια του αεροσακου.
  4. μαγκες ναι, επειδη κι εγω θελω να κανω αυτη την μετατροπη, μπορει να μας πει καποιος τι χρειαζεται ???
  5. και μην ξεχνατε οτι το 2010 ειναι το μονο που δειχνει στην οθονη του τις ενδειξεις του κλιματισμου και συνεργαζεται με τους εργοστασιακους αισθητηρες παρκινγκ δειχνοντας την αντιστοιχη απεικονιση. Επισης στην Οθονη MFD με εναν προγραμματισμο σου περναει ενδειξεις του NAVI.
  6. της kufatec ειναι το καλυτερο, ειναι ιδιο με το εργοστασιακο, ειναι αναβαθμιζομενο, δουλευει με ολα τα κινητα, εχει φοβερο μενου και μερικες αντιπροσωπειες το τοποθετουν
  7. παιδια απο οτι καταλαβα η μονη δοκιμασμενη και προβλεπομενη λυση εινια να αλλαχτει το "gateway can" το οποιο στοιχιζει 180 ευρω σε αντιπροσωπεια + εργασια. Ολα τα αλλα τα add-on και πατεντες δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να γινουν. Οποτε ειδωμεν...
  8. φιλε μου ευχαριστω πολυ, δεν ξερω αν θα μπω στον κοπο βλεπω ειναι μεγαλη μανουρα και το κοστος θα ανεβει πολυ απο αυτο που ειχα υπολογισει.
  9. μαγκες SOS αγορασα ενα rcd 510, και μου ειπαν οτι χρειαζεται πατεντα για να μπει σε GOLF V γιατι τραβαει ρευμα απο την μπαταρια και την τελειωνει. Μπορει καποιος να με ενημερωσει πως μπορω να το κανω να μπει και να δουλεψει σωστα?
  10. φιλε στελιο τι χρωμα ειναι το αυτοκινητο σου? τι κωδικο και πως λεγεται?
  11. φιλε μου στις αντιπροσωπειες εχουν σταλει απο την κοσμοκαρ πινακες που αναγραφουν σε καθε μοντελο και εκδοση, μεχρι ποσα χρηματα εξτρα εξοπλισμο μπορεις να προσθεσεις, ωστε να μην πληρωσεις τον φορο πολυτελειας. αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω για μεχρι 3.200 ευρω εξτρα εξοπλισμο, ειναι αν θυμαμαι καλα το σωστο. ολα τα αλλα που γραφονται ειναι μπανανολογιες. και φυσικα αν ειναι απλα ενα 160αρι GOLF με DSG χωρις εξτρα ΔΕΝ πληρωνεις φορο πολυτελειας.
  12. παιδια καλημερα , εχει δοκιμασει κανεις αντι για 5-30 λαδι να βαλει 10-40? Συγκεκριμενα για Golf V GTI με ενδιαφερει αν μπορω να το κανω. ευχαριστω.
  13. μάγκες... SOS... χθες βραδυ οταν πηγαινα στην εθνικη, σε ανωμαλιες του δρομου.. εκανε εναν υποκοφο θορυβο που ακουγοταν απο την πισω αριστερα αναρτηση... Οταν βγηκα απο εθνικη που ειχε πιο ανωμαλο δρομο, ακουγοταν πιο εντονα.. Σημερα που το κουνισα λιγακι αναγκαστικα για 10χλμ, αρχισε να ακουγεται κατι σαν κουδουνιστρα.. τι μπορει να ειναι??? GOLF V GTI με αναρτηση KW Variant II
  14. το συστημα αυτο ειναι πολυ εντυπωσιακο, πρωτα βγηκε στο touran πριν περιπου 2 χρονια και πλεον ειναι αρκετα εξελιγμενο , απαιτωντας 1.10μ παραπανω απο το μηκος του αυτοκινητου, ενω μπορει να παρκαρει και πανω σε πεζοδρομιο.Επισης πλεον εχει την δυνατοτητα πολλων μανουβρων (εμπρος πισω) μεχρι να μπει καταλληλα στην θεση.. Σε Tiguan θεωρω οτι ειναι "must" κυριως λογω τιμης (381€) στην οποια περιλαμβανονται και εμπρος πισω αισθητηρες. Σε Passat ειναι πλεον στανταρ μαζι με RCD510.
  15. φιλε μη μασας και παρε GTI, σιγα την διαφορα τωρα με τα τελη θα δινεις 300 ευρω παραπανω τον χρονο, so what? μπλε γραφιτης σε GTI δεν πουλαγε σχεδον καθολου δεν ειναι και απο τα πιο εμπορικα χρωματα, σε αντιθεση με τα TSI που ηταν πολυ δημοφιλες χρωμα. σε μεταχειρισμενο προσεξε βασικα να μην ειναι τρακαρισμενο, να εχει κανει σωστη συντηρηση, και σε τι κατασταση μηχανικη βρισκεται. γενικα δεν ειχαν τιποτα φοβερα προβληματα τα GTI.
  16. καλησπερα παιδια, το golf μου εχει καποια θαμπαδα η οποια βρισκεται εσωτερικα των φαναριων, ειδικα στο ενα ειναι αρκετη. Αυτη ειναι πιθανον να δημιουργηθηκε απο τα after market xenon που φοραει το αμαξι, η' τετοια περιπτωση την αποκλειουμε και αρα ειναι υγρασια?
  17. στο δικο μου ενα ρεζερβουαρ με βγαζει για περιπου 450 χλμ σε μικτο κυκλο (πιο πολυ μες στην πολη). φοραει προγραμμα και ειναι DSG.
  18. ναι φιλε μου τα εχω τσεκαρει. Απο το edition 30 μου αρεσει πολυ, αλλα οι κοκκινες ραφες στο δερμα δε νομιζω να ταιριαξουν με το δικο μου εσωτερικο. Μαλλον θα παραγγειλω αυτο που ειχε απο την μανα του (μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 μαρκες που το βγαζουν, ξερει κανεις διαφορες και ποια να προτιμησω?)
  19. Κασλημερα παιδια, ειμαι κατοχος ενος GOLF V gti dsg και επειδη εχει ξεφλουδισει ο λεβιες σε ενα σημειο, θα τον αλλαξω. Ηθελα να μου προτεινετε αν εχετε κατι υποψιν σας, για να μην βαλω παλι τον ιδιο αλλα κατι πιο καλο. Σκεφτομουν να εβαζα απο Edition 30 (το στρογγυλο στο πανω μερος ειναι αναγλυφο σαν μπαλακι του golf) , αλλα οι κοκκινες ραφες δεν νομιζω οτι θα ταιριαξουν με το εσωτερικο. Περιμενω ιδεες γιατι σημερα θα παραγγειλω....
  20. παιδια καποιος να μου προτεινει ενα συνεργειο για να παω να ρυθμισω τα KW Variant 2 υπαρχει?
  21. εννοω sto cd.. οκ, πασο μην σε παρω στον λαιμο μου..
  22. το RCD 500 δεν το γνωριζω καθολου. Το 310 διαφερει με το 300 στο γεγονος οτι το 310 παιζει και MP3
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.