Jump to content

through

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About through

  • Birthday 10/04/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    Golf Gti Vi

through's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εγω παντως ειχα την ατυχια να την φαω στην αττικη οδο . η παραβαση εγινε τον μαιο, η κληση ηρθε τον δεκεμβριο :S η φωτογραφια ητγαν καθαροτατη αφου σκεφτηκα να τους τη ζητησω για την προσωπικη μου συλλογη με επιασε λεει με 183 (υποθετω με οριο 120), προστιμο 350 ευρω και 60 μερες διπλωμα. για οδηγο μπορεις να δηλωσεις οποιον θελεις οχι μονο τον κατοχο της αδειας
  2. σε μενα γιατι δεν απενεργοποιούνται με αυτο το τροπο ? διαβασα και το manual,πραγματι περιγραφει αυτη τη διαδικασια, αλλα στο τέλος σημειωνει οτι ''στα αυτοκινητα με μονιμα φωτα ημερας η ρυθμιση αυτη ειναι δυνατη μονο μεσω εξουσιοδοτημενου'' . τι εννοεί ο ποιητης ? δηλαδη οσοι τα απενοργοποιησατε με αυτο το τροπο δεν εχετε μονιμα φωτα ημερας?
  3. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,μου εδωσες μια πολυ καλη εικονα για το προγραμμα..η αυξηση της ροπης στα νουμερα που δινει ειναι μεγαλο δελεαρ, και το ποσο δεν ειναι ιδιαιτερα τραγικο αν και στις εποχες που ζουμε το σκεφτεσαι,γι αυτο και ρωτησα αν αξιζει. και απο οτι καταλαβα η καταναλωση δεν αυξανεται σε ανησυχητικα επιπεδα. ειμαι ενα βημα πριν να το φορεσω!
  4. φιλε μου επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για revo αν μπορεις να μου πεις περισσοτερες εντυπωσεις ? πχ απο καταναλωση τι διαφορα εχεις δει ? σε επιδοση και ροπη εχει τρελη διαφορα απο πριν ? γενικοτερα πως το βλεπεις,αξιζει τα λεφτα του ?
  5. αρα ειναι ενα γενικευμενο θεμα (οχι απαραιτητα προβλημα νομιζω εγω) των dsg που δεν αφορα μονο τα 7αρια. αν μπορει και καποιος αλλος με gti 6 dsg να το επιβεβαιωσει ή διαψευσει.
  6. εγω νομιζω οτι το κανει οταν παταω λιγο γκαζι και παει να κανει την αλλαγη 1η-2α . χμμ θα το δοκιμασω, αν και το εκανε απο τον πρωτο καιρο , και απο τοτε εχει αλλαξει καποιες θεσεις το υωος του τιμονιου
  7. απλα να πω οτι εγω με 6αρι dsg και 21000km , εχω παρατηρησει αυτο το τρεμουλο/σκορτσαρισμα οταν ζεσταθει υπερβολικα σε κινηση ,αλλα δεν το κανει παντα. δε με ειχε ανησυχησει ιδιαιτερα . κατα τα αλλα ολα φυσιολογικα . btw τωρα που ειπα οταν ζεσταθει σε κινηση ,περα απο αυτο me to dsg, ακουγονται και καποια τσικ-τσικ πισω απο το τιμονι αφου το στριψω. το εχει παρατηρησει κανεις ?
  8. χρονια πολλα....

  9. λογικο αφου η μιση + ελλαδα εχει και απο ενα golf πια. ασε που τα μισα θεματα ειναι του τυπου ,''ακουω ενα βρουμ απο τη μηχανη ,λετε να σπασει ??''
  10. εγω θυμαμαι τοτε που αγοραζα το δικο μου,στον καταλογο με τον βασικο εξοπλισμο ελεγε μεταξυ αλλων καπου : hill hold assist (στην εκδοση dsg) . Tωρα βλεπω στους καταλογους λεει σε ολες τις εκδοσεις hill hold assist μαζι με το esp κλπ. Ομως συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι μονο για dsg ,απλα εχουν βγαλει τη διευκρινιση για καποιο λογο.
  11. εχω την εντυπωση οτι προσφερεται στον βασικο εξοπλισμο μονο με dsg
  12. nope..smart rulez !! κατα τα αλλα rεspect στο μαρινο γιατι το πραγματα ειναι οσο απλα τα ειπε . η alfa προσπαθησε να ερθει κοντα σε αυτο που λεμε ολοκληρωμενο αυτοκινητο ,εν μερη τα κατεφερε ,εστω και για λιγο ομως υστερει απεναντι σε αυτο που εχει συνδεσει το ονομα του με το ολοκληρωμενο αυτοκινητο ..
  13. πατα το κουμπι που ξεκλειδωνει τις πορτες και με αναμμενη τη μηχανη θα ανοιγει
  14. ναι παρουσιαζουν και προβληματα οπως προβληματα παρουσιαζουν ολα τα μηχανηματα που φτιαχνονται απο τον ανθρωπο happy now ? ειμαι σιγουρος...
  15. Επιβεβαιωνω ,το ιδιο ακριβως συμβαινει σε και σε μενα ,golf 6 gti dsg6 ,σαν να σκορτσαρει απο την 1η στην 2α,μονο ομως οταν ζεσταθει υπερβολικα (δηλαδη εχω φαει καμια ωρα μεσα σε κινηση κλπ) . Επιπλεον κατι ασχετο :οταν ζεσταθει υπερβολικα, ,ακουγεται και ενας θορυβος σαν τσικ -τσικ καπου πισω απο το τιμονι οταν το στριβεις. Συμβαινει το ιδιο σε καποιον αλλο ή μηπως εχει καποιος ιδεα αν ειναι φυσιολογικο και τι μπορει να ειναι ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.