Jump to content

frankzer0

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by frankzer0

  1. Παιδια ειμαι για το service των 2 χρονων με Golf 5 ,ΤSI 140 Eχω επεκταση εγγυησης αλλα 2 χρονια. Aν παω τα ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεια μπορουν να αρνηθουν να τα περασουν ? Στο πρωτο ειχα παει μονο τα λαδια . Απο g-market.gr ποιοι ειναι οι κωδικοι για φιλτρα λαδιου, αερος ,βενζινης ,καμπινας ? Αλλαζουν σ΄αυτο το σερβις τιποτε αλλο εκτος απο τα παραπανω ? thnx
  2. Kαι γω απο G- Market πηρα τα λαδια (MOBIL 1 SAE 5W-30 ESP FORMULA). Εξυπηρετικοτατοι . Μαλιστα επειδη θα εκανα το σερβις σε διακοπες (θα ημουν στο χωριο μου ) δηλωσα αλλη διευθυνση παραδοσης και σε 2 μερες ηταν εκει . Πριν φτασω εγω
  3. Εδω ο καταλογος και ο standar εξοπλισμος του tsi 140 με DSG και εδω του gt 170 με DSG. ΔΕΝ εχουν καινουργιους καταλογους με τις τυχον αλλαγες ,μετα το facelift.
  4. Παιδια εχω tsi sportline εκδοση με DSG και ESP. Στο φυλλαδιο που ειχα κατεβασει απο το site της κοσμοκαρ αλλα και απο τις ερωτησεις που ειχα κανει στις αντιπροσωπειες μου'χαν πει οτι ειναι srandar το ESP στις εκδοσεις με DSG . Mε ενδιεφερε και γιαυτο το ειχα ψαξει. Το αυτοκινητο που πηρα ηταν προπαραγγελια και ειχε extra μονο τον Τεμπελη. Για το facelift δεν ξερω τι παιζει.
  5. Παιδια εχει βαλει κανεις σε 5αρι Golf start engine?? Ξερετε εαν αντιγραφο κλειδιου βγαινει ΜΟΝΟ απο την αντιπροσωπεια η μπορει να γινει και αλλου η δουλεια με τα ιδια αποτελεσματα ??
  6. Παιδια επειδη κατεληξα στον Clifford/Viper (με turbo timer και start engine ) θελω να ρωτησω τι γινεται με το κλειδι -mmobilizer . Εχω ενα golf αυτοματο TSI Μου ειπαν οτι χρειαζεται αντιγραφο κλειδιου του αυτοκινητου Το βγαζω μονο αντιπροσωπεια η βγαινει και αλλου?? Μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι χρειαζεται επαναπρογραμματισμος ολων των κλειδιων. Ολα αυτα σε σχεση με τον συναγερμο τι ρολο παιζουν? Παρακαλω καποιος που να εχει ηδη βαλει η να γνωριζει για το θεμα ας βοηθησει, μιας και η ανησυχια μου ειναι μην χαθει η εγγυηση (4 χρονια) αλλα και απο την αλλη να μην γινει καποια ζημια στο αυτοκινητο.
  7. Χτες παιδια παρελαβα και εγω μετα απο πολλες περιπετειες ενα μαυρο αυτοματο 5θυρο tsi . Επιτελους!!!!!!!!!!!!!
  8. Δεν χρειαζεται turbo timer??? Eγω εχω σκοπο να βαλω alarm με turbo timer!!! Ειναι πλεονασμος η οκ???
  9. Φιλε eliasj , εχω τρελλαθει στο διαβασμα. Τοσο που οταν θα ερθει θα ειναι σαν να το εχω στην κατοχη μου καιρο. Απλα ρωτησα για ...προληπτικούς λογους.
  10. Εγω παραλαμβανω την αλλη εβδομαδα.... (...μαλλον!! ) Καποιο αλλο tip ???
  11. Παιδια θελω να ρωτησω σχετικα με τον συναγερμο (Stern) που μου βαζει δωρεαν η Αντιπροσωπεια . Να τον κρατησω η να παω για Clifford?? Eχω βαλει το ερωτημα πιο αναλυτικα και εδω. Ποια ειναι η γνωμη σας ??
  12. Παιδια ,για να μην ανοιξω και εγω νεο θεμα μιας και ειναι παραπλησιο το ερωτημα μου το γραφω εδω σε ηδη υπαρχον θεμα Αν πιστευει η διαχειριστικη ομαδα οτι πρεπει να φυγει απο δω ..no problem. H ερωτηση μου ειναι η εξης : Στην αντιπροσωπεια μετα απο παζαρια και διαπραγματευσεις μου κανουν δωρο αισθητηρες παρκαρισματος και συναγερμο STERN Tα κοστη απο οτι μου ειπε ο πωλητης ειναι 130 ¤ και 164 ¤ αντιστοιχα. Η γνωμη σας ποια ειναι ??? Να βαλω Δωρεαν τον Stern η να παρω τα 164 ¤ (θα υπαρξει αντιστοιχη μειωση στο συνολικο ποσο ) και να βαλω Clifford εξω??? (καλυπτομαι απο την εγγυηση?Να υπολογιζω κανενα 400αρι ¤ ??)
  13. akoro που τα πηρες και που τα εβαλες ????
  14. @ Andr3as Με το καλο να σου ρθει και σενα @16674 Μη φοβασαι φιλε μου ,μενω Μεταμορφωση. Και δεν εχω Ηλιοροφη. Ουτε το πολυμορφικο πως το ειπες? τιμονι. Απλα με ενδιεφερε ο χρονος παραδοσης να ηταν μικρος και ηθελα να αποφυγω τις παραγγελιες. @-Mario- ΤΗΑΝΧ Μ8
  15. Ευχαριστω συνονοματε !! Το αυτοκινητο ηταν ηδη προπαραγγελια απο την αντιπροσωπεια. Εγω απλως το εκλεισα .
  16. Γεια σας και απο μενα. Με λενε Ανδρεα ,ειμαι 34,τρ.υπαλληλος περιμενω ενα TSI τον Απριλη και μια κορη τον Αυγουστο. Εκανα test drive το golf ,κολλησα ...και ειμαι καλα!!!!! Καλως σας βρηκα. Μπραβο για το λειτουργικο forum αλλα και για το επιπεδο των topic αλλα και των μελων.
  17. Καταρχην γεια σας και καλως σας βρηκα ( ο Μαριος και ενα Link του vwclub στο foroum των 4T με οδηγησε εδω) Παιδια ,εχω παραγγειλει ενα Golf 1.4 TSI Sportline με DSG μαυρο με υποβραχιονιο. Θα το εχω -συμφωνα με την Αντιπροσωπεια - μεσα Απριλη (11η εβδομαδα παραγωγης). Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης . To Turbo timer τι ειναι και θεωρειται απαραιτητο ? Το βαζει η αντιπροσωπεια η ειναι κατι extra? (ενας γνωστος μου ανεφερε οτι ειναι απαραιτητο ειδικα για το ξεκινημα και το σταματημα του αυτοκινητου ειδικα επειδη ειναι τουρμπατο .) Στις προηγουμενες σελιδες του topic αναφερθηκε μια μαρκα-στυλο!!! Αν τοποθετηθει εκτος αντιπροσωπειας υπαρχει προβλημα εγγυησης??? Επισης θα ηθελα να ρωτησω για τα συρταρακια και το διχτυ μιας και δεν τα παρηγγειλα αν θα μπορουσα να τα βαλω αλλου και με τι κοστος. Τελος οποιαδηποτε συμβουλη στο θεμα ειτε της παραδοσης ειτε της συμπεριφορας στο αυτοκινητο ειναι καλοδεχουμενη. Ειδικα σε εναν ανθρωπο που οι γνωσεις του επανω στα αυτοκινητα ειναι περιορισμενες . Thanx και καλως σας βρηκα !!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.