Jump to content

alexator

Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexator

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα φίλε αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με την επίσημη επέκταση για το DSG. Εμένα το αμάξι σε λίγες μέρες θα κλείσει την πενταετία και μου παρουσίασε για τρίτη φορά πρόβλημα στο DSG. Συγκεκριμένα έχω αλλάξει μια φορά τον πολύδισκο το 2011, επίσης έχω αλλάξει μια φορά τον εγκέφαλο και τώρα μου διαγνώσθηκε πάλι πρόβλημα στον πολύδισκο. Αυτή την φορά μου ζητάνε 350 ευρώ (για μια βλάβη που δεν μπορώ να προκαλέσω εγώ στο αυτοκίνητο και δεν είναι δικό μου το φταίξιμο). Γι΄αυτό θα σε παρακαλούσα αν ξέρεις κάτι επίσημο να το κάνεις πιο συγκεκριμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα και από μένα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με το mrd στην Αργυρούπολη? Γενικά προς τα νότια έχουμε καμία πρόταση για συνεργίο?
  3. Λοιπόν παιδιά εγώ είμαι από τους πολύ τυχερούς που αλλάξανε και πολύδισκο και εγκέφαλο dsg (golf vi tsi 122 dsg 2009). Το θέμα είναι όμως ότι τον πολύδισκο τον άλλαξα τον προηγούμενο Ιούνιο (έκανε πολύ έντονα σκορτσαρίσματα από 1η σε 2α) και τον εγκέφαλο τον άλλαξα εκτός εγγύησης πριν λίγους μήνες. Ο πολύδισκος (ο καινούργιος) άρχισε να ξανακάνει τα ίδια σιγά σιγά (σκορτσαρίσματα), άρα καταλήγω ότι μας κοροϊδεύουν κανονικότατα από την VW και έχω ξενερώσει άπειρα. Το έχω ξαναγράψει και στο forum, ότι κάτι πρέπει να κάνουμε ομαδικά όσοι έχουμε προβλήματα. Εγώ τώρα δεν έχω εγγύηση αλλά φαντάζομαι θα ισχύει η εγγύηση του ανταλακτικού που μου βάλανε τον περασμένο Ιούνιο σωστά?
  4. Φίλε μου δυστυχώς πιστεύω ότι όταν το αμάξι γίνει 5ετίας και άνω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας ξανακαλύψουν. Εδώ τώρα και μου έλεγαν όταν τους έκραζα ότι ο κατασκευαστής δεσμεύεται για μόνο 2 χρόνια καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου. Γι αυτό λέω ότι πρέπει να γίνει κάτι μαζικό για να είμαστε εξασφαλισμένοι στο μέλλον. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την βοήθεια του club κατα την γνώμη μου γιατί έχει τόσες χιλιάδες μέλη και έχει δύναμη
  5. Λοιπόν παιδία να γράψω την εξέλιξη και εγώ στο θέμα μου με το dsg. Όντως ήταν βλάβη στον εγκέφαλο του dsg το πρόβλημα μου και να προσθέσω ότι είχα αλλάξει και πολύδισκο πριν 3 μήνες που τότε είχα εγγύηση κανονικά. Λοιπόν το συνεργείο που πήγα το αυτοκίνητο ήρθε αμέσως σε συνεννόηση με την ksomocar και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι θα μου καλύψουν εξ ολοκλήρου το ανταλλακτικό (και ας μου έχει τελειώσει η εγγύηση και δεν έχω κάνει επέκταση) και την μισή εργασία. Μέσα σε μια βδομάδα παρέλαβα το αυτοκίνητο και να χτυπήσω ξύλο είναι μια χαρά όπως όταν το είχα πρωτοπάρει! Να πώ ότι η συνολική μου επιβάρυνση ήταν τελικά 67 ευρώ. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι όμως τι θα γίνει στην περίπτωση που μετά από τα 2 χρόνια εκ νέου εγγύησης του ανταλλακτικού χαλάσει πάλι ο εγκέφαλος εκεί πια πληρώνεις το 3χίλιαρο σου και δεν υπάρχει περίπτωση να το συζητήσουν κιόλας. Φυσικά πιστεύω ότι αυτή η μεταχείριση δεν γίνεται επειδή είναι καλή η kosmocar αλλά επειδή έχει αποδειχτεί οτι είναι προβληματικό το dsg και σίγουρα τους έχει δοθεί γραμμή να καλύπτουν και εκτός εγγύησης. Τα παραδείγματα αλλαγής mechatronic είναι πολλά άμα κοιτάξετε και στο δικό μας club και στο scirocco club. Το θέμα είναι μπορούμε να κάνουμε κάτι ομαδικά για να προστατέψουμε τα δικαιώματα μας απέναντι σε ένα προβληματικό κιβώτιο? Να επισημάνω ότι τα προβλήματα έχουν να κάνουν με το dsg 7 και όχι με το 6αρι το οποίο είναι πολύ καλό πιστεύω και σίγουρα με λιγότερα προβλήματα. Τέλος όσον αφορά το συνεργείο να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά έχω ένα μεγάλο παράπονο. Δεν ήξερα πως ξεμπλοκάρει το dsg για να μπεί στην θέση N από την θέση P. Αυτό δηλαδή που μου έχει γράψει ένα παιδί πιο πάνω και όταν τους το έλεγα μου έλεγαν οτι δεν γίνεται με τίποτα. Όμως τελικά με αυτόν τον τρόπο το ξεμπλόκαραν και μάλιστα μπροστά μου αλλά μου είπαν οτι απλά έτυχε και ποτε δεν παραδέχτηκαν την ασχετοσύνη τους. Τέλος θέλω να ζητήσω από το club να λάβει τα μέτρα του για τα προβληματικά dsg και αν μπορεί να πάρει επίσημη θέση για να στηρίζει τα μέλη του. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  6. Είναι ακινητοποιημένο με κολλημένο το P το οποίο αναβοσβήνει και δεν παίρνει καν μπροστά.Πώς θα το πάρουν με τον γερανό αν δεν μπορεί να βγεί από το P???
  7. Μόλις έπαθα αυτό που περιγράφει ο φίλος στο πρώτο post. Είμαι εκτός εγγύησης και εγώ και πρίν ένα μήνα που είχα εγγύηση μου αλλάξανε τον πολύδισκο.Έχω ένα golf 6 tsi 122 dsg. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να μου δώσει καμία συμβουλή για το τη να κάνω σας παρακαλώ πολύ.
  8. Ρε παιδιά είμαι σε φοβερό δίλημα για το αν θα κάνω την επέκταση. Πρέπει να αποφασίσω μέχρι την Δευτέρα και θα πρέπει να πιεστώ για τα λεφτά που χρειάζεται... Έχω ένα golf 6 tsi αλλά είναι μαι dsg το οποίο έχει αρχίσει και μου κάνει "νερά" (το dsg). Πρέπει να την κάνω την επέκταση λέτε??
  9. Γεια σας παιδιά, μπορεί να μου προτείνει κάποιος μπροστά τακάκια για το golf 6 tsi 122 dsg μου?Τα ferodo είναι καλά και αν ναι πιο μοντέλο? Η χρήση του αυτοκινήτου είναι κυρίως πόλη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  10. Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα αλλά μάλλον εδώ πάει περισσότερο.. Για τον Μπουρμά στην Αργυρούπολη που μου είπε ένα παιδί ξέρουμε τίποτα??
  11. Για τον Μπουρμά στην Αργυρούπολη που μου είπε ένα παιδί ξέρουμε τίποτα??
  12. Παιδιά μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο να πάω για τα σέρβις μου? Πήγαινα Φιλοσίδη αλλά με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι να πω... Αν γίνεται πείτε γιατί πρέπει να πάω εντός βδομάδας..
  13. Ok ρε παιδιά θα πάω από Δευτέρα στην αντιπροσωπία να δούμε τι θα γίνει και θα ενημερώσω και εδώ! Πάντως και εγώ τα τακάκια τα αποκλείω.
  14. Ρε παιδιά είδα στο manual ότι το αμάξι έχει ξεχωριστό λαμπάκι για τα εμπρός τακάκια. Επίσης να πώ οτι για αυτό που έπαθα λέει :βλάβη στο σύστημα φρένων abs.
  15. Ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις..Σίγουρα τακάκια είναι? Τα πίσω τα άλλαξα στις 22522χλμ και τα εμπρός δεν τα έχω αλλάξει και τώρα έχω 37400χλμ. Η ένδειξη του abs που κολλάει με τα τακάκια? Από την total care μου είπαν να αφήσω το αμάξι και να το πάρουν με γερανό την Δευτέρα. Επίσης τώρα που πήγα και το ξανακοίταξα μετά από τόσες ώρες και το έβαλα στην πρώτη σκάλα η ένδειξη του χειροφρένου έφτοιαξε και έμεινε μονο του abs που και αυτή έσβησε μετα απο κάποια λεπτά...Επίσης δεν άκουσα κανένα σφύριγμα που κάνουν τα τακάκια όταν τελειώνουν...
  16. Λοιπόν παιδιά σήμερα καθώς πήγαινα άκουσα ένα ήχο από το καντράν και άρχισε να αναβοσβήνει η ένδειξη του χειρόφρενου(η κόκκινη). Σταματάω στην άκρη, σβήνω το αμάξι, γυρνάω μετά από λίγο το κλειδί στην πρώτη σκάλα και πάλι ακούγεται ο ίδιος προειδοποιητικός ήχος, πάλι αναβοσβήνει η ένδειξη του χειρόφρενου αλλά αυτή τη φορά ανάβει και μένει αναμμένο το λαμπάκι του abs. Τι είναι ρε παιδιά αυτό που έπαθα??
  17. Παιδιά πήγα και εγώ στον Μιχάλη (swell) την Δευτέρα για περιποίηση και μπορώ να επιβεβαιώσω όλα όσα έχουν γραφτεί και από άλλους. Ο άνθρωπος είναι ψείρας, διαβασμένος, φιλικότατος και ότι κάνει το κάνει σωστά και με μεράκι... μπορείτε να δείτε και δείγματα της δουλείας του στο παρακάτω link: swell. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα...
  18. Θέλω κι εγώ να το διαβάσω αυτό φίλε μου αν μπορείς να κάνεις κάτι...
  19. Καλύτερα να μην βάλεις κινέζικες οθόνες στο αμάξι σου γιατί τρώνε την μπαταρία... Μακάρι να βρίσκαμε σε τέτοιες τιμές καλό πράμα αλλά δυστυχώς θα έχεις πρόβλημα.
  20. Φίλε και εγώ έπρεπε να αλλάξω τακάκια πίσω στο golf vi tsi 122 μου στα 23000χλμ και τα άλλαξα στον Φιλοσίδη. 70 έκαναν τα τακάκια και δεν θυμάμαι πόσο έκανε η εργασία. Συγκεκριμένα τα είδα και το πίσω αριστερά το εξωτερικό είχε πέσει πολύ όντως. Επίσης αυτό το θόρυβο που λες με την όπισθεν και το φρένο τον ακούω και εγώ εδώ και κάποιον καιρό και είχα και εγώ την εντύπωση ότι δεν τον έκανε πάντα!! Μάλλον για να τον ακούμε και οι δύο θα το έκανε πάντα
  21. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά , σίγουρα είναι πιράκια (τον ήχο τον ξέρω πολύ καλά γιατί στην αρχαιολογία που είχα πριν το golf ήταν καθημερινό φαινόμενο). Τέλος πάντων θα το πάω στην αντιπροσωπία να το δουν. Πάντως λέτε ότι μόνο η βενζίνη είναι που μπορεί να το κάνει αυτό έτσι?
  22. Ότι είναι πιράκια είμαι σίγουρος 100%! Το πρατήριο μου το έχει προτείνει ο moderator από το scirocco club και λέει ότι έχει τσεκάρει με vag-com την βενζίνη και ότι είναι πολύ καλή(Agean 100άρα. Έχω βάλει και από άλλα πρατήρια όμως και πάλι χτυπάει. Λέτε να θέλω αλλαγή μπουζί(έχω 26,000χλμ) ή δεν έχει σχέση?
  23. Ρε παιδιά από τότε που άνοιξε ο καιρός και κυκλοφορώ με ανοιχτά τα παράθυρα παρατηρώ ότι το αμάξι χτυπάει πιράκια όταν είμαι σε ανηφόρες με χαμηλές στροφές και γενικά όταν πάω να επιταχύνω με μεγάλη σχέση(είναι dsg7 και αλλάξει σε πολύ χαμηλές στροφές τις σχέσεις). Το αμάξι το έχω έναν χρόνο τώρα και δεν θυμάμαι να το έκανε παλιά αυτό. Λέτε να έχω κανένα θέμα?? Μιλάω για golf 6 tsi 122. ¶ και βενζίνη μόνο 100 από σωστό πρατήριο. Τι λέτε?
  24. Παιδιά ξέρουμε τίποτα για την skn?Υπάρχει κανένας που να έχει βάλει?
  25. Ρε παιδιά ήμουν και εγώ για service την Παρασκευή και μου ειπαν οτι δεν ειναι για μενα η αναβαθμιση του dsg. Είμαι από τους πρώτους(Ιουνιος 2009) που παραπονιέται για τους θορυβους του dsg και ειχα παρει πολλές γνωμες απο διαφορες αντιπροσωπειες και τωρα που βγηκε αναβαθμιση δεν ειναι για μενα????????????ΕΛΕΟΣ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.