Jump to content

Demian

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About Demian

  • Birthday 10/31/1976

Contact Methods

  • MSN
    konvon@hotmail.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Demian's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πλησιάζοντας στα 90.000 χλμ TSI 140hp μοντέλο 2007 πέρα απο τις αλλαγες φίλτρων και μπουζι μπορείτε να μου πείτε τι επιπλεον ελεγχους πρεπει να κανω;;;
  2. Εχω το ιδιο προβλημα σε ΜΚ5 TSI 140hp του 2007.Μαλιστα σε εμενα το κανει τοσο συχνα που τελευταια εμεινε μονιμα αναμενο για κανα 2 μερες χωρις βεβαια να κανω αρκετα χλμ.Απλα του εκανα 2-3 "σπασιματα" τις αλλαγες ταχυτητας και την επ[ομενη που το εβαλα μπροστα εσβησε.Αυτο που με προβληματιζει ειναι ομως οτι σε cold start μυριζει βενζινη (μαλλον το misfire ειναι τοσο εντονο που την παει ακαφτη). Ποσο ειναι το κοστος για πολλαπλασιαστες;;
  3. δεν εχω σκαλωμα με τον ηχο αυτη τη περιοδο..αρα μου κανει..οντως εχει δικιο με τη βαση.Ευχαριστω!
  4. Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του παρακατω: http://cgi.ebay.com/XTRONS-TD717G-CAR-HD-DVD-PLAYER-BLUETOOTH-TV-SD-GPS-USB-/120714778424?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item1c1b295738 Για αυτα που παρεχει μια χαρα φαινεται..θα παιξει ομως στο γκολφακι μου;; (ΜΚ5 TSI 140hp του 2007)
  5. Μπορεις να προμηθευτεις παρομοιο απο αντιπροσωπια της VW.Κοστιζει 35€ και ειναι 4 μπουκαλακια-δοσεις.Αδειαζεις ενα τετοιο οταν εισαι σε "ρεζερβα" και γεμιζεις 60Lt. Θα πρεπει να εισαι προσεχτικος με τετοια προιοντα αφου πχ θα μπορουσε να σου ανεβασει τα οκτανια..
  6. και το δικο μου το 5αρι το κανει αλλα οταν ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο λογω του οτι κανει reset ο εγκεφαλος ..
  7. Φίλε μου μπορείς να μου πεις σε πια αντιπροσωπία σου το είπαν αυτό;; Ρωτάω γιατί έχω και γω σχετικό πρόβλημα με ατέλεια καύσης στον πρώτο κύλινδρο με αποτέλεσμα να μου ανάψει το check engine.Στην αντιπροσωπία το έσβησαν και μου είπαν απο τις μετρήσεις της συμπίεσης των κυλίνδρων οτι στη δεύτερο βαλβίδα (9.2 νομίζω)αυτή τη φορά είναι χαμηλότερη λόγω της καπνάς..Αρα ενας καθαρισμός αφού είμαι εντός εγγύησης ακόμα δε θα με χάλαγε..
  8. σημερα του "φορεσα" τα SportContact 2 V σε μαμισια ζαντα του tsi 140 sportline.Μου κοστισαν 400 μου εδωσε 4 χρονια εγγυηση και 4 χρονια οδικη βοηθεια (για προβλημα που αφορουν τα λαστιχα φυσικα).Το μονο που απομενει ειναι να τα δοκιμασω και μεσα στην πολη αλλα και σε ταξιδι τα Χριστουγεννα.
  9. εχω παρατηρησει οτι ακομα και οταν το αυτοκινητο εχει ζεσταθει το ρελαντι παραμενει σε υψηλες στροφες τοσο ωστε αφηνοντας το συμπλεκτη σιγα το αυτοκινητο να ξεκινα χωρις να πατησω καν γκαζι..!! Το στροφομετρο δειχνει περιπου 800 και κατι στροφες.(αλλα αν λαβω υποψη απο το ταχυμετρο.....) αποτελει προβλημα για τον κινητηρα βραχυπροθεσμα ή απλα να το αγνοησω και το συζηταω με τον μηχανικο στο επομνεο σερβις;;;
  10. 18.000 ΚΜ περιπου και εχω αλλαξει ειδη δυο φορες λαδια (πρωτη φορα στις 3000).Μηδενικη καταναλωση.Επειδη ομως ρωτησα σχετικα το μηχανικο μου απαντησε οτι και να αναψει το λαμπακι εχω περιθωριο για αρκετα χιλιομετρα ωστε να συμπληρωσω ή να αναψει το κοκκινο λαμπακι.
  11. πριν λιγες μερες εβαλε ο ξαδερφος μου στο Stillo του ενα κιτ της siemens με γυρω στα 250¤(μονο μεσαια) αλλα με το μειον οτι του εκαναν τρυπεσ για να κατσουν και τοποθετησαν κατι σα λαστιχενια βεντουζακια για να καλυψουν τη τρυπα. Ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα αλλα το γεγονος οτι εχω παραπονο απο τα φωτα του tsi μου και το κοστος σε σχεση με αλλα κιτ σχεδον εχω πειστει. Εχει καποιος υποψη του το συγκεκριμενο κιτ??? Θα εχω προβλημα με εγγυηση;;; thanks
  12. Demian

    DEMIAN'S GOLF V TSI

    MY GOLF V TSI
  13. χαιρετω και γω αν και αργοπορημενα στο συγκεκριμενο ποστ ολα τα μελη. Ονομαζομαι Κωστας ειμαι απο Αθηνα,εργαζομαι σε ΚΕΠ και ειμαι κατοχος εδω και λιγες βδομαδες ενος golf tsi se grey united. Ελπιζω να σας δω συντομα και απο κοντα σε καποια συναντηση!
  14. Shell στη Λενορμαν απεναντι απο το Καπνεργοστασιο.Το πρατηριο ανηκει στην εταιρεια και παιζει και καθαρη βενζινη και δε σε κλεβει στην αντλια! Και πολυ καλες τιμες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.