Jump to content

bebhloths

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bebhloths

  1. Εσυ πρεπει να το περασεις διαγνωστικο ελεγχο, και να μας πεις τι ακριβως σου λεει το διαγνωστικο.

    Για να ξεκαθαρισω μερικά πράγματα, και το δικο μου αυτοκίνητο περαν του πολλαπλασιαστή δεν ειχε καποιο αλλο πρόβλημα. Αφοτου αλλάχτηκε το αυτοκινητο ουτε ρεταριζε, ουτε λαμπακια ειχε, ουτε προβλημα στον δρομο.

    Το προβλημα των βαλβίδων το ξεκίνησε απο μονη της η αντιπροσωπεία ενημερώνοντας με οτι θα χρειαστεί καθαρισμος βαλβιδων.

    Αν αυτο δεν ειχε συμβεί το αυτοκινητο θα κυκλοφορούσε και θα ελεγα και εγω οτι δεν εχω κανενα πρόβλημα.

    Εχω γραψει και στο πρωτο ποστ μου νομιζω, οτι δεν γνωριζω ποιο ειναι το κριτήριο με το οποιο επιλέγουν σε καποια να τους καθαρίσουν τις βαλβιδες και σε κάποια οχι, να πω επίσης οτι δεν υπηρχε καμια επιβάρυνση λογω εγγύησης.

    Από κουβέντες που εγιναν με τους μηχανικούς, φωτογραφίες που μου έδειξαν απο ανοιγμένα καπακια (100αδες) στον υπολογιστή της αντιπροσωπείας, δοκιμές και παραμονή του αυτοκίνητου 1 εβδομαδα μεσα (με αυτοκινητο αντικατάστασης), συμπεραίνω οτι μπορει να ειναι μια προληπτική διαδικασία που καλύπτεται απο την εγγύηση, αρα εχει και την έγκριση της μαμάς.

    Πέραν των παραπάνω πρεπει να πω οτι είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την κάλυψη που ειχε η εγγύηση τοσα χρονια με τα τοσα προβλήματα άλλα και απο την εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας, σε αυτο ειναι αλήθεια οτι δεν μπορω να πω κακη κουβέντα παρα μονο καλη, αυτός ειναι και ο λογος που ακομα διατηρώ και εχω στην κατοχή μου αυτο το αυτοκίνητο.

    ....αυτα....

    Ατέλειες καύσης στον 1ο κύλινδρο

  2. Καλησπέρα για να συνοψίσω όλα τα παραπάνω που διάβασα:

    Υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα από ότι φαίνεται με τον κινητήρα των tsi (1.4 140ps) το οποίο σε επίπεδο διάγνωσης μάλλον εμφανίζεται σαν ατέλειες καύσεις.

    Εμένα με ενοχλεί που δονείται το αμάξι στο ρελαντί (σαν έχει καρμπυρατέρ), που ανάβει το check engine οπότε μπορεί κάποια στιγμή να ανάψει για άλλο λόγο και να το αγνοήσω ,που οι αντιπροσωπείες κάνουν την πάπια και οι μηχανικοί εμφανίζονται αδιάβαστοι και που όλες οι προτεινόμενες λύσεις αγγίζουν 4ψήφιο νούμερο και είναι και επισφαλείς.

    Προτείνω λοιπόν να "επικυρήξουμε" το πρόβλημα και να δώσουμε κάποια αμοιβή σε αυτόν που δώσει μια ουσιαστική προσέγγιση.

    Αντιλαμβάνομαι ότι τα αμάξια συμφέρει να χαλάνε αλλά όταν γίνεται αυτό σε πολλούς πρέπει να δίνεται μια λύση από τον κατασκευαστή.

    Δηλώνω συμμέτοχος σε οποιαδήποτε κοινή δράση που μπορεί να προκύψει.

  3. Καλησπέρα έχω ένα 1.4 tsi 2007 με 92000χλμ. Εδώ και καιρό σποραδικά ανάβει το check engine και πολύ πριν από αυτό υπήρχε σχετικό τρέμουλο στο ρελαντί .

    Μετά από αλλαγή πολλαπλασιαστή (μάλλον) τα μαστόρια που πήγα, κατέληξαν σε αλλαγή μπεκ 1ου κυλίνδρου ( 200 ευρώ) αλλά έχω αμφιβολίες από αυτά που διαβάζω για το κατα πόσο θα διορθωθεί .

    Υπάρχει κανά "καθαριστής " μπεκ μιας και η αλλαγή νομίζω πρέπει να είναι η τελική επιλογή;

    Υπάρχουν πολλοί με τα ίδια προβλήματα άραγε;

  4. ¶κουγα ένα θόρυβο σαν ήχο προπέλας (περίπου σαν ήχο σκαραβαίου). Δεν μπορώ να θυμηθώ αν με τον συμπλέκτη έφευγε. Εντέλει ήταν αντλία νερού στα 30000 km σε tsi 140 του 07. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πας σε ένα καλό συνεργείο. Κανένας ήχος δεν είναι τυχαίος.

  5. Διάβασα προσεκτικά όλα τα παραπάνω. Εντέλει την τοποθέτηση για Αθήνα μπορεί να την κάνει κάποιος μάστορας(π.χ. ο πολυδιαφημιζόμενος Δήμος?) και όσον αφορά τα ανταλλακτικά υπάρχει έχει βρει κάποιος από εξωτερικό με φθηνότερο κόστος;

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.