Jump to content

D1g1taL

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D1g1taL

  1. Το GL είναι, το έχω φέρει απο γερμανία, είναι 1.6 8v και έχει μεγαλύτερα φρένα μπροστα αλλά δεν έχει δισκόφρενα πίσω.. (κ κατι άλλες μικροδιαφορές εμφανισιακές)
  2. Μιλάς σε σχεδόν άσχετο, φ.π.ε. ?
  3. Κάποιος με γνώση στον 1.8Τ 20v AUG να μου πεί πως θα γίνει καμια 200αρα στον τροχό με απροβλημάτιστο μοτέρ?
  4. Τίποτα άλλο προς αργυρούπολη δεν παίζει? Να μπορούμε να παρακολουθούμε εξέλιξη ρε παιδί μου
  5. Στείλε μου σε πμ αν μπορείς το τηλέφωνο του, έχω δει ένα 3άρι με s3 μοτέρ από αυτόν νομίζω! Ας είναι και 6.5 χιλιάρικα αρκεί να μας τα κάνει σε δόσεις..
  6. Οχι VR6 ρε φίλε πολλά τα κυβικά... Έχω βρεί κάτι μετατροπές έτοιμες με AGU αλλά πρεπει να βρώ και συνεργείο να τα φορτώσει και να συμπληρώσει με άλλα.. Το σπάσιμο μου είναι οτι πάνω στην μετατροπή θα μου φύγει και αλλο 1χιλιάρικο για ζαντολάστιχα γιατί θα γίνει 5μπουλονο...
  7. Καλησπέρα! Να μπω κατευθειαν στο θέμα, θέλω να βάλω στο 3αρακι μου ενα 1.8Τ 20v απο golf 4! Υπάρχει κάποιος που ξέρει συνεργείο να αναλάβει το project??? Θέλω επίσης να ρωτήσω αν θα περνάει ΚΤΕΟ το αμάξι μετα μιάς και το μοτερ ειναι παλι vw.. Επίσης θέλω να επισημάνω οτι θέλω ναλλάξω μοτερ,αναρτήσεις,άκρα(να γίνει 5μπούλονο) φρένα και οτι λοιπά απαραίτητα...
  8. Μέσα αν έρθω, θα σε πάρω τηλ ή αύριο ή μεθαύριο να σου πω σίγουρα!
  9. Πλάκα κάνω. Πείρα απάντηση στο ΣΕΦ πάντως tnx στον BAD BOY! lock it
  10. Και γιατί εδώ? Μόνο το Golf έχει πλαστικο ταμπλό ? :X
  11. Καλησπέρα, το θέμα αυτο το έκανα λόγο του ότι θέλω να αλλάξω το χρώμα των πλαστικών του ταμπλό και μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια βαψίματος με spray είπα να ζητήσω λίγη βοήθεια για το πώς θα τα βάψω χωρίς να φαίνεται πρόχειρη δουλειά (με κτλβένετε...). Τα πλαστικά είναι μαύρα και θέλω να τα κάνω αλουμίνιο/ασιμί! Help meh!
  12. Will be there! Αλλά δεν ξέρω πού ακριβώς είναι το Olympico :S +2~3 Θα έρθει και ο Μανωλάκης με το polo που δέν μπαίνει forum
  13. D1g1taL

    photo 057_resize.jpg

    ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ!@$*_ Φωτογένια υπό του ΜΗΔΕΝ!
  14. D1g1taL

    Golf VI

    Μιά απτα ίδια +1
  15. Ποιός ήσουν εσύ και δεν σε γνώρισα Περί κίνησης εγώ δε μασάω γλυφάδα μένω
  16. Μπόρει να έρθω να σας πρίξω πάλι αλλά δέν το βλέπω! Υ.Γ: ¶μα έρθω θα είμαι +3
  17. Sorry --- Οι φότο θα ανεβούνε πουθενά?
  18. ¶σε ρε, θέληση θέλει! Εγώ πήγα στην συνάντηση θεσσαλονίκη και είρθε και ο Μιλταρας απο Λάρισα
  19. Έχετε μια μανία με τα ζαμπόνια ε?
  20. Μας βγάλαν στις εφημερίδες ρεεεε
  21. Name: -> Arinori Abukara <- Nickname: ->Kimitada Higashiyama <- Ξαδέρφια? ΧαΧα ps. Όποιον τον λένε Masakado Kumasaka ή κατι τέτοιο κρίμα του...(Μ*λάκας)
  22. Εγώ και όλα αυτα να κάνω παλι πίσω θα είμαι με 101 μαμα μοτερ και 40-50 κιλά ηχοσύστημα Πάλι καλά που εχούμε πατέντα για το sub και είναι αφερούμενο, αλλα με τα ενισχυτόνια τι γινετε? τπτ!
  23. Αυτό το έγραψα εγώ πως μπήκε στο post του DjDT? :S
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.