Jump to content

panosM

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About panosM

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

panosM's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τελικά το πρόβλημά μου λύθηκε στον ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟ. Αλλάξαν την αντλία βενζίνης και κάποιον ηλεκτρονικό εγκέφαλο που σχετίζεται με αυτή. Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε.
  2. Ο μηχανικός μου είπε ότι έβαλε το αυτοκίνητο στον εγκέφαλο και η μνήμη είχε "κρατήση"κάποιες σποραδικές και μικρής διάρκειας διακοπές στην τροφοδοσία από τα μπέκ.Δεν έλεγξε μπουζί,πολλαπλασιαστές μου είπε να βάζω βενζίνη 100αρα και αν το ξανακάνει εστιάζουμε αλλού την προσοχή.
  3. Ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες σας. Την Τριτη 17 του μηνος εχω κλεισει ραντεβου σε ενα τοπικο συνεργειο που ειδικευεται στα VW.Θα του αναφερω αυτα που ειπωθηκαν εδω στο forum.
  4. Συγχωρα με φιλε DIS για το λατινικο(VI).Τα μπερδεψα.
  5. Οχι δεν αναβει κανενα λαμπακι.Το αυτοκινητο το ειχα παει στην αντιπροσωπεια γιαυτο το λογο πριν απο τρεις εβδομαδες,το περασαν απο τον εγκεφαλο αλλα οπως φαινετε δεν διορθωθηκε.Και δεν ειναι ευκολο πραγμα για μενα να το ξαναπαω. Πρεπει να λειψω ολοκληρη μερα απο την εργασια μου.Μαλλον θα το παω σε τοπικο συνεργειο.
  6. Γεια σας και Χρονια Πολλα.Εχω το GOLF VI 1.6 FSI και μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα.Καθως κινουμε στο δρομο διακοπτεται η τροφοδοσια για μερικα secont και επανερχεται.Σε μια διαδρομη 150χλμ παρουσιαζεται 3-4 φορες και μαλιστα οι δυο ηταν πανω σε προσπεραση.Βαζω βενζινη shell 95 οκτανιων.Ο μηχανικος μου που τον ρωτησα μου ειπε να βαλω στη βενζινη ενα υγρο που καθαριζει τα μπεκ απο τυχων σκουπιδακια η νερο.Το εκανα λοιπον αλλα δεν ειδα βελτιωση.Ποια ειναι η γνωμη σας για το προβλημα μου? Επισης εχω κανει service το Μαρτιο του 2006 με 17500χλμ.Τωρα εχω 23200 και μου βγαζει στο ταμπλο την ενδειξη service jetzt (τωρα). Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.