Jump to content

stelios17@

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About stelios17@

  • Birthday 10/30/1984

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

stelios17@'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλαράκι και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το κολοάμαξο εγώ που είμαι σε επαρχία και σε νησί τι να κάνω? (39000 χιλιόμετρα του έχω κάνει ακούραστα) και το έπαθε μετά από ακινησία λόγο καλοκαιριού και επειδή δούλευα την μηχανή μου (το έκανα όμως βόλτα τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα λες να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα?
  2. Εγω φίλε μου έκοψα το καλώδιο της σειρίνας δεν πηγαινε αλλο μου έσπασε τα νεύρα!!!!!!!
  3. Καλημέρα σε όλους του φίλους του club σας παραθέτω και εγώ το πρόβλημα μου! Δεν αφορά μηχανικά μέρη αλλά έχει να κάνει με τον συναγερμό όποιος ξέρει παρακαλώ και έχει ασχοληθεί ας με διαφωτίσει. Ο συναγερμός δεν ξέρω ούτε και εγώ ποιας εταιρίας είναι μου τον έκαναν δώρο όταν αγόρασα το αυτοκίνητο (2006) είναι αυτός με το μπλε λαμπάκι στο ταμπλό έχει μια μικρή κόκκινη σειρήνα αυτά!!!! πιστεύω να βοήθησε η περιγραφή , και έρχομαι στο πρόβλημα όπως κλειδώνω και φεύγω αρχίζει να χτυπάει σταματάει και σαν να μην συμβαίνει τίποτα μετά από 10 ώρες τα ίδια όλα τα παράθυρα κλειστά μετά από κάποιο διάστημα άντε πάλι και έφτασα να δεχτώ παρατήρηση από γείτονες το αμάξι είναι μέσα σε κλειστώ χώρο δεν το φυσάει αέρας ούτε γάτες περπατάνε γύρω τι παίζει ρε παιδιά ????????????
  4. παιδια οκ το βρηκα το παλιο λαμπακι ηταν τελικα το πισω Στοπ δεξια :D και το εφερα 5 σβουρες το αμαξι στραβομαρα μου !!!!! τωρα καμια παραπομπη σε λινκ για αντικατασταση λαμπας θα ηταν οτι καλυτερο απο εσας και οποιος ξερει και τι λαμπακι ειναι ας μου πει σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις σας !!!!!! :D
  5. ποσα λαμπακια εχει ο καθρεφτης αν εχει ενα δουλευουν κανονικα παντως ουτε λαμπακια led εχω
  6. Παιδια τα κοιταξα ολα οσα ειπατε και παλι τιποτα εξακολουθει να αναβει καμια αλλη λυση??? :lol: :whistling:
  7. φισα απο που να κουνηθει αφου δουλευουν ολα τα λαμπακια !!! :o
  8. Παίδες Χρειάζομαι της βοήθεια σας Πάω να βάλω μπροστά σήμερα Τη golfo μου (g5 gt `06 μοντέλο) και μου ανάβει το λαμπάκι στο ταμπλό από καμένη λάμπα βγαίνω έξω και άρχισα να τσεκάρω μια μια της λάμπες το αποτέλεσμα είναι να μην βρω ούτε μια καμένη!!! έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς αυτό ???? Ξέχασα να σας πω ότι φορώ και κιτ xenon της Mtec χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει η αντιπροσωπεία είναι λίγο μακριά για εγκέφαλο. ;) :huh:
  9. τα εβαλα σε μαγαζι στο κερατσινι και μου το ειχαν συστησει απο το φορουμ αυτο. αυτος βαζει συνηθως τα mtec οσον αφορα το μερος που τα εβαλε δεν ξερω προφανως εκει βολευαν και ειναι στερεωμενα με σιλικωνη
  10. πια σιδερακια δεν κανουν επαφη την ανοιξα τη λαμπα και εχει δυο χαλκινα πανω στη φυσα που κουμπωνει στο φαναρι αλλα δεν βλεπω κατι και εξακολουθει να αναβει για ενα δευτερολεπτο κανει να πω στο φορουμ που τα εβαλα ??? αν ειναι μου λες το μαιλ σου να σου πω λεπτομεριες!!!
  11. οντος αυτο που λες ειναι σωστο αλλα και παλι γιατι δεν αναβει ρε γμτ τι μπορει να παιζει :lol:
  12. εβγαλα τη λαμπα πισω από το φαναρι και το στρογγυλο γιαλακι που ειναι στη μεση ειναι καπως θολωμενο
  13. πρεπει να κατεβασω τον προφηλακτηρα αδερφε για να αλλαξω τα ballast ειναι πανω απο τους θολους τοποθετημενα :lol: :lol: :lol:
  14. Χερετω ολους τους φιλους του vw club. Εχθες το απογευμα ειχα παει τη βολτουλα μου με το golfaki μου GT 170 07/2006 (πριν απο 6μηνες περιπου του τοπο8ετισα kit xenon μετα απο πολυ ψαξιμο και ταλαιποριες γιατι ειμαι απο επαρχια και επρεπε να κατεβω αθηνα ) παω να αναψω λοιπον τα φωτα και μου βγαζει στο ταμπλο ενδειξη για καμενη λαμπα.... βγαινω εξω και αντικρισα το φρικτο θεαμα !!! αναβε μονο το ενα φαναρι . απο εκει και μετα το χαος.το εν λογο κιτ εινΑΙ τις MTEC το εχω πληρωσει πανω απο 400 ευρω ,φτανωντας στο σπιτι μου εκατσα λιγο και προσπαθησα να καταλαβω τι γινετε αναβοσβισα λιγο το διακοπτη και διαπιστωσα οτι οταν τα αναβω αναβει για ενα 1 δευτερολεπτο το φαναρι με το προβλημα και σβινει αμεσως και αναβει η ενδειξη καμενη λαμπα παρακαλω οποιος ξερει κατι ας βοηθηση παω να σκασω παιδια :lol: :lol: :lol: :lol: :( :(
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.