Jump to content

PanosEngineer

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About PanosEngineer

  • Birthday 09/04/1987

Contact Methods

  • MSN
    panoscheng@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    To Polaki & η φοιτητική ζωή!!!<br />

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

PanosEngineer's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Χρονια Πολλα!!

  2. Ξεκαθαρα στο πήραν ή τίποτα παιδάκια για να "χαρούν" ή κάποιος που του το πήραν και ψάχνει να το αντικαταστήσει!!! όλα τα vw polo,golf στη θεσσαλονίκη κυκλοφορούν χώρις καπάκι!!! εγώ αφού αγόρασα το έχω μέσα στο αμάξι και το βάζω μόνο όποτε θέλω και είμαι σίγουρος ότι δε θα μου το πάρουν ξανά!!! κάνε το ίδιο!
  3. Ως 3ετής φοιτητής Χημικός μηχανικός και τις λίγες γνώσεις που έχω μπορώ να πω ότι πράγματι η αιθανόλη είναι το καθαρό οινόπνευμα.. όσο για την τιμή δεν τι γνωρίζω και αν είναι έτσι φυσικά δεν μπορεί να γίνει οικονομία!! στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία όπως αναφέρθηκε βιοδασπούν με κατάλληλες διεργασίες τα απορρίματα και παίρνουν αιθανόλη.. συνεπώς η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη..
  4. Για ρίξτε μια ματιά εδώ αναβαθμίσεις για όλα τα 1.4(60,75,100) πως σας φαίνεται?
  5. Το πρόβλημα 1ης-2ας το είχε και ενα φιλαράκι μου με tsi! το πήγε στην αντιπροσωπεια και του έλεγαν ότι φταίει αυτός και του έκαναν το δύσκολο.. πήγε ο πατέρας του και τους ανακάτεψε λίγο όμως και έβγαλαν κιβώτιο από καινούριο golf και το έβαλαν στο δικό του... για ψάξτε το εσείς με το πρόβλημα μπας και σας αλλάξουν όλο το κιβώτιο..
  6. Γιάννη η αιθανόλη έχει την ιδιότητα να απορροφα το νερό και να εξατμίζεται πολύ εύκολα.. τώρα να γίνεις εδάφους αέρος πολύ πιθανόν!!!!
  7. Τα πενταλ αν δε κάνω λάθος έχουν γύρω στα 100 ευρά!!! τόσο δλδ είναι για το golf που νομίζω ότι έχεται τα ίδια.. το πακέτο περιλαμβάνει τα τρια πεντάλ και αριστερά που είναι για να ακουμπάς το πόδι σου..
  8. Καλό μεσημέρι παιδια!! Θα παρευρεθώ και εγώ στην εκδρομή με μεγάλη μου χαρά! Να γνωρίσω και τα μέλη από τα υπόλοιπα μέρη της Ελλαδάρας! Θα συμμετέχω σε όλα τα events της ομάδας μέσα στις 2 μέρες απλά θα μένω στο σπίτι του συμφοιτητή μου στα Τρίκαλα ο οποίος τυγχάνει να έχει ζαχαροπλαστείο!!!!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΜΑΧΙΑ!!!
  9. PanosEngineer

    my polo

    photos
  10. Αυτές είναι οι 17αρες που με έχουν τρελάνει... είναι της vw και είναι για το polo...
  11. Καλορίζικη και καλοτάξιδη η polara... καλωσήρθες και στη παρέα μας! σε περιμένουμε με τη πρώτη ευκαιρία σε κάποια συνάντηση...
  12. Η καλύτερη σκούπα που είχα ρωτήσει για το polaki και ήταν απο ανθρακωνήματα έκανε 190 ευρά... στο Βαρελά στο Κερατσίνι... την τοποθέτηση τη κάνει και εκείνη την ώρα και νομίζω χωρίς κάποια επιβάρυνση... είχε και πιο φθηνές όμως... Αν το προχωρήσεις πάντως πες μας για διαφορές με τώρα γιατί το σκέφτομαι και εγώ...
  13. το 100αρι έχει κόφτη 6700 και το στροφόμετρο κοκκινίζει στις 6500... επίσης το στροφόμετρο φτάνει μέχρι τις 8000...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.