Jump to content

8anasis

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 8anasis

  1. Πρόσφατα έβαλα αυτές: BBS CO 17' Σύντομα θα βάλω και photo.
  2. Thanks for the info. Για τα πίσω τακάκια δεν ανάβει λαμπάκι;
  3. Μου το είχε πει ένας φίλος μου που τα είδε, μου το είπανε σήμερα και στην αντιπροσωπεία.
  4. Μια από τα ίδια. Έχω το tsi 140 με 30.000 km και τα πίσω τακάκια με βγάζουν δε με βγάζουν για άλλα 5.000. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Ούτε χειρόφρενα τραβάω, ούτε esp έχω.
  5. Αυτό είναι το πραγματικό ζητούμενο γιατί τώρα στις στροφές είναι σα να οδηγώ... βάρκα. Είμαι διατεθιμένος να θυσιάσω λίγο άνεση πάντως, απλα μη φτάσω και σε σημείο να βρίζω σε κάθε ανωμαλία του δρόμου.
  6. Ο μόνος φόβος που έχω, είναι μήπως σκληρύνει πολύ για τους δρόμους της Αθήνας που ως γνωστόν είναι γεμάτοι λακούβες και σαμαράκια.
  7. Ετοιμάζομαι να πάρω τις BBS CO. Πως σας φαίνονται;
  8. Σιγά σιγά ετοιμάζομαι κ' εγώ για αναρτήσεις. Έχω το Τsi 140. Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε Bilstein + Hr και Bilstein + eibach και θα συνδυαστεί με 17' ζάντες. Για πείτε καμιά γνώμη...
  9. Είδα ψείρες led για μπροστά με 90$ χώρις μεταφορικά. Ούτε για αστείο.
  10. Τελικά ψείρες led χωρίς να χρειάζονται πατέντα για να δουλέψουν δεν υπάρχουν?
  11. καλοφόρετες, περιμένουμε φωτογραφίες μόλις τις βάλεις.
  12. στο site της revo μου άρεσε η εξής πρόταση: “We are particularly pleased that the new software is fully switchable between stock and performance modes, working with both our Select and Select Plus switches”
  13. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει κάποια εταιρία κατασκευής πηγών ήχου που να έχει worldwide εγγύηση στα προϊόντα της;
  14. Ευχαριστώ Dis. Μερικές φορές ξεχνάω και κάνω αναζήτηση μόνο στην κατηγορία GOLF. Ας διαγραφεί το παρόν.
  15. Μόλις πήρε το μάτι μου αυτό http://store.l-c-t.com/store/product/mkv_vcm_ultra.html και ενθουσιάστηκα , αλλά..... μου πέρασε όταν διάβασα ότι παίζει μόνο με τον υπολογιστή ταξιδίου plus.
  16. Εδώ Αθήνα, πρώτο service + κάρτα καυσαερίων πλήρωσα περίπου 83 ¤. Λάδια δικά μου castrol edge 5-30
  17. Σκέφτομαι να βάλω μεμβράνες στο πεντάρι golfακι μου και θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: 1) Χρειάζεται να μπει χέρι στην πόρτα για να μπούνε οι μεμβράνες? π.χ. να βγει η ταπετσαρία. Σε περίπτωση που χρειάζεται, σε τι βάζουν χέρι και τι κίνδυνοι υπάρχουν για μελλοντικούς τριγμούς? 2) Όσον αφορά τις μεμβράνες έχω κατά νου Madico, Lummar & 3M. Ακούω γνώμες και ευχαριστώ για το χρόνο σας
  18. Ωραίος είσαι εσύ. Προτείνεις κάτι γενικά και αόριστα τη στιγμή που έχει γίνει ήδη παραγγελία. Το Audio-Link USB/SD/MP3 όμως έχει και line in για σύνδεση ipod ή άλλης συσκευής. Αν θες ανάφερε συγκεκριμένο αντάπτορα και πες μας τι πλεονεκτήματα έχει.
  19. Τελικά η παραγγελία έγινε από εδώ 3 τεμάχια Audio-Link USB/SD/MP3 + μεταφορικά = 310 € και αναμένουμε να έρθουν.
  20. Αν σε τρώει να χώσεις € http://www.bb-automobiltechnik.de/bb2004/e...olf_v_14tsi.php Προσεχώς και εδώ Ελλάδα http://www.cargate.gr/_Periex/Products_sub...T_SUB_KAT_ID=36 Προσοχή όμως, γιατί μετατροπή σε tsi μπορεί να σου κοστίσει σε σύνολο όσο το gt σχεδόν, σε gt όσο το gti κ.λ.π.
  21. Thank you. Το έχει εγκαταστήσει κανείς μόνος του; είναι εύκολο;
  22. Γειά χαρά και γώ το πήρα το TSI εδώ και λίγο καιρό. sportline 3d blue graphite.
  23. Μήπως έχει βάλει κανείς κάτι τέτοιο; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=150104425293
  24. Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.