Jump to content

funk77

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About funk77

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

funk77's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά καλησπέρα. Έχω 1 polo 9n3 101hp (2006) και έχει λείξει η εγγύηση. Θέλω την πρότασή σας για καλύτερο service αλλαγής λαδιών εκτός αντιπροσωπείας για περιοχή Καλλιθέας και εκεί τριγύρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Ναι παιδιά μιλάω ακριβώς γι αυτό που φαίνεται στη φωτό. Από ότι ρώτησα έχει γύρω στα 60 ευρώ! Δεν κάνουμε καμιά μαζική παραγγελία μπας και πετύχουμε καλύτερη τιμή? Ας μαζευτούμε όσοι ενδιαφερόμαστε να δούμε από που μπορούμε να το προμηθευτούμε φθηνότερα!
  3. Ενδιαφάρομαι να βάλω στο polo (2006 sportline 9n3) ένα διακοσμητικό πίσω πόρτας αυτό που δίνει η vw σαν επίσημο αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο ανταλλακτικό είναι αυτο που περιέχεται στον κατάλογο γνήσιων αξεσουαρ και είναι χρωμιομένο. Εχει τοποθετηθεί από κάποιον άλλο εδω? Και αν ναι θέλω πληροφορίες για τιμή-τοποθέτηση! Thanks!
  4. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του club και καλώς σας βρίσκω. Είμαι ο Παναγιώτης 29 ετών από την περιοχή της Καλλιθέας και οδηγώ 1 VW Polo9N3 Sportline 101hp. Το αυτοκινητο είναι σχετικά καινούργιο και θα με ενδιέφερε να ακούσω τις γνώμες και άλλων μελών με το ίδιο αυτοκίνητο. Επίσης από το συγκεκριμένο forum ελπίζω να βρω χρήσιμες συμβουλές για την όσο το δυνατό καλύτερη φροντίδα και συμβίωσή μου με το αυτοκίνητο καθώς και να γνωριστούμε καλύτερα με άλλα μέλη. Και πάλι καλημέρα και καλώς σας βρήκα παιδία!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.