Jump to content

alex_mk4

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex_mk4

  1. Καλημέρα, σήμερα το πρωί είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Μετα απο 21 χρόνια αλλα μόλις 61κ klm βέβαια , το θέμα είναι στο ψυγείο καρολιφέρ απότι καταλαβα;
  2. Το πρόβλημα λύθηκε μετα απο μεγάλη ταλαιπωρία καθώς το ανακάλυψε ένας φίλος ηλεκτρολογος .Ηταν ο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης μπροστά στη μπεκιέρα.
  3. Το ξέρω..άλλοι με δουλέυουν 'τοσα λεφτα για καρεντα service κτλ και εγω δεν του κανω τιποτα και δεν εχω προβλημα"..σου εύχομαι να το χαρεις για άλλα τόσα φίλε!!Ξέχασα να σου πω οτι το πρίν το καθαρισμό πεταλούδας δεν έπερνε μπροστά για 3-4 μιζιές και μετα κανονικά,τώρα μου κάνει αυτο που σου λέω.Κατι άλλο δεν μου έχει βγάλει βέβαια αλλα είναι και λίγα τα klm
  4. Χαχα !! Και του κουμπάρου μου (1.4 '02)έχει φτάσει τα 184000 Και ξέρεις το γαμώτο είναι οτι το έχω πένα όλα στην ώρα τους και αυτο τώρα με τρελαίνει,και ο άλλος σου λέει αφου παίρνει μπροστα τι σε νοιάζει..
  5. Οκ θα το κοιτάξω άν και μου κάνει εντύπωση γιατι το μοτέρ έχει 46670 χιλιόμετρα .Και ξέρω 4ρια με τα 3Χ χιλιομετρα που δεν έχουν αλλάξει ποτέ αισθητήρες..
  6. Μου είπαν οτι πιθανόν να είναι αισθητήρας στροφάλου η εκκεντροφόρων αλλα γιατί δεν το εξακρίβωσαν; επίσης βλέπω κραδασμούς απο το μοτερ όταν σβήνει.Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις θα ξαναπάω να δω τι θα μου πουν
  7. Στη Καρέντα που το είδαν μου είπαν όχι, μετρήσαμε και πίεση βενζίνης και είναι οκ.Το θέμα είναι στην εκκίνηση μετά δουλεύει όπως πρέπει μεχρι κόφτη,ούτε μπερδέματα τίποτα.
  8. Καλησπέρα φίλοι! Εδώ και 2 μήνες έχω θέμα με το μοτέρ όταν το βάζεις μπροστά (όταν είναι ακίνητο πολλές ώρες πέρνει κανονικά)αν δεν σβήσει,οι στροφές μένουν χαμηλά και παίζουν πάνω κάτω μέχρι μετα απο 3-4 sec που θα ανεβάσει μόνο του στις 1000+ και θα πέσει στο ρελαντι.Το μοτερ μέχρι τότε δεν ανταποκρίνετε στο γκάζι.Σφάλμα δεν βγάζει,Εγινε καθαρισμός πεταλούδας πήγα Καρέντα και απέξω χωρίς αποτέλεσμα.. https://vid.me/Yr6T
  9. Καλησπέρα παίδες η ανάρτηση μπήκε πάνω στους -5πόντους και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Το 4ρι έδεσε αρκετά,πολύ καλή συμπεριφορά στις στροφές χωρίς κοπανήματα στις ανωμαλίες του δρόμου,άψογο βίδωμα τις μούρης στις γρήγορες στροφες γενικά μου αρέσει πολύ.Ο χρόνος θα δείξει για την αξιοπιστία αλλα όπως μου είπε και ο αναρτησάς η technix για τα χρήματα τους και όχι μόνο είναι απίστευτη επιλογή vfm!.thanks passatoukos την ενημέρωση και την απάντηση σου στο δίλημα μου!
  10. Εγινε η παραγγελία για ta technix ελπίζω να μου αρέσουν ευχαριστώ παίδες για τη βοήθεια!
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,ρώτησα τον πωλητή και μου πρότεινε αυτό το σετάκι http://m.ebay.com/itm/281444435810
  12. Καλησπέρα φίλοι,ψάχνω διάφορες λύσεις για να χαμηλώσω λιγο το mk4 1.6 μου 3.5-4cm και έχω μπερδευτεί.Απο τη μία lowcost coilovers(fk/vmaxx/jom)απο την αλλη κλασικά αμορτισέρ ελατήρια.Το αυτοκίνητο δεν κάνει χιλιόμετρα και δεν το ταλαιπωρώ γενικά.Τι προτείνετε να κάτσει λίγο να βελτιωθεί το πατημα του χωρίς να διαλύση απο κραδασμούς,είναι αξιόπιστες οι φτηνές ρυθμιζόμενες?
  13. παιδες οποιος λεει οτι το πισω τζαμι πρεπει να μπει σε 2κομματια μεινετε μακρια,αυτα τα κανουν οσοι δεν ξερουν και μπορουν το πισω τζαμι πρεπει να βγει μονοκοματο.ειναι παλουκι αλλα ο καλος μαστορας εκει φαινεται,εχω δει δουλειες τετοιες και μετα απο καιρο ειναι χαλια.
  14. ok διαβασα τα ποστ και ειδα οτι το κιτ για το mk5 εχει ανταπτορες ηδη ετοιμους,θα χρειαστω τις φωτο!το mail μου theamark@otenet.gr ευχαριστω και παλι!
  15. φιλε manos83 τα μαυρα καλωδια με το περιτυλιγμα ρευματος πως τα συνδεσες? αν εχεις tips θα ηθελα την βοηθεια σου!
  16. ευχαριστω!αν μπορεις στειλε μου τις φωτο στο amark@in.gr αν και εγω εχω το 4ρι,στο tsi του ξαδερφου μου θα τις χρειαστουμε thank u!
  17. φιλε mano83 θα ηθελα τις εντυπωσεις σου για τα mtec μιας και τα εχω παρραγγειλει και τα περιμενω απο uk,εψαξα πολυ για το κιτ και θελω τη γνωμη σου για ποιοτητα/ αποδοση,κατι αλλο εκανες ρυθμιση φωτων μετα την τοποθετηση,εχεις προβλημα με τους απεναντι?
  18. καλοφορετες!και εγω τις εχω 2χρονια τωρα στο golfaκι μου και ειναι εξαιρετικες ουτε ξεκολληματα/ιχνη απο τριβη τιποτα.με γεια!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.