Jump to content

liono

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About liono

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

liono's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ελατε ρε παιδια δειτε το λιγο πιο ανοιχτα. ποιο λογισμικο δεν εχει σπασει? οχι μονο αυτοκινητων, γενικα. κανενα. σκεφτειτε τα windows π.χ απο την ημερα κυκλοφοριας τους σε ποσες μερες τα σπασανε? καλα για παιχνιδια δνε το συζηταμε, σπανε πριν βγουν (που λεει ο λογος). μην αγχωνεστε. θεμα χρονου ειναι ολα....
  2. Ημαρτον....... τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδια ψαξτε το λιγο πριν ανοιξετε νεο θεμα.
  3. συγγνωμη εχεις βαλει μεγαλα φρενα? αν οχι τοτε γιατι να βρισκουν οι ζαντες? προφανως σου εδωσαν λαθος offset δεν μπορω να σκεφτ κατι αλλο.οποτε πρεπει να το δεις πιστευω το θεμα οταν λες συνεχιζει να βρισκει στους θολους, εννοεις το λαμαρινενιο ''χειλος''? αν ναι τοτε πας σε ενα φανοποιο να στο γυρισει προς τα μεσα για να μην βρισκει.
  4. καλα θα περασουμε...... αραγε θα γινω το πρωτο tfsi big turbo με lpg?...... αναμενουμε αποτελεσματα!!
  5. την εχω κανει μονος μου αυτη την δουλεια 2 φορες μαλιστα σε λεον. την πρωτη φορα μου πηρε περιπου 45 λεπτα την δευτερη 30 χρειαζεσαι μια σειρα εργαλεια μικρη και τιποτα αλλο. απλα να ξερεις οτι προφανως οπως και στο λεον ετσι και εδω θα πρεπει να λυσεις προφυλακτηρα φαναρια μετωπη καποια πλαστικα και κατι να κραταει τα ψυγεια μολις τα απελευθρωσεις απο την μετωπη. εχω και καποιες φωτο απο τα πραγματα που λυθηκαν αν σε ενδιαφερει αλλα δεν νομιζω να σε βοηθησουν στην ολη εργασια.
  6. προφανως απο το vag-com. βεβαια και αυτο ειναι μετα το turbo οποτε παλι εχει μεγαλη αποκλιση απο το ''πραγματικο''
  7. Και εγω τα ιδια εχω για αυτο ρωταω. αλλα για να ειναι τοσο χαμηλα η θερμοκρασια πρεπει οχι απλα να ειναι μετα την πολλαπλη αλλα αρκετα μετα....
  8. μαλλον δεν προσεξες οτι την ωρα που γυριζει στο πυρομετρο τα οργανα ειναι στην λειτουργια 'peak' αρα δείχνει τις μεγιστες τιμες. το οτι εδειχνε εκεινη την ωρα boost 1,5και κατι δεν σου εκανε εντυπωση? αφου εκει ο κωστας δεν παταγε.
  9. πραγματι πολυ καλο κωστη να το χαιρεσαι. μια απορια εχω. στο τελοσ που δειχνεις το Peak στα όργανα το πυρομετρο δειχνει 780!!!!! δουλευει σωστα? με τον αισθητηρα που?
  10. δεν θελω να το παιξω και ξερολας αλλα στις μεσαιες ολοι εχουμε μεγαλο afr και εκει δεν εχει και μεγαλη σημασια για το αν θα λιωσει. οι ψηλες ειναι που μας απασχολουν. αν εκει εισαι οκ, τοτε εισαι μια χαρα. τελικα εισαι εσυ ευχαριστημενος? γιατι στο φιναλε φιναλε αυτο ειναι που εχει αξια. να εισαι ευχαριστημενος κ να μην σπαζεις το στομαχι σου για το αυτοκινητο σου. ειναι τροπος ευχαριστησης οχι επιπλεον αγχους. απο δαυτο εχουμε ολοι μας αρκετο!!!!
  11. μου εχει τυχει και μενα σε πολλες φασεις (και οχι για το αυτοκινητο) να θεωρω κατι δεδομενο και να βγαζω λαθος συμπερασματα και νομιζω σε ολους μας συμβαινει. βεβαια επειδη ειμαστε στο forum λογω της αγαπης για τα αυτοκινητα μας, για αυτο ρωταω να μαθω αλλιως δεν θα ημουν τοσο αδιακριτος. αρα να υποθεσω οτι μετα την τελευταια μετρηση ησυχασες απο αυτα που ειχες εκφρασει λιγες μερες πριν? ελπιζω ναι για να ησυχασουμε και ολοι εμεις οι υπολοιποι
  12. Αυτο που ειχες πει για αμαξια-πειραματοζωα συνεχιζεις να το πιστευεις μετα τις τελευταιες μετρησεις?
  13. ετσι ειχα σκεφτει και εγω καποτε στο λεον tfsi που εχω αλλα τα αποτελεσματα ηταν αρνητικα οποτε πηγαινε στην σιγουρια.....
  14. ρε vio τι ρωτας δεν καταλαβαινεισ?τα πραγματα ηρθαν στην επιφανεια.τελικα ρε αρη καλυτερα να μασας παρα να μιλας γιατι οταν μιλας λες ψεμματα.... ντροπη ρε μαγκα.... χαρηκες δηλαδη με αυτα που καταφερες?μπραβο σου.και εγραφες και καπου αλλου για απιστους κτλ κτλ...και εγω ο πιο βλακας απο ολους σε πιστεψα Και πως την εξηγείς ¶ρη αυτή την διαφορά;;;; Το πρόγραμμα που έχεις είναι το κλασσικό file που μπορεί να αγοράσει ο οποιοσδήποτε;; Ισως εχει πετυχει οπως λεμε η συνταγη σαν συνολο δηλαδη!Τι να πω δε ... καποια σχεση με βεφα και μαμαλακη? ή με το νηστικο αρκουδι??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.