Jump to content

JamesTSI

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About JamesTSI

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

JamesTSI's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. αθτο επαθα σημερα ! ακριβως! ειναι η n75? εχω εγγυηση μου την αλλαζουν??
  2. δεν ειναι το θεμα πιο ειναι πιο γρηγορο. golf η mito. και τα 2 γρηγορα ειναι. To θεμα ειναι πως οταν οδηγεις alfa romeo αισθανεσαι κατι αλλο.. αυτα τα αυτοκινητα εχουν καρδια και ψυχη...
  3. o supercharger ειναι ο κομπρεσορας.
  4. ρε παιδια μην ακουμε οτι να ναι. Ποιος ειδε τετοιο πραγμα turbo + turbo! Ωραια! θα γινουν bi turbo δηλαδη! μια χαρα! σε λιγο θα εκτοξευτουν τα golf. δεν υπαρχουν τετοια πραγματα. το συστημα ειναι Twincharger Stratified Injection και αυτο εξελισεται και περναει στα επομενα μοντελα της VW. ---------------------------------------------------------------------------------------- Δεν πρεπει να εχεις ουτε ενα? δεν υπαρχει μηχανημα xωρις προβλημα. 25.000 ευρω δινεις και παιρνεις golf oxi Ferrari με 250.000 ! relax! Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  5. Παιδια εχω βρει κατι ζαντες της Sportec και θελω να τις βαλω στο TSI μου. στο site δειχνει εναν μονο dealer για την Ελλαδα ο οποιος ειναι Θεσσαλονικη. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να τις βρω στην Αθηνα?
  6. το θελωωωω! τωρα! σε λευκοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
  7. Βαλτο σε αγγελια να ησυχασεις!εμενα στα 18000 χλμ που εχει τωρα δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο. αλλα μεχρι Ιανουαριο θα εχει πωληθει.
  8. πολυ σωστα λεει το συνεργειο. το κιβωτιο δεν θελει βιαιες κινησεις. εμενα απο το 1ο χιλιομετρο δεν εχει ακουστει ποτε γρατζουνισμα στην οπισθεν κ τωρα εχω 18000 χλμ. το οτι ειναι ευαισθητα κιβωτια ειναι γεγονος αμα βρεις ομως το ΆΆκουμπιΆΆ τους ειναι μια χαρα.
  9. Golf tsi 140 με 18000 χλμ με ανοιγματα καθημερινα αλλα με πολυ προσεγμενη χρηση του κιβωτιου απολυτως κανενα προβλημα. στα 15000 χλμ μονο η προκαθορισμενη αλλαγη λαδιων στην αντιπροσωπεια. α! τα λαστιχα πρεπει να αλλαξω γιατι πλεον δεν στριβει.
  10. ως κατοχος TSI Sportline εχω να πω οτι το αμαξι εχει ενα μετριο στησιμο.εμενα δεν με συγκινει στις στροφες και ειδικα στις κλειστες εχω driftarei πολλες πολλες φορες. βεβαια ειναι κ θεμα οδηγου. το αμα3ι θελει πολυ γκαζι για να κατσει και να εχει ενα καλο κρατημα . σε σχεση με το A3 AMBITION δεν τιθεται θεμα καθως εχω και αυτο οποτε θελω(του ξαδερφου μου) και το αμαξι στριβει φοβερα.πολυ καλυτερα απο το golf κ ανωτερη οδηγικη συμπεριφορα γενικα. εχει ομως κ μεγαλυτερα λαστιχα. πιστευω πως το tsi θελει οπωσδηποτε ενα σετ 225 ελαστικων. σιγουρα θα βελτιωθει η συμπεριφορα του . πιστευω πως δεν ειναι το καλυτερο του σημειο τα κρατηματα . φιλικα, Δημητρης
  11. καυσαερια εγραψα? αφου δεν την παλευω!σορυ πανω στη βιασυνη μ... αερα αποβαλλει οπως ειπατε
  12. Η wastegate είναι μια βαλβίδα που σταθεροποιεί την πίεση υπερπλήρωσης. Είναι τοποθετημένη μέσα στο “μαντέμι” του turbo ή, σε πιο extreme κατασκευές, εξωτερικά του turbo και πριν από αυτό. Πολύ απλοϊκά, το άνοιγμα της wastegate επιτρέπει σε μια ποσότητα καυσαερίων να παρακάμψουν την τουρμπίνα, σταθεροποιώντας έτσι την ταχύτητα περιστροφής της (άρα και την πίεση υπερπλήρωσης). η σκάστρα απλώς ''εκτοξεύει'' τα καυσαέρια που προέρχονται απο την τουρμπίνα στην ατμόσφαιρα. για αυτο κ ακούγεται. Παντως εγω θα του βαλω την ανοιχτου τύπου της powerchips που κοστιζει 180 ευρω. η επιλογή δική σου.
  13. μπαινει κ παραμπαινει. κοιταξε καποια της powerchips η της greedy;)
  14. φυσικά αφού το μονο που κάνουν καλά είναι να παιρνουν τη γερμανική τεχνολογία (βλέπε kin. wankel) και να την εξελίσσουν. δεν μπορούν να κάνουν κάτι μονοι τους οι ιάπωνες:S
  15. αν βρεις κανα gti ομως? anyway... θεωρω πως οποιος παιρνει κινητηρα wankel ειναι αμυαλος. ετσι κ αλλιως το θεμα το εβαλα για να γελασουμε και επειδη ηρθε διπλα μου μια γκομενιτσα κ οταν αναψε πρασινο εφυγε σπινιαροντας αλλα στο 1 χιλ θα ειχε τελειωσει η βενζινη κ θα ηθελε γεμισμα λαδιων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.