Jump to content

charm_quark

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by charm_quark

  1. Καλησπέρα σας. Έχω ένα polo, μοντέλο του '99. Σκέφτομαι σοβαρά να του κάνω μετατροπή για υγραέριο-κίνηση. Κάνω κατα μέσο όρο 23.000 km το χρόνο για τη δουλειά μου και η βενζίνη αποτελεί μεγάλο βραχνά για το οικογενειακό budget. Δεν έχει δύο μέρες που έμαθα για την μετατροπή αυτή και θα ήθελα να με βοηθήσετε και να με ενημερώσετε για το θέμα. Ποια είναι η τιμή του υγραερίου αυτή τη στιγμή; Τι μπουκάλα χρειάζομαι για αυτονομία 600 km περίππου; Υπάρχει στην Πάτρα αυτή τη στιγμή βενζινάδιο για εφοδιασμό; Υπάρχει στην Πάτρα συνεργείο που να κάνει την μετατροπή; Πόσο θα μου στοιχίσει η μετατροπή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Είναι ασφαλές σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος; (ή θα γίνει κανα μεγάλο μπουμ Αυτά σε γενικές γραμμές. Προσπαθώ να ζυγίσω τα έξοδα εγκατάστασης γιατί υποψιάζομαι πως με τα χιλιόμετρα που κάνω η απόσβεση θα γίνει στο βάθος ενός με ενάμιση έτος και πως απο εκει και μετά θα δω και λεφτά στην τσέπη μου όπως λέει και μία συνάδελφος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  2. Το πρώτο service σαν νεο-αγορασμένο μεταχείρισμένο το έκανα στην Δέλτα. Μετά άλλαξα και το γρύλο ενος παραθύρου οδηγού και ηταν η τελευταία φορά που το πήγα εκει.... μου φανηκε λίγο τσιμπημένη (ως πολύ) η τιμή και δεν είχα εναλλακτικες προτάσεις. Μετά πηγα Λατση άλλαξα τον άλλο γρύλο στη μισή τιμή με ανταλλακτικό αντιπροσωπείας 2 χρόνια μετά και τα service μου κοστίζουν κατα πολύ λιγότερο. Είμαι ικανοποιημένη απο τη δουλεία τους και τη συμπεριφορά τους. Στο τελευταίο service βρέθηκε ενα προβλημα με την κρεμαριέρα (ή όπως αλλιώς το λένε αυτο το μαραφέτι) η τιμή μεταχειρισμένης που μου είπαν μαζί με τα εργατικά είναι κατα πολύ χαμηλότερη απο την τιμή κρεμαριέρας μεταχειρισμένης επίσης, που βρίσκω σε μάντρες ανταλλακτικών και στο ιντερνετ. Λάτσης rules, κατα τη γνώμη μου πάντα, και δύσκολα θα τον αλλάξω.
  3. Αν και δεν θα καταφερω να ειμαι Ακρατα αυριο...καθως ειπα να αλλαξω λιγο παραστασεις αν θελησετε οποιαδηποτε βοηθεια ή πληροφοριες... tell me.
  4. Που εισαι εσυ;

  5. Τσα! Να'μαι και γω παλι! Τι κανεις;

  6. Καλη χρονια.... Bad Boy!

  7. Αραγε επιτρεπεται να χρησιμοποιησω οσα emoticon "τσαντηλας" υπαρχουν στο διαδικτυο;;;; Πριν μια εβδομαδα το πολο μου τρελαθηκε! Αναβα το φως, κλειδωνε τις πορτες. Κλειδωνα τις πορτες, τις ξεκλειδωνε μονο του. Μονο δεκα σκυλους δεν εδεσα να το φυλανε μη σηκωθει και φυγει μονο του! Μια μερα ηταν στα καλα του, δουλευαν ολα ρολοι, μια εκανε τα δικα του. Εξορκιστη ή μηχανικο; Μηπως το δαιμονισαν οι καλλικατζαροι;;; (εχω και humor μετα το αδειασμα της τσεπης!!!!) Κλειδωνα κεντρικα, ξεκλειδωνε το πορτ-μπαγκαζ, ξεκλειδωνα, κλειδωνε το ντεποζιτο.... και ουπς εμεινε το ντεποζιτο κλειδωμενο και χωρις βενζινη!!!! Παραμονη Χριστουγεννων. Το αλαρμ για αναμενα φωτα εσκουζε συνεχως... και η κλειδαρια του πορτπαγκαζ εχει κολησει στο να ανοιγοκλεινει περι τις 20 φορες το λεπτο με το που βαζεις το κλειδι στη μηχανη. (Για πειτε μου λοιπον πως διανυετε 200 km για να πατε στο μηχανικο σας, με αδειο ντεποζιτο και το αλαρμ να τσιριζει ολη αυτη την ωρα;;; Βρηκαμε μια μοντα με τον πατερα μου, ανοιξαμε το ντεποζιτο... και το ταξιδι ξεκινησε. Στη μιση ωρα ακουσα τον μπουναμα μου! Υγρασια στο πορτμπαγκαζ, οξειδωση στο board-ακι, του μοτερ κεντρικου κλειδωματος, καμμια 50αρα αντιστασεις/πυκνωτες και διοδους μεσα στη μουχλα και τη σκουρια (σα να πεταγες εναν υπολογιστη στη θαλασσα, θα δουλευε μετα;;... το οποιο ποσο κανει;;;; περι τα 300 eura!!!!!! Εγκεφαλικο να παθεις; Να ζητησεις να σου αφαιρεσουν τις ηλεκτρικες κλειδαριες και τα κεντρικα κλειδωματα... Τα θελω χειροκινητα λεω!!!!! Τα νευρα μου δεν ειναι καλα! Εν τελη πηρα ενα καινουριο, αλλα οχι της "μαμας" αλλα το προτεινε η αντιπροσωπια, με 170 eura... και να πω και ευχαριστω;;;; Πιθανα αφου και στα μεταχειρισμενα, και χωρις εγγυηση δε μου ειπαν κατω απο 70! Απορια αλφα λοιπον! Που στο καλο μπαζει τοσο νερο το πορτμπαγκαζ μου, που εκανε το ηλεκτρονικο του τερτιπι να κολυμπαει σαν δελφινι; (ρητορικη ερωτηση) Απορια βητα. Πως θα βρω απο που μπαζει;;;ή ακομα καλυτερα, που θα το παω να βρουν απο που μπαζει;;;; Μηπως πρεπει να καθομαι με ενα σεσουαρ πανω απο το πολο καθε φορα που βρεχει;;; ή να του φοραω αδιαβροχο;;; Σημειωνω πως σπασμενα φαναρια κτλ... δεν εχουμε... αρα τις πταιει;;;;
  8. What hands (vw) can do! Μια ομορφη διαφημιση της VW ! Προς Θεου... μην παει το μυαλο σας στο πονηρο! *Γιατι δε δουλευουν τα link καλα;;;;; οεο;;;;Κανω κατι λαθος στον κωδικα; Τελος παντων... αυτο ειναι!
  9. charm_quark

    My polo

    Αμ... δεν ειναι το δικο μου! Το δικο μου ειναι 5πορτο. Αυτο βρηκα στο δικτυο να του μοιαζει! Τωρα που το βλεπω πιο προσεκτικα... συνειδητοποιω... οτι το εχω σε καλη κατασταση! Δεν εχει αλλαξει καθολου! Ουτε μια ρυτιδα!
  10. Μαλλον θα ερθω να σας γνωρισω. Αλλα δε θα χρειαστω δωματιο. Απεχει μολις 20 λεπτα απο το σπιτι μου!
  11. ok... αποφασισα! Θα το πουλησω! και θα παρω ενα καινουργιο golf!
  12. Το καμαρι μου ειναι αισιως 9 χρονων...και αποφασισα να του κανω ενα refresh μετα απο 3 χρονια που το εχω...καθως το καθαρισμα που κανει η αφεντια μου ειναι τοσο ωστε να μπορεις να μπαινεις μεσα! Διαβασα ολα τα post για τα γυαλισματα και τα κερωματα, πλυσιματα και παει λεγοντας... αλλα κατεληξα οτι ηδη με επιασε ο καρπος μου και μονο που τα διαβασα. Ξερει κανεις που να το παω στην Πατρα για: 1. καθαρισμα σαλονιου (οχι της πλακας ομως... στα φλας, δε φαινονται τα νουμερα απο τη βρωμα! και η κιτρινιλα στη ταπετσαρια φαινεται σαν original χρωμα της... απο εκρου που υποψιαζομαι οτι ειχε αρχικα) και κατι να γινει με αυτη τη σκονη γιατι η αδερφη μου παθαινει αλλεργικες κρισεις καθε φορα που μπαινει μεσα! 2. εξωτερικο καθαρισμα, γυαλισμα... και οτι αλλο χρειαστει. (εχει γρατζουνιες απο γατες - απο τις δικες μου, οποτε κανω οτι δεν τις βλεπω-, γρατζουνιες απο κλαδια - εκει που το παω καθε καλοκαιρι παλι καλα που δεν μου ζητησε να γινει jeep -, διαφορων ειδων αλλες γρατζουνιες γυρω απο τα "πομολα!", εχει λιγακι χρωμα απο εναν καδο (ποιος ειπε οτι το πρασινο δεν παει με το ασημι;;;; ) κατι σταμπες στο καπο... που υποψιαζομαι οτι ειναι απο κουτσουλιες, κατι εξογκωματακια που τα εντοπισα μετα απο ενα 15 λεπτο χαλαζι που πετυχα μια φορα στην εθνικη. Αααα... και κατι καταμαυρες ζαντες και τζαμια με πολλα κιλα αλατα απο τα εκαστοτε νερα και παραθαλασσια παρκαρισματα! Αν αφησουμε τα εξογκωματακια... μπορει καποιος να μου πει, (χωρις να αναθεματισει τις γυναικες που δεν προσεχουν τα αυτοκινητα) που να το παω και ποσο περιππου θα μου στοιχισει το μαλλι; Μια φορα το πηγα για εσωτερικο καθαρισμα μεσα σε βενζιναδικο της Shell στη γειτονια μου... και το πηρα σε λιγο λιγοτερα χαλια απ'οσο το αφησα και το πληρωσα και χρυσο. Μια φορα το εξαμηνο που κατεβαζω την ηλεκτρικη, καλυτερη δουλεια κανω! Ευχαριστω...!
  13. charm_quark

    My loved cars...(and motorcycles)

    The one I own... and the others I wish to own sometime!
  14. charm_quark

    Ducati 1000ss

    From the album: My loved cars...(and motorcycles)

    Αν ανεβεις μια φορα, σ'αρεσει... στη δευτερη, γουσταρεις... την τριτη!!! την θελεις δικια σου!

    © © Hellenic VWClub - Members

  15. From the album: My loved cars...(and motorcycles)

    I wish to have it too!

    © © Hellenic VWClub - Members

  16. charm_quark

    MAZDA_MX5

    From the album: My loved cars...(and motorcycles)

    One of thoose I wish to own in future!

    © © Hellenic VWClub - Members

  17. charm_quark

    Honda S2000

    From the album: My loved cars...(and motorcycles)

    One of thoose I wish to own in future!

    © © Hellenic VWClub - Members

  18. charm_quark

    My polo

    From the album: My loved cars...(and motorcycles)

    My first... My loved... My car!

    © © Hellenic VWClub - Members

  19. Αν δεν περασω το μαθημα της Παρασκευης... θα ερθω. Ουτως ή αλλως θα εχω χασει τη χρονια
  20. Να πω την αληθεια... ηθελα να ερθω και ηταν αποσταση λιγων χιλιομετρων μονο. Αν και θα ενιωθα αβολα να γνωρισω τοσους ανθρωπους μαζι. Εχω και ενα κακο συνηθειο να ξεχναω ονοματα οταν γνωριζω πανω απο 1 ατομο την ημερα... αλλα θα το ξεπερνουσα σερνοντας καποιο φιλο μαζι να κραταει τις απαραιτητες σημειωσεις (Marouskaaaaa γραφε.... ονομα ψηλου μελαχρινου... ταδε... ). Ομως η ημερομηνια μου χαλαει τα σχεδια... την επομενη δινω το τελευταιο μαθημα στο master και δεν με παιρνει... να περασετε καλα...
  21. Ευχαριστω.... ψαξε - ρωτα... κατι εμαθα. και αρκετα χρησιμο νομιζω. Thanks a lot!
  22. Βρε παιδια... μη με μπερδευεται! Τι πεταλα και χαμηλωμα μου λετε; Τι σφιχτο σε συμπεριφορα; Τι ειναι ολα αυτα; Εγω το αυτοκινητο το εχω σαν μεσο μεταφορας της αφεντιας μου και το μονο που αναζητω ειναι η ασφαλεια, η ανεση και η αντοχη στους κατσικοδρομους της Ελλαδας καθως κανω πολλααααα χιλιομετρα εβδομαδιαιως (τα 65.000 τα εκανε μεσα σε 2.5 χρονια μαζι μου... καινουργιο το ειχα παρει ουσιαστικα). Αρα για να απαντησω στα παραπανω, μαλλον το θελω οπως το πηρα... χαμηλωμα δεν θελω. Μια χαρα ειναι το υψος του δε χτυπαει και στα πεζοδρομια που το ανεβαζω κατα καιρους! Αυτο το πιο σφιχτο δεν το πιανω... τι εννοει ο ποιητης; Για να το καταλαβω... τα αμορτισερ ειναι ελατηρια... με τα οποια ας πουμε επικοινωνει το υπολοιπο αυτοκινητο με τη ροδα. Αν ειναι σκληρα... πεφτοντας σε μια λακουβα θα ταραζεται το συμπαν... Σωστα; Απο την αλλη στις στροφες δεν θα γερνει (οπως κανει τωρα). Λογω επαγγελματος θα με βοηθουσε να μου μιλουσατε για αποσβεση του ελατηριου αυτου... Ευχαριστωωωωω.... ps. αυτα τα boge... ή καπως ετσι που ειδα... ειναι ειπαμε αυτα που εχει απο τη μανα του; αυτα σε ποια κατηγορια κατατασσονται;
  23. Να 'μαι και το ασχετο! Λοιπον... θελω τα φωτα σας... απο το λιγο ψαξιμο που εκανα κατεληξα οτι εχω το Polo 6N... (μοντελο του 98-99, με το διπλο προφυλακτηρα). Νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αλλαξω τα αμορτισερ σιγα σιγα, αφου εχουν συμπληρωσει 80000km και εχει αρχισει να πηγαινει "βαρκα στο γυαλο"... αλλα τι να του βαλω;οεο;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.