Jump to content

DinosVathis

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About DinosVathis

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

DinosVathis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Συμφωνω απολυτα,αλλα γνωμη μου ειναι να πας στον Μανδυλα...Τουλαχιστον εκει ειναι περισσοτερο σοβαροι.
  2. Στην Μονη Λαζαριστων,στην Σταυρουπολη εχει εναν πολυ καλο. Ειναι ενας κοντος. Οτι εχει βγαλει το ΤΤ μου εκει το εχω παει!
  3. Εχω ακουσει οτι και το πιστολακι κανει καλη δουλεια,αλλα δεν εχω δει αποτελεσματα ιδιοις ομασι!!
  4. Θεοδωριδης,αν θελεις καλη δουλεια και καλες τιμες.. P.s Το πηγαινα και εγω στον Σιφναιο,αλλα οταν εφυγα απο σερβις με τρια μπουλωνια(απο τα 5)στην μπροστινη αριστερη ροδα,για να κανω κατευθειαν ταξιδι Θεσσαλονικη-Δραμα και ετρεμε ολο το αμαξι....τοτε αρχισα να το ξανασκεφτομαι. Φυσικα τα λαθη γινονται,αλλα αυτο το λαθος πηγε να με σκοτωσει!!!
  5. Σε περιπτωση που ανοιχτει το φαναρι,τοτε πρεπει να το ξανακλεισετε καλα και αεροστεγως...γιατι αλλιως θα ξαναπαρει υγρασια. Βασικα,πρεπει να το πιασει καποιος ο οποιος να το εχει ξανακανει σωστα!!
  6. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο το ρουφηγμα απο οτι το αδειασμα με το βγαλσιμο της ταπας. Ολα τα καταλοιπα φευγουν ενω με το ρουφηγμα,οχι.. Αυτο μπορειτε να το δειτε εαν πρωτα ρουφηξετε τα λαδια και υστερα ανοιξετε και την ταπα.. Καμια σχεση.. Επισης καποιος φιλος πιο πανω το αναφερε πολυ σωστα. Οταν αδειαζουμε τα λαδια απο την ταπα τα αφηνουμε να στραγγιξουν κιολας.. Τα συνεργεια φυσικα και θα προσπαθησουν να βγαλουν τα λαδια,με τον τροπο του ρουφηγματος,για ευκολια... Απλα επιμενετε στο αδειασμα απο την ταπα.
  7. Kαλησπερα στην μεγαλη παρεα του VW club,με λενε Ντινο και ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω ενα ΤΤ quattro. Να στε καλα ολοι και παντα με προσοχη στο δρομο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.