Jump to content

alex16v

Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex16v

  1. alex16v

    Opel Corsa Opc

    Ελα ρε Χρηστο συναδελφε!Ειν'η αληθεια μεχρι πρωτο σταδιο καλα ειμαστε, μετα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη και δεν ξερω αμα αξιζει.Παντως και μενα μεχρι τωρα δεν εχει κανει κιχ,(40000χλμ 1ο σταδιο) περα απο ενα δισκοπλατο που το χει πει το ποιημα!
  2. Ρε σεις αφου ο tuner του πεζοδρομιου-γυδοβασκος σας ειπε , εισαστε ΖΩΑ τι καθεστε και αναλλωνεστε?Δεν μπορειτε να χετε γνωμη! Παμε παρακατω.
  3. Παντως ωραια συμπερασματα βγαινουν εδω μεσα.Εβγαλε καποιος γυαλισμενα πιστονια απο Tsi και βγηκε το συμπερασμα οτι το προγραμμα φυσαει!Α, ξεχασα ειναι και με 100000χλμ πανω τους.Κριμα να μην τα βγαζε οπως βγηκαν απο πανω και να μας εδειχνε και το καπακι μερια να βλεπαμε.
  4. Καλα αυτο με το κοπια ...ξανασκεψου το!Για ενα ανεξηγητο λογο καλυψες τη διαφορα στην κατηφορα.Στην ανηφορα ομως δεν υπαρχει ελπιδα μαλλον λογω ροπης.Στο τελευταιο ειδικα ανοιγμα απο 3ες νομιζω ηταν χαος η διαφορα μας! Σημασια εχει οτι ειναι πολυ δυνατο το αυτοκινητο σου...πλεον!
  5. Το πραγματικο dyno ειναι ο δρομος!Οσοι γυρνανε στο ΟΧ (και οχι μονο)ξερουν.Jovanni?????
  6. Παρακολουθω τα γραφωμενα του topic εδω και καιρο και οφειλω να σου πω οτι τα λες σωστα για το δυναμομετρο.Χωρις να θελω να θιξω το παιδι με το TSI καθως και το αποτελεσμα του , πιο σημαντικη θα ηταν η διαφορα πριν και μετα καθως και η ποιοτητα της καμπυλης και οχι τοσο αυτο καθαυτο το τελικο νουμερο.Εχει καταντησει το dyno να ειναι ενα χαρτι για το ποιος την εχει πιο μεγαλη!
  7. Καλο το σχολιο για τη διαμετρο της εξατμισης αλλα περισσοτερο για τα ατμοσφαιρικα.Το backpressure στα τουρμπατα τελειωνει εκει που τα καυσαερια συναντουν τη σωληνα(Downpipe).Ουσιαστικα και καθολου εξατμιση να μην ειχες ζημια δε θα γινοταν! Οσο μεγαλωνει η διατομη εχεις αλλα προβληματα(θορυβου κλπ) γι αυτο και ενα 63,5 ή 70 ειναι παρα πολυ καλο.
  8. Παντως οι Εκθεσεις δινουν και περνουν ,αν με πιανεις!!Ο καιρος ομως ειναι για αλλαγμενα ic !
  9. Παλι καλα που βρηκες ακρη ρε Γιωργο.Φανταζομαι δε θα πληρωσεις ετσι? Κουφο ομως ,τετοιο συμπτωμα να το κανει η αντλια νερου?
  10. Ειπες πολυ σωστη κουβεντα!Εγω αν και με διαφορετικη μαρκα απ τα δικα σας ,το χα κατα νου απο την πρωτη μερα.Ιδιως το μπαρομετρο σου δειχνει πολλα.Αλλα τοσα το πυρομετρο. Αληθεια κανεις με πυρομετρο?Να βλεπαμε καμια θερμοκρασια! Μανιταρε κανε την αρχη
  11. Λοιπον ο Μανος μου φαινεται εξελισσεται σε..."αυστηρο" ,τυπου Maha δυναμομετρο!!!
  12. Πριονια και πελεκιδες, θελω λεπτομερη αναλυση και βιντεακια γιατι εμαθα οτι καποιοι μετρουσαν κολωνες σημερα!!!
  13. Κοιτα, δε θελω να σας στενοχωρησω ,γιατι εχουν τελειωσει και τα remaps σας και θα μου λες δεν ειναι ετοιμο ακομα και τετοια!!
  14. Χαρη κριμα να του βαλεις "χερι", το χεις τουμπανιασει τοσο καλα,αν ειναι και βαρεθηκες τα 220 γιατι δεν το πουλας καλυτερα.Που και για πουλημα ,παλι θα χασεις γιατι εχεις ριξει πολυ χρημα σε περιφερειακα. Κατσε στ'αυγα σου λεω γω
  15. Τα Tsi των παιδιων ειναι περιπου ισοδυναμα.Και λεω περιπου γιατι το Tsi του Γιαννη μου φανηκε να ανοιγει διαφορα στα ψηλα της 4ης.Πρωτα μετραγε καροτσες απο το Γιωργο ενω τωρα με το catback-χοανη-remap πανε διπλα -διπλα.
  16. Κατι μου θυμισες τωρα μ'αυτα τα προγραμματα που ποτε δεν τελειωνουν!!! Ωραια ηταν οντως ,ειδικα οταν ανοιγατε με το Γιωργο και σας χαζευα να χτυπιεστε. Οποιος απο σας βαλει πρωτος αντλια θα ραψει κοσμο παντως.
  17. Παιδες δεν βγαινει ακρη ετσι.Το αυτοκινητο του Billy ειναι ωραιο και πολυ δυνατο.Μη στεκεστε τοσο στα νουμερα ενος Dynojet.Μακαρι να βρισκοταν ενα 1,8Tsi με σκετο προγραμμα και να γινοταν ενα "φιλικο" ανοιγματακι ,οπως αυτα που κανουμε για να μετραμε τα αυτοκινητα μας και να συγκρινουμε διαφορες ,και στο κατω-κατω οχι για να λεμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.Οσο για τις διαφορες στη ροπη που εχουν οι δυο κινητηρες ειναι χαοτικες υπερ του 1.8Tsi και σε ανοιγμα μετρουν πολυ.Τα περιοδικα ειναι καλα και χρυσα αλλα μην τα κανουμε και θεους. Τωρα Βασιλη ,αν το συγκεκριμενο Leon φοραγε ολοκληρωμενο ΦΠΕ τοτε πιστευω δε βγαζει αυτα που υποσχεται.
  18. Κριμα να μην ησουν σημερα σε μια mini μαζωξη που ειχα με τους συνηθεις υποπτους(George-Jovanni) να βλεπες τι εγινε!! Επομενη φορα θα χεις pm αλλα μονο αν ερθεις με Tsi γιατι με το αλλο δεν τα παω και πολυ καλα Ξυπνας και αργα ρε γαμωτο...Οταν εμεις πινουμε καφε εσυ σιγουρα γυρνας πλευρο!
  19. @George80!! Ρε φιλε Γιωργο αυτη η θεωρια στην υπογραφη σου μοιαζει με τον οριζοντα.Ολο τρεχεις να τον φτασεις και ποτε δεν πλησιαζει!!!(Την τετρακίνηση ξεχασες)
  20. ...Και οχι ακριβως ιδια τουρμπινα, ή λαθος κανω κυριε Μανιταρι??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.