Jump to content

Xirou

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xirou

  1. εχω ενα 6ν2 1.4 101 και εχει πανω βαρελακι σιμοτα το οποιο δεν δουλευει κα8ολου καλα,εχω αγονιστικο καταλιτι και τελικο. θελω να αλαξω το βαρελακι και αλλα να βαλω τι? bmc η σκουπα και τι σκουπα? και επισης και τι προγραμμα που να ειναι καλο και αξιοπιστο αν μπορεσετε βοηθηστε με και προτινετε μου καποιο μαγαζι η τιμες... ευχαριστω!
  2. δικειο εχεις προστοπαρον σε 1 βδομαδα βαζω ζαντουλες γιατι ηθελα επιγοντος λαστιχα και μιας και θα βαζα μην τα βαζα στης 14αρεσ και εχω παραγκυλη 16αρες και περιμενω αργοτερα βλεπουμε μαλλον θα το ολοκλιροσο πρωτα εξωτερικα..
  3. caraudio style στην ανο γλυφαδα οτι καλητερο για ηχοσυστημα πολυ καλες τιμες τα καλυτερα προιοντα και καταπλικτικος ανθρωπος! ηλικρεινα δεν τον διαφιμιζω αλλα εκει εβαλα το ηχοσυστημα μου ολα Rockford και ειναι απλα τελειο μαγαζι!!! K. Aθανατου 25 Ανω Γλυφαδα ΤΗΛ. 210 9611942- 210 9648971 / Fax
  4. Παιδια σας παρακαλω καποιος αν του ειναι ευκολο ενα site να μπορεσω να δω αυτες της ζαντες: http://www.vanessen-banden.nl/Contact/imag...alami_front.jpg πανο σε πολο 6ν2 γιατι θελω να της παραγκυλο απο μαγαζι που τησ βρηκα μονο 400ευρο και δεν της εχει εκει για να της δω πανο στο αμαξι και για να της παραγκυλο να τησ δω δεν γιναιτε εχτος αν της αγορασω...και αμα δεν μου κανουν στην τελικη θα ξενερωσο...please help!!!
  5. οραια πολυ οραια καλυ φαση εχω μπερδευτη γ@μ@τ@ τωρα..τη να μαζεψο πρωτα το 850αρι για μηχανικα το 400αρι για την ομορφια το 600αρι για της ζαντες η το 400αρι για τιν 2din kenwood που βρηκα στο ebay..? πολλα θελω μου φαινεται για να εχω αυτο που θελω...
  6. αν μπορεσεις να μου δωσεις καποιες διευθηνσης γιαυτα θα με βοιθουσες πολυ..τα 850 μαζη με την εξατμισι και τον προκαταλυτη?αν εβαζα και ενα χταποδι...ακομα καλητερα πιστευο..το μεσαιο το κανει ιδη ελευθερας γαμαει ο ηχος απο το πολακι και τελικο εχω χειροποιτο απο tsaousi!..
  7. οντος θα εχεισ προβλημα αλλα αμα εννοεις μονο το πλαισιο δυλαδη να ειναι νικελ αντι για πλαστικουρα..πεσ μου που τα βρικες και ποσο γιατι εγς θελω κατι τετοιο..
  8. ενα μαγαζι που μπορω να βρω αυτο και το πλαινο..? η ενα site ελληνικο..? να ξερω και καμια τιμουλα... γιατι τα σπαει ειναι πολυ ομορφο!..
  9. ναι θα φενεται εννοιεο ομως? σαν απλα να εχει μπει αλλο καπο η θα φενεται οτι ειναι προσθετη η λαμαρινα..? και ποσο λες να μου στιχισει γιατι ψηνομαι πολυ γιατι αν γινει ετσι και μπουν και angel πανο απλα μ0υΝ@ρ0ς!
  10. ναι μπορει να το κανει ο φαναρτζης αλλα δεν θα πρεπει να αλαξει ολο το καπο? δεν νομιζω να γινεται ετσι απλα στο ιδιο.. και αν ειναι να αλαξει ποσο θα μου παει στο περιπου?οραιο το χιλακι ποσο παει και που μπορω να το βρω?..
  11. Xirou

    Ζαντες 6n2

    εγω παντος για το σχεδιο αυτο σε BBS σε 16" η και 15" αν ειναι η συγκεκριμενη γιατι ειναι η αγαπιμενι μου ζαντα δινω εως 300-450 κατοσταρικα αναλογος τιν κατασταση τους αν εχει κανεις στιλτε ενα πμ.. 4/100...
  12. http://www.creative-car-gillet.com/images/...cales/Polo1.jpg κατι τετοιο εννοω αντη για φριδακια και πιστευο οτι ειναι πολυ πιο ομορφο..
  13. κοιτα καταρχας το αμαξι απο εξωτερικη ενφανηση ειναι ιδη αρκετα ομορφο λογο οτι το πηρα απο τον tsaousi.. μια ζαντα θελω μονο που σκευτομαι για 16αρα και οχι 15αρα.. και για angel..τωρα για φριδακια δεν ψηνομαι γιατι εχω δει κατι αλλο πολυ πιο οραια για το 6ν2 που αλαζουν ολο το καπο και φευγει και το σημα και κανι μια κλιση στα φωτα και μπαινει σαν φριδακια.. και ειναι πολυ αψογο και αγριο ετσι μονο ποθ δεν ξερω ποσο θα κοστιση αυτο και που να παω...οσο για το χειλακι απο γτι στηλε μια φωτο αν μπορεις γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις... αυτα..
  14. ποσο πανε περιπου αυτοι και κανα μαγαζι που να ξερεις οτι τους εχει...?
  15. μια γνομη θα ηθελα για ζαντες χρωμιου γιατι βρηκα κατι τεζα 16αρες κουκλα του πανε απιστευτα αλλα σκαλονω λιγο με το χρωμιο προτιμο το νικελ.. αλλα αμα παρω χρωμιου τι προβληματα θα εχω..?
  16. κοιτα βρηκα ενα συνεργιο με 1000 ευρο μου το βγαζει 122 με διναμομετρηση κιωλας για να το δω και ο ιδιος... αλλα απο οτι ιδα σε ενα αρθρο που ειχε κανει ο σοτος του στιχισε 1300 ευρο και εβαλε το μοτερ απο το gti που πιστευο πως θα ειναι καλητερα..απο το να βελτιωσο το 1.4 και οσο για αυτο που λες εχω βρει ατομο που μου δινει το gti του για το δικο μου μονο και μονο επειδη ειναι σενιο και εχει μονο 35,000 ενω το δικο του εχει 57,000 αλλα παρολο που εγω ψηνωμε δεν ψηνετε ο daddy... γιατι στιν ουσια αυτος το πληρωσε σχεδον και νταξει τι θα του πω να παρω ενα πιο γρηγορο.. 19 χρονων μηξα ειμαι δεν ειμαι τελειος ανεξαρτιτος ενω αν αλαζα μοτερακι ουτε που 8α το περνε πρεφα..
  17. Γεια σας ειμαι νεος στο VWclub και εχω ενα polo 1.4 101hp 6n2 εδω και 4 μηνες αγορασμενο απο τον tsaousi.. μου πιασε λιγο τον.... στιν τιμη αλλα ειναι αρκετα σωστο και ομορφο..το αμαχι φοραει μυχανικα μονο ενα τελικο και ενα βαρελακι simota που ειναι πσιλο μουφα..ομως δεν μου αρκει γιατι εφαγα τσαι απο αυτοματο corsa 95hp.. και γενικος 8ελω κατι παραπανο και μαλακια μου που δεν πιρα απο τιν αρχι GTi αλλα ελεγα 8α ειναι λιωμενο..τεσπα πρωτο μου αμαχι μ@@@@@α μου..τουλαχιστον αυτο που πειρα απο κατασταση ειναι κομπλε! τωρα πσαχνομαι και θελω να το βγαλω γυρω στα 125-135 αλογακια τι μπορω να κανω λετε να παω για μοτερ GTi η απλα να φτιαξω αυτο.. και αν παω για ολο το μοτερ βοηθιστε με να βρω κατι σε λογικι τιμη γιατι δεν παιζουν και πολλα φραγκα και γενικος οτι ιδεα για το polo και μηχανικα και εξωτερικα ειμαι ολως αυτια! Αυτα...ευχαριστω πολυ!..και αν παιχτη συντομα κανα meeting μεσα στιν αθηνα ενημερωστε με αν θελετε να τα πουμε και απο κοντα.. edit: BassakosVR6 παρακαλω οχι κακες λεξουλες! ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.