Jump to content

polo GTi Cup

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

About polo GTi Cup

  • Birthday 07/02/1988

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

polo GTi Cup's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σου φιλε μου!

    Μπορείς να μου πεις που πήγες το αμάξι σου και σου άλλαξαν με 95Ε τα σινεμπλοκ με αυτά του Cupra? Γιατί εμένα μου είπαν με 130Ε σύνολο..

    Θυμάσαι πόσο κάναν ξεχωριστά μόνα τους?

    Πως τα ζήτησες? ΄Ξέρεισ τους κωδικούς?

  2. Κάπως έτσι....!!! Και επιδή είχα το πρωί με ένα φίλο μου μηχανικό (που μου φτιάχνει το τουτου) την κουβέντα αυτή μου είπε ξεκάθαρα ότι σε γενικές γραμμές είναι ίδια αν τα δείς "γυμνά" οι διαφορές είναι σε μικρολεπτομέριες που πολύ λίγες φορές ένα οδηγός απλός και όχι αγώνων θα καταλάβει.τα στανταρ ασφαλείας υποχρεωτικά είναι πολύ υψηλά και απο κεί και πέρα μετράει η εικόνα,το μπάτζετ,η μεταπωλητική αξία και το που έχεις το "κονέ" για να κάνεις σωστά την δουλειά σου στην αντιπρωσοπία όσο έχεις εγγύηση.
  3. Τι παίζει γενικά με την wastegate στο 1,8Τ?Σφίξαμε λίγο (μισή,μία στροφή) ανέβασε πίεση και ψιλοφαίνεται διαφορά κυρίως χαμηλά.Καμιά συμβουλή??
  4. Καλησπέρα.Πριν από λίγες ώρες άλλαξα σινεμπλόκ (επιδή κόπικαν) και αντικατέστησα με αυτά του CUPRA. Το κόστος είναι ελάχιστο παιδιά.Η διαφορά τρελή...Μετά τα 140-160, το αμάξι σταμάτησε να κουνιέται..έχει τιμόνια,έχει φρένα και ΄δεν κοπανάει στις λακούβες..Είμουν έτοιμος να ρίξω κάνα 1000 σε ανάρτηση για να σταματήσουν αυτά και έκανα την δουλειά μου με ΜΟΝΟ 95,00 ευρωπαϊκά!! Πολύ καλό,αλλάζει όλο το αμάξι..
  5. Για μένα ο πραγματικός λόγος ήταν ότι αυτό ήθελα...
  6. και να συμπληρώσω ότι σε όποιο 9n3 έχω μπεί ακούω ακόμα και το ρελέ που κλείνει όταν πατάμε φρένο για να ανάψουν τα πίσω φώτα.τι λέμε τώρα???
  7. Καλησπέρα και πάλι... Αυτο με την ποιότητα με τρελαίνει πραγματικά (χωρίς παρεξήγηση)γιατί ένα αμάξι που το πληρόνουμε 20.000-22.000 ευροπουλα ξαφνικά μαθαίνουμε ότι...:Όλοι(polakides) όταν κόψουν σινεμπλόκ βάζουν του SEAT IBIZA CUPRA,Όταν πάνε (polakides)να βάλουν πρόγραμα ΔΕΝ ανεβάζουν την ίδια πίεση με τα IBIZA γιατί εμείς φοράμε υποδιέστερη τουρμπίνα,Αν συγκρίνουμε "ποιότητα" POLO GTI/CUP ED. με IBIZA FR/CUPRA βλέπουμε ατελίοτες διαφορές σε μηχανικά μέρη,εξοπλισμό,κλπ κλπ και στο σερβις ΟΛΑ τα ανταλλακτικά έχουν πάνω τα 4 σήματα του group (ιδια).Ακούγοντας ακόμα για τα πλαστικά,( να σας πώ οτι σήγουρα ο ΙΔΙΟΣ κινεζος τα φτιάχνει αλλά δεν θέλω να δημιουργήσω συζήτηση πάνω σε αυτό γιατί ο φίλος ψάχνει να αγοράσει αμάξι και όχι να μάθει για τα πλαστικά..)και τέλος πάντων η SEAT σαν εταιρία (ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ) πουλάει σε τιμές που λές ΑΥΤΟ πλήρωνω ΑΥΤΟ παίρνω...Εν αντιθέση με εμάς που πληρώνουμε παραπάνω και παίρνουμε το ίδιο! Όσο για το σασμάν φίλε theonik,το πρόβλημα το ΔΙΚΟ μου ήταν η αντιπρωσοπεία που δεν ξέρει να το φτιάχνει-αλλάζει και που ψεύδεται συνεχώς ΟΤΑΝ έχουν να κάνουν με εγγύηση και βαρβάτα προβλήματα που τους κοστίζουν...Όχι οτι ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι καλύτεροι.(ΕΛΛΑΔΑ)
  8. Καλημέρα παιδιά!Εγώ είχα ένα SEAT arosa 1.100 και μετά από κάνα χρόνο έπεσε στα χέρια μου ένα Lupo.Αν εξεραίσουμε λοιπόν ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΜΟΤΕΡ(ΙΔΙΟ),κλπκλπ τότε γιατί συζητάμε για διαφορές?ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!! Ακόμα να προσθαίσω ότι πριν πάρω το POLO μου οδήγησα το FR και CUPRA IBIZA.Εκτός λοιπόν το ότι το POLO κάνει θόρυβο από το μοτέρ τα άλλα δύο είναι λίγο καλύτερα στημένα γενικά.Πήρα λοιπόν το POLO γιατί μου άρεσε πιο πολύ και γιατί πιστέυω οτι είναι λιγο πιο ασφαλές από τα άλλα δύο.Απο εξοπλισμό η SEAT δίνει πολλά.Όσον αφορά τα προβλήματα συμφωνώ με το πόσο τυχερός είναι κάποιος ΑΛΛΑ και με το πως συμπεριφέρεσαι στο αμάξι.Π.χ. Το POLO μου το σκίζω ,εκτός λοιπόν από το κλασσικό σασμάν (5αρι) που είναι γενικό στο group δεν έχει βγάλει κάτι άλλο εκτός πάντα τα Θέματα φθοράς Πχ σινεμπλόκ όπου έχω γράψει στο ανάλογο post. Γενικά λοιπόν αν ψάχνεις κάτι "στημένο" με λίγο πιό "αγωνιστικό" χαρακτήρα και καλύτερη τιμή παρε SEAT και κοίτα το CUPRA, αν θέλεις κάτι SPORT ΑΛΛΑ και κυριλέ Παρε POLO GTI....Στη κατηγορία 1.2tsi πιστέυω οτι ισχύει κάτι αντίστοιχο με το παραπάνω.
  9. Παιδες μόλις πάω για αλλάγη σινεμπλόκ,50.000 χλμ,ανακάλυψα λοιπόν ότι:ΔΕΝ φοράει το αμάξι μας (9n3gti)σαν του CUPRA...!Και το δεξί σινεμπλόκ είχε κοπεί και κρεμόταν... Γενικά τις προσέχω τις λακούβες στους δρόμους της Αθήνας αλλά με τις βροχές είχα περάσει από 40-50 πόντους "λίμνη" και μου έκανε κάτι περίεργους θορύβους μετά....Από Δευτέρα λοιπόν με σινεμπόκ CUPRA!!!
  10. Καλησπέρα!Ψαχνω για οργανακια ,oil temp,boost,oil press, αναμεσα σε παρα πολες μαρκες και διαφορες τιμες.Τι προτεινεται γενικα σε οικονομικα πλαισια (40-50-max70 euro /1) αλλά να μην δείχνουν οτι να 'ναι!!!!ακομα εχω βρει διαφορα στο ebay αλλα δεν ειμαι σηγουρος αν ειναι original γιατι πχ για apexi 40 euro το οργανο (με καλωδια-σωλινακια ΟΧΙ εγκεφαλακι) μου φαινοντε πολυ λιγα αφου τα πουλανε γυρο στα 245-300,00 το οργανο...Ακομα δεν εχω κοιταξει για auto gauge..λενε??
  11. polo GTi Cup

    My ride

    POLO 9n3 Gti
  12. Τα εχω ρυθμίσει εκαι που πρεπει να είναι απλά επιδή βαζω πραγματα πισω λόγο δουλειάς οταν σηκώνεται η μούρη νομιζω οτι στραβώνω πολούς απέναντι μου...Και δεν είναι οτι πιο ευχάριστο!!Ως τόσο έχω βρεί ένα κιτ που τα ρυθμίζει μόνο του όπως τα original projectors αξίζει?
  13. Παιδιά καλησπέρα!Μετά από πολυ καιρό βρήκα χρόνο να ασχοληθώ και πάλι με το τουτούνι μου!!! Αγόρασα τα φανάρια με angel eyes και projectors αλλά δεν εχω καταφέρει να βρώ αυτό το μοτεράκι που ρυθμίζει τη γωνία και βασικά το ύψος!!Στο 1.4 το έχει μεσα στο φανάρι στο σημείο του προβολέα εμένα (gti) δεν έχει καμία σχέση το φανάρι μου!Αν ξέρει κάποιος κάτι please help!
  14. Αρκετά θα έλεγα αλλά δεν θα τα πάρει μόνο με την τουρμπίνα...
  15. Να σου πώ την αλήθεια ακόμα ψάχνόμαστε με πράγματα ώστε να γίνει κάτι καλό και όχι απλά κάτι έτσι απλό...Για την τουρμπίνα δεν ξέρω πολλά αλλά ο τύπος την δίνει μέχρι 410 hp(Κο4 turbo kit stage 3+)... ...χεχε..Πάντως για εξάτμηση θα το ρωτήσω αυτο για το backpresure και θα δώ τι θα κάνω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.