Jump to content

pireas1986

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About pireas1986

  • Birthday 09/17/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

pireas1986's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Επειδή δεν θα μπορώ να ειμαι στην παλιά Renault την ώρα που λέτε ... , μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς θα συγκεντρωθείτε μετα ???
  2. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ! αρα μαλλον καταργηθηκε η συγκεκριμενη εκδοση...
  3. Καλησπερα .να ρωτησω .... η εκδοση comfortline με τις ζαντες σιδηρου εχει καταργηθει γιατι στην επισημη σελιδα της vw δεν την βρισκω! και αν ναι ποτε εγινε αυτο ? αντικατασταθηκε με καποια αλλη η οποια εχει και εκεινη τις συγκεκριμενες ζαντες και τον εξοπλισμο η καταργηθηκε εντελως? ευχαριστω εκε των προτερων!.
  4. ειναι παραφορεμενη ....αλλα ειναι πολυ ωραια! πολυ ταιριαστη σε τετοιου ειδους αυτοκινητα . Δεν ειναι τυχαιο που η μαμα VW Δεν την εχει αλλαξει χρονια τωρα...
  5. του βαζεις shell-v power? δεν βαζεις πετρελαιο?
  6. Τελικα ποια εβαλες?
  7. +1 η seat ειναι πιο sport απο την skoda . Η SEAT ''μοιαζει'' περισσοτερο με την AUDI ενω η SKODA με την VW.
  8. Η επιλογη ειναι μια... και ειναι η VW ακουγεται δεν ακουγεται η τουρμπινα! Οσο για το opc ειναι too much και τελειως διαφορετικης νοοτροπιας απο την VW.
  9. Κανενα νεο παιδια? να το παω στον Φιλλιπαιο?
  10. καλοριζικο και καλοταξιδο !!! προφανως ζεις σε επαρχιακη πολη?
  11. τελικα μετα απο επισκεψη για service στον Φιλιππαιο τους ειπα για το προβλημα ... το ειδαν και μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει και οτι ειναι φυσιολογικο... τι να πω? θα δω πως θα παει.
  12. μιλας πολυ σωστα φιλε... οχι οτι ειμαι υπερ στην αυξηση ,αλλα η VW ποτε δεν εκανε προσφορες ...οπως αλλες εταιριες που κανουν προσφορες και τις διαφημιζουν στην τηλεοραση! ειναι ετσι η πολιτικη της εταιριας! VW αυτοκινητα που ευχαριστιεσαι να τα οδηγεις!
  13. το ταμπλο σου πως και ειναι μαυρο? το ειχες παραγγειλει ετσι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.