Jump to content

xkokonis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About xkokonis

Other Info

  • Car Type
    Eos

xkokonis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φιλε δεν ξερω τι εκανες τελικα με την εγγυηση παντως εμενα απο τον Μαιο μου την εστειλαν αρχες Δεκεμβρη και οχι απο μαμα VW αλλα απο την ασφαλιστικη που συνεργαζεται η VW εδω στην Ελλαδα.
  2. καλησπερα παιδια.ειμαι κι εγω κατοχος εδω και 20 μερες ενος EOS και μολις σημερα που μπηκα στο forum (για πρωτη φορα) με γλυτωσατε απο το εγκεφαλικο.ειχα κι εγω λοιπον ολα αυτα τα προβληματα που αναφερετε απλα λογω ασχετοσυνης νομιζα πως τα ειχα μονο εγω. οταν το πηρα εκανα ταξιδι με πολυ βροχη και δεν μπηκε ουτε σταγονα.οταν το επλεινα ομως τη πρωτη φορα με πιεστικο μπηκαν νερα απο το πισω παραθυρο.μιλαω με τον αντιπροσωπο μου λεει αποκλειεται θα ειχα ξεχασει το παραθυρο ανοιχτο.ελα ντε που δεν τοχα?(πρωτο εγκεφαλικο). Αργοτερα στα 600 χιλιομετρα ακουγα απο πισω θορυβο πολυ ενοχλητικο σαν να τριβονταν τα λαστιχα.ακομα και με μουσικη ακουγονταν.μιλαω με τον αντιπροσωπο μου λεει ετσι κανουν ολα τα cabrio coupe.(δευτερο εγκεφαλικο) δεν μου ειπε τιποτα για λιπαντικα.ευτυχως που μπηκα εδω μεσα και ψιλοηρεμησα. αληθεια εκτος απο το λιπαντικο πρεπει να τις πλενω τις τσιμουχες?και πως?πρεπει να ειναι ανοιχτη η οροφη? ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.