Jump to content

power_gr

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by power_gr

  1. Καλημέρα και καλή χρονιά. Είχα ενα φιλο πολύ καλό μαστορα που δούλευε σε συνεργείο και τα απογεύματα εκανε δουλειές στο σπίτι. Δυστυχώς δεν ασχολείται πλέον και επειδη εχω κουραστεί με τα συνεργεία (εξουσιοδοτημένα & μη) και με τις τραγικές τιμές που χρεώνουν κυρίως για την εργασία (προφανώς γιατί δε βγαίνουν αλλιώς, αλλά ουτε εγώ βγαίνω με αυτές τις τιμές), οπότε η ερώτηση είναι : Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό μαστορακο που στον ελεύθερο χρόνο του να κάνει σερβάκια και επισκευές σε Golf? Παρακαλώ οποιος ξέρεις ας μου στείλει ενα Προσωπικό Μυνημα. Ευχαριστώ πολύ
  2. Το FSI είναι 90 άλογα. Αν έχει κουμπί για αντι-σπιν πέστου να το απενεργοποιήσει στο ξεκίνημα γιατί κόβει αρκετή δύναμη από τον τροχό. Επίσης φαντάζομαι δεν επχει ανοιχτό clima.
  3. Δυστηχώς έχει περάσει η εγγύηση (2/05), οπότε σε 5.000χλμ θα πάω και εγώ για τη λυπητερή...
  4. Χεχε... το elsawin το γραφει, αυτοι το διαβάζουν? Τελικά λέω να το αφήσω μεχρι το service των 60
  5. Μηπως μας δουλεύουν? Στην αντιπροσωπεία βλέπουν 10 golf την ημέρα. Δεν έχουν ξανακούσει αυτό το θόρυβο και τον έχουμε ακούσει μόνο εμείς μεταξύ μας? Δε κυκλοφόρησε χτες το golf. Έχω την εντύπωση οτι ξέρουν πολύ καλά τι είναι.
  6. Οι τιμές τις Apple είναι σχεδόν ίδιες για όλες τις χώρες πέραν της Αμερικής. Κανείς δεν είπε οτι το iphone βγήκε να ανταγωνιστεί τα pocket pc. Όντως έχουν χιλιάδες εφαρμογές, πολύ περισσότερες δυνατότητες, αλλά σε σχέση με το iphone τους λείπει ενα πράγμα. Η απλότητα. Για κάποιους είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δε νομίζω οτι αρρώστησε κανείς από το iphone. Αν θές διάβασε τα σχόλια των κατόχων στο myphone, μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κάποιος δυσαρεστημένος.
  7. Τα 4gb εχουν καταργηθεί πια. Η ευρωπαική τιμή είναι 399 στη Γερμανία και στη Γαλλία οπότε κάπου εκεί θα είναι και στην Ελλάδα. Η παραφιλολογία για την τιμή και ποιος και πότε θα έρθει στην Ελλάδα, καλά κρατεί, και κανείς δε ξέρει πραγματικά Για όσους δε χρειάζονται gps,mms,bluetooth,5mp camera και λοιπά αξεσουάρ, είναι μια υπέροχη υπερβολικά απλή στη χρήση συσκευή, με καταπληκτικό interface, ενα πολύ καλό ipod, και πάρα πολύ εντυπασικό gadget. Επίσης η τιμή του είναι ιδιέταιρα χαμηλή, σε σχέση με τα περισσότερα SE και Nokia, που είναι απλά κινητά τηλέφωνα και κάνουν 300 ευρώ.
  8. Παιδιά καλημέρα Μήπως μπορεί κάποιος που το έφτιαξε, να μου πεί πως λέγεται το ανταλακτικό ωστέ να το ζητήσω σε μία αντιπροσωπία? Θα μου το αλλάξει φίλος μηχανικός, αλλά δυστυχώς τα πρωινά δεν έχει χρόνο για να πάει να το πάρει εκείνος. Ευχαριστώ
  9. Δεν εχω δει το συστημα, οποτε και εχω μια απορία. Αφού η καδένα ήταν αθικτη, γιατί αλλάχτηκε? Είναι πακέτο με τις γλείστρες? Πάλι πλαστικές βάλατε?
  10. Τελικά ήταν το ίδιο πράγμα? Σε ρωτάω γιατί και στο δικό μου 1,4 το κάνει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.