Jump to content

spirsol

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spirsol

  1. Οχι ρε παιδια κανεις δεν το οδηγει!!! Την Τριτη που θα παω για service θα το ξεδιαλυνω
  2. απο αυτο το μενου κανουμε παρεμβασεις στο αυτοκινητο η απλα ειναι για να βλεπουμε???
  3. Εγω προσωπικα δεν εχω κανει κατι ,τωρα το πως αλλαξε παραμενει μυστηριο!!!
  4. Εχω τη οθονη plus δεν ξερω αν επηρρεαζει σε κατι αυτο!
  5. Παιδια παρατηρησε κανεις οτι η ωρα στο golf αλλαξε μονη της??? Οχι οτι ειναι κατι τρελο αλλα μου εκανε εντυπωση η λεπτομερεια!!!
  6. Για δειτε και αυτο: http://stores.shop.ebay.com/A-Sure-Profess...n__W0QQ_armrsZ1
  7. Ενοοω κεντρικο τιμοκαταλογο η Kosmocar!!!
  8. Γιατι δεν νοειται να μην υπαρχει ελεγχος αοπ τη "μαμα" εταιρια για το τι κανουν οι εξουσιοδοτημενοι εμποροι. Απο που δηλαδη παιρνουν οι εμποροι τα ανταλλακτικα?Απο την Kosmocar Δεν θα πρεπει να εχει τιμοκαταλογους ανταλλακτικων κι εργασιων???
  9. Λοιπον με αφορμη το πρωτο service των 15000 χλμ. εκανα μια ερευνα αγορας. Εχουμε και λεμε: Καταρχην το service δεν εχει να κανει με την εγγυηση.Δηλαδη δεν χρειαζεται να πας οπωσδηποτε στο χρονο ουτε στα 15000 χλμ. Πας μολις αναψει η ενδειξη στο ταμπλο!!! Δευτερον απιστευτες διαφορες τιμων! Εχουμε για τα ιδια δηλαδη για λαδια Castrol Edge 5/30 , φιλτρο , ταπα , εργασια και ελεγχος. AUTOCLUB 150 ¤ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ 165 ¤ ΓΡΑΤΣΙΑΣ 170 ¤ (Με καρτα καυσαεριων) ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 170 ¤ ΦΙΛΟΣΙΔΗΣ 172 ¤ AUTONET 135 ¤ Απιστευτες διαφορες!!! Επισης ενημερωσα την Kosmocar και μου ειπαν οτι δεν ελεγχουν τους εμπορους για τις τιμες του service!!!(Αν ειναι δυνατον!!)
  10. Κι εγω 10000χλμ NO PROBLEM
  11. και απο τιμες τι γινεται ρε παιδια? overload 740¤ etuners ???
  12. παιδια μιλησα με ΚΑΡΕΝΤΑ και μου ειπαν να παω απο εκει και αν χρειαζεται θα μου το κανουν δωρεαν εφοσον ειμαι στην εγγυηση
  13. spirsol

    Vw Tiguan

    Η "Πανακριβη" VW ανακοινωσε τις τιμες για το TIGUAN που ξεκινουν απο τα 26.950¤ - 28.950¤ !!!!!!!!!!!!!! Απιστευτες τιμες! Θα πεσει πολυ γελιο με κατι γιαπωνεζακια που πουλανε 30.000+. Αν πουμε τωρα και για επιδοσεις εκει κι αν εχει ξεφυγει το νεο μας αδελφακι σε σχεση με κατι RAVακια
  14. Παιδια γεια χαρα κι απο μενα. Περιμενω την επομενη εβδομαδα κι εγω το Golf μου TSI GT SPORT . Μου εκανε μια προσφορα ο Φιλιππαιος για δερματινο σαλονι με 1000¤. Ειδα και δουλεια σε αυτοκινητο και φαινεται πολυ καλη. 5 χρονια εγυηση μου ειπε. Ποια η γνωμη σας?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.