Jump to content

alexman

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About alexman

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

alexman's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα και πάλι, όπως σας είχα πει το πήρα το αυτοκίνητο και η "επίσημη" ενημέρωση ήταν ότι είχαν καπνιστεί οι βαλβίδες...!!! Τέλος πάντων αφού το πήρα, το πορτοκαλί λαμπάκι του κινητήρα πάλι άναβε τα πρωινά και το κάρο δεν πήγαινε όπως παλαιότερα. Το ξαναπάω συνεργείιο και μετά από τα κλασσικά "προκαταρκτικά" το κράτησαν άλλη μία μέρα, κάτι είπαν ότι άλλαξαν στο πρόγραμματισμό και τώρα που το έχω πάρει εδώ και κανά μήνα δεν έχει ανάψει λαμπάκι, πάει καλά, το καταλαβαίνεις ότι τραβάει και το πήγα κ ένα ταξιδάκι ... όλα ΟΚ. Αυτό που μου είπαν επίσης είναι κλασσικά το θέμα της βενζίνης ότι μάλλον έβαλα σκάρτη και 2ον ότι το καλοκαίρι τους είχαν στείλει ένα καινούργιο πρόγραμμα που πέρασαν το οποίο μάλλον δεν δουλευε καλά και δημιουργησε προβλήματα. Ελπίζω αγαπητοί φίλοι να είναι εντάξει το κάρο μου γιατί το μάρτιο λήγει η εγγύηση και τότε τι κάνουμε??? Επίσης αν τα πλήρωνα όλα αυτά το άνοιγμα καπάκι & καθαρισμός κλπ κλπ θα κόστιζε ~900¤! Γ@μ@ τ@. Μαλλον έχει έρθει η ώρα να το πουλήσω το μωρό μου γιατί φοβάμαι τι άλλο θα βγάλει!
  2. Καληέσπέρα και από εμένα. Τελικά ανοίχτηκε μοτερ, καθαρίστικαν βαλβίβες και αύριο παραλαμβάνω. Μέσα στην επέκταση της εγγύησης. Ε΄λπίζω μόνο να εγιναν όλα σωστά και το αυτοκίνητο να είναι τελικά ΟΚ και να μην κρύβονται χειρότερα θέματα όπως του φίλου που άλλαξε μοτερ. Θα δείξει.
  3. Update ημέρας: GT συνεργείο, καπάκι ανοιγμένο και βαλβίδες για καθάρισμο. Κύλινδροι φαίνονται μια χαρά, ούτε γρέζια ούτε γδαρσιματα, ... άντε να δούμε. Πως γίνεται να καπνιστούν οι βαλβίδες? Έχει συμβει σε κανέναν συμforumίτη? το έχετε ακούσει? Πρέπει να προσέξω κατά την γνώμη σας τίποτα άλλο>?
  4. Ξεχασα να πω. GT ηλικίας 46.000χλμ.
  5. Παιδιά καλημέρα σε όλους. Αν και δεν κάνω post βρίσκω συνέχεια απαντήσεις σε θέματα που με αποασχολούν σε σχέση με ένα GT του 2006 που έχω. Και σήμερα ψάχνοντας έπεσα στο συγκεκριμένο ποστ, το οποίο ξεκίντησε με θέμα Σπασπένο GT ... και ΄καταλήγει με θέμα Επέκταση εγγύσησης ... Αλήθεια η Μύθος? Τέλος πάντων θα επικεντρωθώ στο "σπασμένο GT". Το ιστορικό εν τάχει. 1) GT σφύριζε στις 2700-3000 - αλλαγή η κλασσική αντλία νερού στο turbo ή κάτι τέτοιο 2) GT ταξίδι στη μαγευτική Ελάφόνησο ... μια χαρά 3) GT επιστροφή από τη μαγευτική Ελαφόνησο ... κομπιάσματα - δεν πήγαινε - πόρισμα αλλαγή πολλαπλασιαστή 4ου κυλίνδρου 4) μετα το συνεργείο GT δεν πήγαινε τόσο κομμάτια όσο παλιότερα. Ταξίδι αστραπή Πύργο - και πάλι δεν τράβαγε (με 5η - 6η & γκαζάκι το ένιωθες δεν τράβαγε) 5) GT συνεργείο για αλλαγή Ν75 6) GT σπίτι (πάλι είχα την εντύπωση ότι δεν πάει τόοοοοσο καλά όσο πριν από την περίπτωση 2). Ορισμένα πρωινά το βάζω μπρος ανάβει πορτοκαλι λαμπάκι κινητήρα, σβήνω και ξαναβάζω μπροστά και το λαμπάκι σταματάει να αναβοσβήνει. το έκανει κάποιες φορές (όχι καθημερινά) 7) GT συνεργείο, γκρίνια και η απάντηση απο συνεργείο ότι το μοτέρ σας έχει πρόβλημα εσωτερικά (αφού άλλαξαν πάλι Ν75, κάτι σωληνάκια κλπ). έχουμε στείλει αίτημα στην Cosmocar και περιμένουμε απάντηση ... (με ζώνουν τα φίδια). Μεταά από ζόρια (δεν μου έλεγνα τι έχει) μου είπαν ότι θα ανοιχτει μοτερ γιατί έχουν καπνιστεί οι βαλβίδες και θέλουν καθάρισμοα .... Φίλοι μου τα συμπεράσματα δικά σας. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας το ποστ έχω αγχωθεί τραγικά πολύ. Είμαι ακόμα σε επέκταση εγγύησης και είπαν ότι θα το φτιάξουν (ελπίζω) Ερωτήματα: 1) τι στο καλό έπαθε το ρημαδάκι? δεν το σκίζω, το προσέχω, το ζεσταίνω το κρυώνων και service - έλεγχος λαδιών όπως πρέπει. 2) επειδή λήγει η εγγύηση τι άλλο να περιμένω? 3) το βάζω αγγελία? γιατί αν λήξει η εγγύηση (επέκταση) τι κάνουμε μετά? Μόλις έχω νέα σας ενημερώνω. Μου είπαν ότι θα το πάρω από Δευτέρα. (άκου εκεί καπνισμένες βαλβίδες). Υ.Γ.: κατά τη γνώμη μου και την εμπειρία μου χαίρομαι που είχα πληρώσει την επέκταση. Καλημέρα σε όλους
  6. Παιδιά καλησπέρα, έχει περάσει λίγος καιρός αλλά τώρα πρόσεξα το Post. έχω ένα GT και μου το έκανε αυτό το σφύριγμα - θόρυβο. το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν ... θυμάσαι πως κόμπλαραν παλιά τα ac? κάτι τέτοιο μή σε ανησυχει! δεν έδωσα άλλη σημασία και μετά απο λίγο σταμάτησε τον θόρυβο και έχει να τον κάνει πάνω από 6μηνο! Φοβήθηκε τον μάστορα μάλλον! ... άντε βγάλε άκρη
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.