Jump to content

ccc

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ccc

  1. Καλησπερα και καλα Χριστουγεννα !!! Ρε παιδια μια ερωτησουλα, εχω ενα TSI 122 B6 2008 και εχω θεματακι με τα αμορτισερ του πορτ παγκαζ. Ανοιγει μονο του με δυσκολια (ειδικα αν εχει υγρασια). Εχει τυχει σε καποιον αλλον ??? Παιζει να θελουν καποιο καθαρισμα η κατι τετοιο??? Αν χρειαζονται αλλαγη ξερει κανεις κοστος και αν μπορω να το κανω μονος μου ??? Σας ευχαριστω εκ των προτερων
  2. Aααα..! Νομιζα οτι μπαινει εξτρα χειριστιριο (δηλαδη 3ο) και οτι θελει αλλαγη και το πλαστικο..! Υπαρχει ετοιμο κιτ με το καλωδιο ? ή πρεπει να ψαξω ξεχωριστα απο το ebay ? Ευχαριστω εκ των προτερων..!
  3. Καλημερα, οταν λες φλασιέρα ? Υπαρχει καποιο ετοιμο κιτ, ή πρεπει να ψαξω ξεχωριστα για τον CC, το καλωδιο και το πλαστικο ???
  4. Καλησπερα κι απο μενα.. Ρε παιδια πειτε μου, εχω ενα passat 2008 sport, τσεκαρα την σελιδα και βλεπω το παρακατω, Control Module Part Number Software Level Variant LIN Version 3C0-953-549-AB SW 0020 N/A - - τι εννοει ? οτι δεν παιρνει, παρα μονο με αλλαγη εγκεφαλου τιμονιου?
  5. Κωστα καλημερα, θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις κι εμενα για το B6 ??? Ευχαριστω...
  6. Καλησπερα φιλε μου, τωρα ειδα οτι εχεις ενα. Πες μου εχει και'TRIP' Function στον διακοπτη με του καθαρηστηρες ? Δεν θελω να χασω την λειτουργια ! Επισης μονο καλωδιο βρισκω στο ebay ??? Ευχαριστω εκ των προτερων..
  7. Καλημερα φιλε μου, εχω βαλει εδω και 2 χρονια - 45.000χλμ, χωρις κανενα προβλημα, απο αλλη εταιρια.. Βαλε θα το ευχαριστηθεις ! Προσωπικη μου γνωμη, δεν θα εβαζα κανενα απο τα παραπανω λογο κοστους, οταν μπορεις να βαλεις απο καπου αλλου , με τις ιδιες επιδωσεις και μπορει στην μιση τιμη, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ !
  8. Αρα πρεπει να παω οπως λεει η ΚΑΡΕΝΤΑ ? Παραγγελνουμε τον διακοπτη και βλεπουμε... Το θεμα ειναι οτι θα τον χρεωθω οπως και να χει...
  9. Ρε παιδια πηγα στην Καρεντα να ρωτησω αν μπορει να μπει με τον υπαρχον εγκεφαλο τιμονιου και ο τυπος μου ειπε οτι το βλεπουν μονο οταν μπει το ανταλακτικο και πανε να προγραμματισουν τον εγκεφαλο. Αν δεν γινεται τοτε παραγγελνουν και εγκεφαλο με συνολικο κοστος πανω απο 500€ !!!! (250 εχει ο διακοπτης ) !!! λιγο κουφο δεν ακουγεται ????
  10. Ευχαριστω για την απαντηση, αρα δεν γνωριζεις με τον παραπανω κωδικο εγκεφαλου τιμονιου αν παιζει, ε?
  11. Γεια σας και απο μενα.. Ξερει κανεις κοστος ? Υπαρχει κανενα how to ? Το εχει κανει καποιος μονος του ??? Πως μπορω να μαθω αν μπαινει? και ποιο μπορω να παραγγειλω ? εχω τιμονι με εγκεφαλο 3C0 953 549 ΑΒ ( TSI 2008 )
  12. Καλησπερα, αν δεις εδω εχω ειδη κανει αυτο το project ομως δεν εμεινα ευχαριστημενος. Δεν ηταν εντονα ! Μετα εβαλα αυτα της Philips τα οποια ειναι ετοιμα και δεν χρειαζονται πατεντες. Απλα τα σενδεεις στην μπαταρια και αναβουν οταν βαλεις μπρος καικλεινουν με την μηχανη ! Τα βρεικα απο ebay 100¤ με τα μεταφορικα !
  13. Καλησπερα φιλε μου. Ποιος σου εβαλε τα φωτα ? Μονος σου ? 99% δεν εχουν κατσει καλα οι λαμπες ! Εχω το ιδιο με τα μαμα φαναρια και παιζει μια χαρα !
  14. Καλημερα και απο μενα, μια ερωτησηση μπορει να μου πει καποιος τι πιεση δουλευει μαμα το TSI 122ps και ποσο ανεβαινει με προγραμμα ? Ευχαριστω εκ των προτερων !
  15. Καλημερα και απο μενα, μια ερωτησηση μπορει να μου πει καποιος τι πιεση εχει μαμα TSI 122ps και ποσο ανεβαινει με προγραμμα ? Ευχαριστω εκ των προτερων !
  16. ccc

    Witson D720

    Τελικα βρηκα λυση, η καλωδιοταινια του Reader δεν παταγε καλα και δεν το εβλεπε, ολα καλα τωρα ! Ευχαριστω..
  17. ccc

    Witson D720

    Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, πηρα και μια 2GB Kingstone και παλι τα ιδια ! Λετε να παιζει καμια ασημβατοτητα με αυτη την μαρκα? Ρε παιδια παιζει να μενει κανεις κοντα στις περιοχες Γλυφαδα - Μαρουσι που να εχει το ιδιο, για να δοκιμασω την καρτα του? Να δω αν φταιει το reader ???
  18. ccc

    Witson D720

    Καλησπερα και παλι.. Εχω αλλη μια ερωτηση αν μπορει καποις να μου δωσει τα φωτα του, πηρα μια 4GB καρτα sd, εγραψα μεσα το destinator και οταν την εβαλα μεσα, πηγα στο setup του Navi, ανοιξα τα settings, στο κουτακι που γραφει την διαδρομη των αρχειων, γραφει μια διαδρομη που δεν υπαρχει, παω να την αλλαξω, ομως δεν βλεπει καθολου τα αρχεια της καρτας. Υπαρχει καποιο tip, δηλαδη συγκεκριμενο folder κλπ? Εχει μηπως καποιος ενα backup να μου το στειλει? Φοβαμαι μηπως ειναι χαλασμενο το reader και δεν την βλεπει ! Ευχαριστω εκ των προτερων...
  19. Ανεβαζω το σχεδιαγραμμα που με ειχε βοηθησει να βρω το ζευγος
  20. Παιδια αναγκαστηκα να παρω απο τον διακοπτη των φωτων διπλα απο το τιμονι.(Περαστηκε καλωδιο απο ενα μερος διπλα απο τον συμπλεκτη ) Ειχα συνδεσει ενα μπαρομετρο εκει και ειχα βρει ποιο ζευγος της φησας εδινε ρευμα 12V και αναβει με το κλειδι και σβηνει αφου το βγαλεις. Αν θελετε τον χρωματισμο, μπορω μα τον δω το σαββ-κο ( λογο δουλειας ) και να σας τον πω !
  21. ccc

    Witson D720

    Βρε παιδια μια ακομη βοηθεια, μπορει καποιος να μου πει τι τυπος ειναι η πορτα που μπαινει η GPS Antenna ? Ειναι MCX ??? Δεν ειχε αυτο πηρα και θελω να παραγγειλω μια απο Ebay
  22. Τελειώνοντας το project άλλαξα και τα φλας με LED , όπως επίσης βρήκα και μια γραμμή η οποία δίνει ρεύμα μόλις μπει το κλειδί και κόβει όταν βγει.. Ανεβάζω και photo με τα φλας
  23. ccc

    Witson D720

    Ευχαριστω πολυ... Το ανεβαζω εγω σε περιπτωση που το χρειαστει καποιος αλλος Witson 720
  24. ccc

    Witson D720

    Σας ευχαριστω πολυ, ολα ειναι οκ.. Αν καποιος εχει το manual θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσε να το ανεβασει...!
  25. ccc

    Witson D720

    Καλημέρα, Έχω πάρει μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο κινέζικο DVD-GPS. Επειδή δεν είχε οδηγίες εγκατάστασης έχω τα εξής προβλήματα: Α) Το radio μου δείχνει Mono και όχι Stereo, αλλάζει από κάπου ή δεν παίζει στερεοφωνικά? Β)Πρέπει να γειώσω κάποιο καλώδιο για να παίζει η TV και το DVD? Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι είναι παράνομο να βλέπω όταν οδηγώ… Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.