Jump to content

alex_l6

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex_l6

  1. esy den isoun file mou sto pazaropoulo pou se rwtaga gia to booster tis ossir??

  2. Ρε παιδια εαν ξερεις κανενας ας μου απαντησει!!! εχω προβλημα με τα λαστιχακια του παππα στο TSI μου.. μου τα λιωνει συνεχεια με αποτελεσμα να εξαφανιζονται και τα 2 και να τρεμοπαιζει ο παππας..εστειλα επιστολη στην Γερμανια σχετικα με το προβλημα μου (γιατι καμια αντιπροσωπια δεν εντοπισε απο που προερχεται το αυτο) και μου ειπαν πως ειμαι ο 1οs παγκοσμιως που του συμβαινει αυτο..!! τρελο?? εχει συμβει σε κανεναν αλλο???εαν ναι τι φταει?? παω να τρελα8ω!!
  3. +φωνω...ειναι και κατι διαφορετικο..ολα τα golf που βλεπω εχουν διπλες..τα εχω βαρεθει...
  4. Γεια σου φιλε karlos επειδη αλλαξα το πισω spoiler και το εβαλα μονος μου (γιατι μου ζηταγαν αλλα 80 ευρο για εγκατασταση+70 ευρο το spoiler ) δεν χρειαζεται τιποτα λαμακια ουτε ζορισμα!Ειναι ακριβως ιδιος με αυτον που εχεις τωρα.. Το spoiler του gt δεν εχει καμια χαραξη! ειναι ολοιδιος με του tsi..επομενως να παρεις του gti που εχει την γραμμη και εχει τα ιδια λεφτα..ουτε ευρο περισσοτερο..εμενα μου δωσανε του gt γιατι και καλα δεν ειχανε τον αλλο και επρεπε να περιμενω 15 μερες
  5. Γεια σας και απο εμενα παιδια επειδη θελω να αλλαξω και εγω τα φαναρια αλλα θελω να βρω κατι συγκεκριμενο και να μην ειναι πολυ ακριβο ειπα να ρωτησω εδω γιατι ολο και καποιος θα ξερει..λοιπον θελω να βαλω τα τελειως μαυρα και γυαλιστερα..Η αντιπροσωπιες δεν τα εχουν αυτα και αυτα που εχουν ειναι τοu Gti κοστιζουν 195 ευρο το 1.. ελεος.. πολλα..!!Αλλαξα τα φλασακια στους καθρεφτες και εβαλα τα σκουρα..ωραια αλλα κοστισαν 50 ευρο και τα 2..μηπως ηταν λιγο ακριβα???
  6. Φιλε μου svoura και εγω αυτο το προβλημα ειχα με την εξατμηση αλλα δεν την αλλαξα για το λογο οτι φοβηθηκα μην χασω την εγγυηση..!!ετσι εβαλα μια διακοσμητικη μπουκα oval που δεν κανει θορυβο ακαι φαινεται ωραια..!!θα σου δειξω και photo για να το δεις..Πιστευω πως ειναι καλη επιλογη και φτηνη!!80 ευρο μου κοστισε μαζι με την εργασια..
  7. Ρε παιδια και εγω το παρατηρησα αυτο..ειδικα οταν αρχισα να τρεχω πιο πολυ τοσο πιο ζεστος αερας εβγαινε κα ειχα ιδρωσει ολος..δεν το κανει παντα ομως..
  8. Ναι αλλα αυτο ισχυει για να βαλεις απο gt σε gti οχι απο tsi σε gt ή gti..θελει αλλαγη μετωπης σιγουρα και αλλα πολλα μου ειπανε..στην αντιπροσωπια..μεχρι και το ψυγειο μου ειπαν οτι μπορει να χρειαστει να αλλαξω..αλλα αυτο ειναι μ@λ@κι@!
  9. Ρε παιδια εγω εχω το tsi και τελικιαζει στα 220..κοντερισια παντα..τωρα κανονικα πιστευω ειναι 200-205 το πολυ.. εχω 16αρες ζαντες ομως και φτανει τοσο.. αμα βαλω 17αρες ποσο θα κοβει???
  10. Εγω παιδια πιστευω πως το ASR πρεπει να το εχουμε ενεργοποιημενο!δεν θα ξεχασω πως μου εφυγε σε μια στροφη πανω στον Διονυσο που ηταν και σχετικα ανοιχτη..ακολουθουσα ενα gt και πηγαινα γυρω στα 90 km..ειχα 1,5 μετρο περιπου αποσταση απ'το gt και ενω αυτος εφυγε κανονικα εγω εβλεπα το golfaki μου να πηγαινει στο αντιθετο ρευμα και να γυρναει.. εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι ενεργοποιημενο το ASR και τερμα γκαζι να πατησεις σε στροφη δεν δινει τιποτα.για λογους ασφαλειας να υποθεσω..τωρα κατι που σκεφτομουνα ηταν να βαλω και ESP.Ερωτηση.. γινεται να εχω και τα δυο για καλυτερο αποτελεσμα?
  11. η χαρτογράφηση κοστίζει γύρο στα 800 euro φιλε μου geocha.Kαι μπορεί να στο ανεβάσει μέχρι 212 άλογα..η μηχανή αντέχει πάντως!!και εάν δεν αντέξει(που δεν νομίζω)στην αλλάζουν τσαμπε αφού σόουν δίνουν και 4 χρονια εγγύηση άμα κανεις χαρτογράφηση..και καλύτερα να το κανεις στην vw!οι διαφορες που έχει με το Gt με το TSi είναι στην μάσκα και στην εξάτμιση.. όλα τάλλα είναι ιδια.αα και μην ξεχάσω είναι 157 άλογα το TSi και όχι 140 όπως και το Gt είναι 187 και όχι 170!!και όχι στο στρόφαλο στο τροχό.. Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του forum.
  12. 157 στον τροχο εχει το tsi και 187 Gt φιλε μου...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.