Jump to content

gsogolfgti

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About gsogolfgti

  • Birthday 06/28/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Μηχανοκίνητα σπορ.

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

gsogolfgti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ. Σύντομα θα κάνω το σερβις του 2ου χρόνου και θα ελέγξω ξανά την κατάσταση που είναι τα μπουζί. Το αμάξι φοράει πρόγραμμα ΑΒΤ, αλλά το πρόβλημα πρέπει να προ-υπήρχε. Μετά τον εντοπισμό του και την αλλαγή μιας 4αδας μπουζί, κατάλαβα μεγάλη αλλαγή στην απόδοσή του. Να είστε καλά.
  2. Καλημέρα και καλό μήνα. Γνωρίζει μήπως κάποιος,ποια μπορεί να είναι η αιτία ώστε να λιώσει η ακίδα από ένα μπουζί; Έχω ένα GTi τα χιλιόμετρα που έχω κάνει είναι 20000 νορμάλ χωρίς σκίσιμο. Από το συνεργείο μου είπαν από κακή βενζίνα.
  3. gsogolfgti

    Golf Mk5 Gti Owners

    Όχι μόνο πρόγραμμα.
  4. gsogolfgti

    Golf Mk5 Gti Owners

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω πρόγραμμα της ΑΒΤ και αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Χθες Σάββατο το αμάξι πήγαινε ασυνήθιστα δυνατά. Σήμερα το πρωί το ξανα έβγαλα βόλτα και μετά από 2 - 3 δυνατά ανοίγματα άναψε το λαμπάκι του λ. Πηγαίνοντας ήρεμα για κάποια μέτρα έσβησε. Αλλά κάνοντας άνοιγμα από 4η και 70 χιλ. το λαμπάκι άναβε σε κάθε φορά (το δοκίμασα 2-3 φορές). Πριν κανά 1,5 μήνα μου ξανα είχε ανάψει και τότε μου άλλαξαν τον πολλαπλασιαστή του 1ου κυλίνδρου. Έχω την υποψία ότι είναι θέμα προγράμματος. Τι να κάνω; Help please!!!!
  5. Σημαντική διαφορά σε διαστάσεις δεν υπάρχει, είναι ελάχιστα πιο παχύ από του gti. Σημαντική διαφορά είναι ότι δεν έχει πλαστικά πλαϊνά. Στο δρόμο τώρα, διαφορά μεγάλη να πω την αλήθεια δεν έχω δει. Μάλλον έχει να κάνει ότι ο καιρός είναι ακόμα κρύος, επίσης δεν το σκίζω, απλά το καλοκαίρι που θα ανέβει η θερμοκρασία δεν θα ταλαιπωρείται.
  6. Τιμή δεν ξέρω, γιατί είναι φίλος και δεν μου πήρε λεφτά. Βαγγέλης Κόκρας 2109732038.
  7. Καλημέρα. Πριν από 10 μέρες έβαλα στο gti μου ic s3 στα παιδιά της ABT στα Σπάτα και πλήρωσα 400ευρώ τοποθετημένο. kai mia photo!
  8. Καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να βάλω και εγώ ΑΒΤ πρόγραμμα, θα μπορούσες να μου πεις εντυπώσεις; Που το κάνεις σέρβις; Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τα παιδιά στα Σπάτα; Με την εγγύηση τι γίνεται; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  9. Καλημέρα στο φόρουμ. Επειδή στις ημέρες μας η τιμιότητα θα πρέπει να επιβραβεύεται, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, μακράν καλύτερη βενζίνη 100άρα που έχω βάλει ποτέ στο GTi μου, έβαλα πριν μια εβδομάδα στο πρατήριο ΕΚΟ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου κάτω από την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.
  10. gsogolfgti

    Golf Mk5 Gti Owners

    Να είσαι καλά!! Καλές βόλτες!!!
  11. gsogolfgti

    Golf Mk5 Gti Owners

    Καλησπέρα. Θα πρέπει να προμηθευτείς σχάρα για την πίσω πόρτα, η οποία θα είναι ειδική για αυτοκίνητα που έχουν αεροτομή. Εγώ προμηθεύτηκα μια τέτοια από γνωστό ποδηλατάδικο που είναι στην Εθνική οδό στο ύψος της Ρενό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.
  12. gsogolfgti

    Golf Mk5 Gti Owners

    Καλημέρα σε όλους! Μια φωτό για να πάει καλά.....
  13. Καλησπέρα. Εχει κανείς άποψη για τον οίκο BSR και για το πρόγραμμά του για τον 2.0TFSI; παραθέτω και το σχετικό site του Έλληνα αντιπροσώπου. www.bsr.gr
  14. Καλησπέρα και από μένα. Συμφωνώ και εγώ 1000% με τα παραπάνω. Και είμαι κάποιος που το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν ένα 106 Rallye που το αγόρασα 4 εκατ. δραχμούλες και μου στοίχησε άλλα 6 με τις, κατά καιρούς, διάφορες μετατροπές (πέρασα από όλα τα στάδια). Όταν το έδωσα τελικά είπα ότι αν με αξιώσει ο θεός το επόμενο θα είναι ένα δυνατό τουτού και δεν θα του ρίξω ούτε 1 ευρώ. Το μικρόβιο με τρώει βέβαια, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, και από την εμπειρία που είχα με βελτιωτές από το Rallye μάλλον το λευκό τετράπορτο κουκλί μου θα παραμέινει από τα ελάχιστα μαμά GTI. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.