Jump to content

karemb

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by karemb

  1. Πανω απο τις μπαρες εχεις βαλει κανενα προσθετο, οπως εχω προσθεσει εγω τα εξαρτηματα για να μεταφερω τα ski ? Ο θορυβος που λες ειναι μονο με τις μπαρες ή παρουσιαζεται οταν βαζει καποιο εξαρτημα πανω απο τις μπαρες ? Εχω βρει στο ιντερνετ να προτεινουν ως λυση για την μειωση του θορυβου, αυτη την αεροτομη της Thule : http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4895472-DIY-Thule-872XT-Fairing-on-Votex-Roof-Racks Εχεις σκεφτει να βαλεις κατι τετοιο? Θα κανει δουλεια λες ?
  2. Θα ηθελα να ρωτησω, εχει βαλει καποιος τις εργοστασιακες μπαρες οροφης σε golf v ? και αν ναι, εχει παρατηρησει εντονους αεροδυναμικους θορυβους ? Εχει δυο μερες που τις εχω τοποθητησει., με ενα προσθετο εξαρτημα για σκι και εχω ενα εντονο σφυριγμα ακομα και απο χαμηλες ταχυτητες ( χωρις τα σκι πανω ) , δηλ. απο τα 40 km/h αρχιζει να σφυριζει και οσο αυξανεται η ταχυτητα γινετε τοσο εντονο σε σημειο να μην μπορεις να οδηγησεις. Αν δεν εχω αυτο το προσθετο εξαρτημα για τα σκι και εχω μονο τις μπαρες οροφης δεν ακουγεται το σφυριγμα, αλλα ενα εντονο βουητο. Απο ποιοτητα κατασκευης, απο ευκολια στο βαλε βγαλε και απο προστασια για το χρωμα, ειναι απιστευτες, αλλα απο τους θορυβους αυτους εχω απογοητευτει..
  3. Red gti, όλα αυτά συμβαίνουν με μαμά ανάρτηση και ελατήρια? Το μόνο δηλαδή που εχείς αλλάξει τις ζάντες σε 19άρες?
  4. Πραγματικά κά8ονται πολύ όμορφα πάνω στα golf και με πολυ επιθετικό offset.Αλλά πρέπει να είσαι και πολύ τυχερός να πετύχεις να δίνει κάποιος.
  5. Ξερουμε τίποτα για τιμές?
  6. Σιγουρα θέλει ρυθμίσεις με το vagcom. Θα ρωτήσω κάποια στιγμή στην αντιπροσωπεία.
  7. Ισως να βοηθήσει το άρθρο αυτό http://autocarnet.blogspot.com/2011/02/95-100.html
  8. Εγω φοράω revo με ρύθμιση για 100αρα, γιατί ήθελα να πάρω τα μέγιστα από το πρόγραμμα. Πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να το ρυθμίσω για 95αρα αν και δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου εντός πόλης που είναι και οι μεγαλύτερες καταναλώσεις σε καύσιμα. Το είχες από την αρχή ρύθμιση για 95αρα η΄ το άλλαξες κάποια στιγμή από 100 σε 95? Το ρωτάω γιατί εάν το έκανες έτσι, θα ήθελα να μάθω αν είδες μεγάλη διαφορά στην απόδοση.
  9. Γίνετε να βάλει κάποιος leaving home, εάν δεν έχει βάλει με την αγορά του αυτοκινήτου ?
  10. Από κακής ποιότητας βενζίνη χτυπάει πυράκια.. Φάνη, το έχεις ρύθμιση για 95αρα ή το έχεις ρύθμιση για 100αρα το πρόγραμμα ? Τι πρόγραμμα φοράς ?
  11. Ο άμεσως ψεκασμός κάνει αυτούς τους κινητήρες να απαιτούν για την σωστή λειτουργία τους, καλή ποιότητα καυσίμου. Και καλή ποιότητα και 95 είναι λίγο λαχείο. Σε διαφορετική περίπτωση έχεις πρόβλημα με πυράκια.
  12. Βαγγέλη, θεωρώ τα 100 ευρώ εργατικά που σου πήρε πολλά. Την επόμενη φορά ίσως να πρέπει να κάνεις μία καλύτερη έρευνα αγοράς.
  13. Eγω έχω βάλει της revo πρόγραμμα εδώ και 1.5 χρόνο, το έχω κάνει 13000 km και είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
  14. Εχώ και εγώ revo προγραμμα σε golf v tsi και μπορώ να πω ότι σε εκτός πόλης διαδρομές σε εθνικό δίκτυο με μέση ταχύτητα στα 120 η κατανάλωση έχει μείνει σε ικανοποιητικά χαμηλά επίπεδα. Τώρα σε βυθίσματα του γκαζιού και γενικά σε αρκετά επιθετική οδήγηση είναι λογικό να δεις μία αυξηση της κατανάλωσης. Γενικά πάντως το χαρακτηριστικό της χαμηλής κατανάλωσης που έχουν αυτή οι κινητήρες άμεσου ψεκασμού ( το σημαντικότερο ) σε συνδιασμό με τα λίγα κυβικά, δεν το χάνεις.
  15. Σε 2-3 μαγαζια που είχα ρωτήσει για δω πόσο θέλει ο κάθε ενας για να μου περάσουν τα λάστιχα ο ένας μου είπε για 25 εύρω τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση και άζωτο( στον οποίο και τα πέρασα ) και οι άλλοι 2 μου ζήτησαν 30 εύρω. Δεν μου φάνηκε να στράβωσε κάποιος ιδιαίτερα και δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει κάτι τέτοιο.
  16. Πιστεύω να σε βοηθήσει το ακόλου8ω link : http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=10909
  17. Έχω βάλει εγώ αναρτήσεις από golf gti v στο δικό μου golf v gt sport, σε συνδιασμό με ελατήρια h&r κόκκινα και 18" Ζάντες. Έχω να διαβεβαιώσω ότι δεν σηκώθηκε το αμάξι ουτε εμπρός ούτε πίσω. ίσα ίσα που έχει αλλάξει η συμπεριφορά του- τέλος οι κλίσεις στις στροφές και ιδανικό από άποψη άνεσης και σπορ οδήγηση. Αυτοί που λένε ότι θα ψηλώσει το αυτοκίνητο με τις αναρτήσεις από το gti μάλλον κάνουν εικασίες και μιλάνε τελείως θεωρητικά.
  18. Red Gti V, τα ελατήρια τα έβαλες σε μαμά gti αναρτήσεις? Πόσα km είχαν τα αμορτισέρ όταν πέρασες τα ελατήρια και σε πόσα km όπως λες δεν ειχες τίποτα ?
  19. Χαιρατώ την παρεά του φόρουμ. Πάλιο μέλος αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι επισκέψεις μου είναι πολύ αραιές τον τελευταίο καιρό. Στο θέμα μας. Μετά από 4,5 χρόνια συμβίωσης και 35.000 χλμ - χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ήρθε η ώρα να του φορέσω καινούργια ελαστικά. Βλέπετε έρχεται χειμώνας και πρέπει να είμαστε ετοιμοι. Μένω στην Θεσσαλονίκη οπου οι δρόμοι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και το αυτοκίνητο δεν το μετακινώ σε καθημερινή βάση. Το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο φορούσε τα Bridgestone potenza που μπορώ να πω πως δεν με ικανοποίησαν. Κάτι έχω ακούσει για DUNLOP και TOYO που ειναι και πιο οικονομικά αλλά δεν ξέρω τύπους ή μοντέλο. Τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχουν τα ελαστικά που θα βάλω είναι: (Σε διαστάσεις 225/45/17΄) α) Πιο καλή πρόσφυση σε βρεγμένο οδοστρωμα (ψιλοβροχο κτλ λόγω εξορμησεων σε χιονοδρομικά). β) Οσο γίνετε αθορυβα. γ) Να πιάνουν την απόδοση τους γρηγορα (γενικά να ζεστένονται σχετικά γρήγορα και όχι απαραίτητα με γρήγορη οδήγηση). δ) Το μπάτζετ να μην ξεπερνά τα 500 ευρώ. Τελος να πω ότι το στυλ οδηγησης μου δεν ειναι γρηγορο. Το αυτοκινητο δεν κινηται στα ορια του που λεμε. Οποτε δεν εχω σαν προτεραιότητα να βάλω ένα λάστιχο επιδοδεων. Αυτο που θελω ειναι ενα λαστιχο ασφαλες all weather, που να με καλυψει για μια τριετια τουλαχιστον, γιατι βασει χλμ δεν κανω πολλα οποτε δεν θα τα λιωσω...λογικά Ακούω γνώμες και προτάσεις και πείτε μου τι να προσέξω στο λάστιχο κατά την αγορά. Υπάρχει κανένας πίνακας (φωτο) που να μου δειχνει δεικτες ταχύτητας και χρονολογία κατασκευής για να μην την πατήσω;;; Υ.Γ. Εαν εχετε και κανα καλο μαγαζακι για Θεσσαλονικη (Κυρίως ανατολικά αλλά και αλλού να είναι δεν με πειράζει...) Ένα άρθρο που ίσως σε βοηθήσει http://www.menslounge.gr/speed/4_troxoi/car_tips_h_biblos_tis_allagis_elastikon.html
  20. Dikonou,Φοράς και ελατήρια χαμηλώματος στο αυτοκινητό σου ή είσαι με τα μαμά?
  21. Πραγματικά πολύ καλά τα Continental Sport Contact 2 και τα 3 εξήσου πολύ καλά, αλλά για δες και τα Michelin pilot sport 3 και μάλιστα θα σου έλεγα να τα παραγγειλεις από το camskill.co.uk να γλυτώσεις και αρκετά ευρώ σε σύγκριση με Ελλάδα.
  22. Μια καλη λυση ειναι και το e-bay.de για πατακια γνησια καινουργια και μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες.
  23. Μην την κάνεις αυτή την μετατροπή, πραγματικά δεν θα κερδίσεις τιποτα. Μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσεις.
  24. Και εγώ bbs ch θα σου πρότεινα, αν και θα θέλει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.