Jump to content

RyDeRGR

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RyDeRGR

  1. Εργοστασιακό συναγερμό έχεις φίλε;
  2. Καλησπέρα στην παρέα Σκέφτομαι να αγοράσω ένα turbo timer γιατί κουράστηκα κάθε φορά να περιμένω και να περιμένω.... Έχω 2 γνωστούς με Golf 5 GTi που έβαλαν. Ο ένας το πήρε απο eBay (ένα apexi slim) και του το πέρασαν εδώ στο χωριό, δουλεύει μια χαρά. Ο 2ος το πήρε απο το Carshop στην Θεσσαλονίκη (Θέρμη) και του το πέρασε "δικός τους" ηλεκτρολόγος αλλά δεν δουλεύει όπως του πρώτου, δηλαδή για ελάχιστο χρόνο μόλις γυρνάει το κλειδί ο κινητήρας κάνει να σβήσει και ξαναπαίρνει στροφές (σαν να το γυρνάμε απο το on -> acc -> on στιγμιαία)... Πως είναι η εγκατάσταση του; Πόσο κοστίζει; Θα ξηλώσουν το αμάξι; Το δικό μου έχει εργοστασιακό συναγερμό, θα είναι συμβατά; Έψαξα λίγο στο eBay (εδώ: http://tinyurl.com/y9qtg6r ) και βρήκα ίδιο μάλλον με του πρώτου με 85eur. Πόσο πάνε αυτά περίπου; Υπάρχουν αυτόματα κλπ; Άντε εγώ το βάζω, ο πατέρας μου;
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά, όντας γραμμένος στο forum εδώ και καιρό διάβαζα λίγα πράγματα... Αλλά τώρα είπα να ρωτήσω και εγώ κάτι. Σκεφτόμαστε (η οικογένεια) να πάρουμε ένα Tiguan... Έχουμε πάει σε αντιπροσωπείες, κάναμε test drive και τα λοιπά. Να πώ οτι η έκδοση που θέλουμε είναι η Escape, πάντα με τον 1400cm² κινητήρα και τα 150 άλογα. Απο τα extra, αν και δεν νομίζω να έχουν σημασία, λογικά θα μπεί κάποιος συναγερμός (αλήθεια γιατί ακόμη παράγονται αυτοκίνητα χωρίς συναγερμό, Media-in (δική μου επιλογή - ), Cruise control, λογικά το πακέτο με το "coming home- leaving home" και η χρωμιωμένη μπάρα περιμετρικά των παραθύρων. Θα μπορούσατε να μου πείτε, οι ήδη ιδιοκτήτες και όσοι ξέρουν... γενικά πράγματα για αυτό το αυτοκίνητο που δεν τα βρίσκουμε στα περιοδικά και προσπέκτους. Ίσως κάποια προβλήματα που βγάζει, κάτι που δεν σας άρεσε μετά απο αρκετή χρήση - καταλαβαίνετε πιστεύω τι ζητάω. Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης.
  4. RyDeRGR

    Golf VI

    Καλησπέρα παιδιά, ίσως η ερώτηση που κάνω να είναι "εκτός" αλλα έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω. Πότε θα κυκλοφορήσει το Golf VI; Όλο και κάτι θα γνωρίζετε... Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα παιδία. Είμαι ο Δημήτρης, απο Χαλκιδική και συγκεκριμένα την Ορμύλια. Έχω τρελό κόλλημα με τα Golf και οπως η περισσότεροι πιστεύω, με το GTI. Μου μένει 1,5 έτος για να φτάσω στην απαιτούμενη ηλικία να βγάλω δίπλωμα και αν όλα πάνε καλά το πρώτο μου αυτοκίνητο να είναι ενα Golf.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.