Jump to content

Billy the kid

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

About Billy the kid

  • Birthday 04/07/1988

Contact Methods

  • MSN
    draftman18@hotmail.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

Billy the kid's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ο καθενας φιλε οπως τα ξερει τα πραγματα και γι αυτο υπαρχουν τα φορουμ για να συζητιουντε θεματα οπως αυτο ασχετα αν μερικοι εχετε μπερδεψει τον σκοπο του.αν τα ξεραμε ολοι ολα δε θα μπεναμε καν στο κοπο να γραφτουμε εδω μεσα...
  2. ναι δεν ειναι θεμα ιπποδυναμης μονο ειναι και θεμα κυβικων.
  3. οχι κοιτα να δεις στα ραλι και στις αναβασεις βαζουν για να κραταει καλητερα.στα ντραξτερ δε καταλαβαινω γτ βαζουν φαρδια αφου χανουν με τριβη.
  4. οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα,συμφωνα με αυτα που λες, οτι με τα φαρδυτερα βαζεις καλητερα τη δυναμη κατω?
  5. οχι απλα να μου εξηγησεις γτ βαζουνε τοσο φαρδια λαστιχα αφου εχει μεγαλη τριβη και χανει...επειδη θα παρουν φωτια τα λεπτα?σοβαρα εξηγησε μας.
  6. στα dragster γτ δε βαζουνε ροδες ποδηλατου τοτε?
  7. ποτηροθηκη εχει στη πορτα απο το ντουλαπακι αλλα ειναι μαπα...πλακα στη πλακα το πιο συμαντικο ειναι και δε το χει...
  8. ρε παιδια τι γραφετε μαθηματικους τυπους και αλλα διαφορα,λες και κανει περιγραφη ο Πουρναρακης στη φορμουλα. βημα δεν πηγενε,βημα δε θα πηγενει.βαλε και 18 αρα επανω.σιγα τα γκαζια που ειχες και θα χασεις...
  9. χαχαχα.α ναι το ειχα δει αλλα το χα ξεχασει.
  10. αυτο το εχετε δει? http://www.burnout.gr/index.php?option=com...1&Itemid=62
  11. οταν λες κακη αισθηση τι εννοεις?
  12. εαν σε πεταξει μια στροφη με γκαζι τοτε παει να πει οτι μπηκες με παραπανω απο οσα κραταγε το αμαξι σου,αυτο ειναι αλλο θεμα.χωρις abs εαν πατησεις φρενο στη στροφη οι τροχοι θα κοκαλοσουν και θα φυγεις ευθεια 100%καλητερα γκαζι μεσα στη στροφη παρα φρενο παντα.εαν εχεις αμαξι χωρις abs μπορει να το εχεις δοκιμασει σε καποια φαρδια στροφη.
  13. ελπιζω να μιλας για αμαξια με abs.γτ χωρις abs δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.αν πατησεις χωρις abs φρενα στη στροφη με πολλα χλμ θα πας ευθεια 99.9%.
  14. ε δεν εχει καμια σχεση σιγουρα.με τα abs μπορεις να πατησεις φρενα και μεσα στη στροφη.χωρις abs θα πας ευθεια καρφι(δε το συνηστω γτ ειναι δοκιμασμενο) .για να μπεις σωστα ομως τα φρενα πρεπει να τα πατας πριν μπεις στη στροφη και μετα γκαζι μεχρι να βγεις.
  15. κατσε τη σχεση εχει το abs με την δυναμη των φρενων?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.