Jump to content

geohania

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About geohania

  • Birthday 10/12/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

geohania's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το χιονισμενο μωρο...(Ελα, κουβεντα θα ανοιξουμε στο Gallery?)
  2. Σε ευχαριστω πολυ,τα εψαχνα πολυ καιρο και δεν τα εβρισκα πουθενα
  3. Δεν πειραζει καλα του εκανε..του δροσισε τα αλογα!!!!!
  4. Εεε τι περιμενες?Λιγο χιονι και λιγο χαλαζι θα μας κρατουσαν στα σπιτια μας?Που να δεισ τι γινοταν στο δρομο για Ηρακλειο (στις Σισες).Τα παντα κατασπρα,μαζι και ο δρομος!!!!!
  5. XIONIZEI!!!!! Αλλα θα ερθουμε ακομα και με τα σκι
  6. Αλυσιδες για τα χιονια να κραταμε? Κ@#$ς, μια φορα ειπαμε να βρεθουμε και γιναμε Σιβηρια
  7. ΜΕΣΑ και εγω!!! Παπαδογιωργα κανονιζε να ξεκινησουμε ολοι μαζι!!! Θα προσπαθησω και για αλλους με VAG!!!
  8. Προχθες ρωτησα ενα μηχανικο στο σερβις τι εγινε με αυτο αυτο το πολο και μου ειπε οτι βρηκαν τριχες στην εσωτερικη πλευρα της τροχαλιας (εκει που στερεωνεται και αφηνει ενα μικρο κενο για να μπορει να γυρναει) και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να σταματησει να γυριζει (κολλησε) και γι'αυτο το λογο εγινε οτι εγινε.Εγω δεν μπορω να καταλαβω, γιατι ενω οι αντιπροσωπειες θα πληρωθουν απο το εργοστασιο,τι θα παθαιναν να το βγαλουν εγγυηση
  9. Ρε κορακι (Το διχνει και το χρωμα του Golf σου)!!!! Μακρια αυτα απο τον καθενα μας... Οσο γι'αυτο που μυριζει καμενο μπορει καποιο λαστιχακι-σωληνακι να ακουμπει καπου και να αρχιζει να λιωνει.Κοιταξε το αν μπορεις.
  10. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑ?????????ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ?????????Ρωτα τον ποση θα ειναι η μιζα του απο το φανοποιο!!!!!! Λοιπον περα απο την πλακα καλα εκανες μια χαρα (γαιδαρος) ειναι!!!Οσο για το μαθημα ,εχει και αλλες εξεταστικες να το δωσει!!!Ποσο σου ειπαν τωρα?Ελπιζω λιγοτερα.Καλα ξεμπερδεματα και αν θες τιποτα στειλε μου και μενα..Στο ιδιο χωριο ειμαστε!!!
  11. Και μενα τα ιδια κανει αλλα δεν εχω προβληματα (πιστευω!!!) με νερα!!!Εμενα τριζει οταν ειναι ανοιχτη τελειως προς τα πανω και τριζει και η εσωτερικη κουρτινα που εχει οταν την εχω ανοιχτη (κρυμμενη).Μηπως εχει κανεις τιποτα παρομοιο?
  12. Την Τριτη μπηκε το Cruise Control,με λιγα προβληματακια στην κωδικοποιηση στην αρχη αλλα ολα ΟΚ!!!Ειναι φοβερο απλα περιμενα να το δοκιμασω μερικες μερες και μετα να σας το "ανακοινωσω".Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Και τωρα για κατι αλλο: Μπαινει Cruise Control σε Polo του 2002 (αυτο με τα δυο στρογγυλα φαναρια μπροστα);Τωρα θελει και το Boss απο τη δουλεια!!!!
  13. τρελο παρεακι μαζευτικε?ολοι οι χανιωτες?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.