Jump to content

Dimitris_gti

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dimitris_gti

  1. παιδια και γω ειχα καιρο να μπω και το πρωι ενημερωθηκα για τισ προτασεις που παιζουν. κανονικα πρεπει να βαλουμε τη συναντηση κυριακη πρωι γιατι ο κυριος με το snowboard δεν μας εχει πει ποτε να ανεβουμε μαζι του στα χιονια αλλα τεσπα..εγω κυριακη θα ανεβω αθηνα οποτε το σαββατο ειναι μια χαρα.
  2. συμφωνω απολυτα για το -2. το σκεφτηκα και γω χτες που περασα απο κει. οσο για το πεζοδρομιο απεναντι ειναι καλη λυση αλλα με την προυποθεση οτι δεν θα ερθει ο Spawn...καποιοι θυμουνται γιατι το λεω
  3. παιδια εκτος απροοπτου εγω ειμαι μεσα. οσο για το κομβοι το ιδανικο θα ηταν να ξεκιναει απο το μαγαζι και να φτανει μεχρι τον φαρο.δεν ειναι και δυσκολο..
  4. παιδια για σαββατο μεσα και γω.πειτε μερος προσυναντησης.. Spawn που εχεις χαθει??θα ερθεις?
  5. παιδια εγω τρεχω με τη σχολη και δε προλαβαινω με τιποτα
  6. παιδια εγω στις 20 θα γυριζω απο πυργο κορινθο οπότε αν βολευει η ωρα μπορει να σταματησω για καφεδακι ακρατα.
  7. παιδια και γω πατρα ειμαι αλλα πηζω στο διαβασμα εν οψη εξεταστικης .κανονιστε και αν μπορεσω θα περασω για λιγο.
  8. παιδια εγω την κυριακη λογικα θα εχω γυρισει πατρα.αλλα λυπηθειτε με δεν μπορω να αντεξω μονος μου την γκρινια του Spawn.. αφηστε που δεν ξερει και ταβλι! αν ειναι για μεσημερακι-απογευμα ρε συ.αφου ολοι θα γυρναμε το σαβββατοβραδο!
  9. τι ψεμα!!!??!! καλα μιλαμε ο Spawn εσπασε ολα τα χρονομετρα.. 0-6αρες σε 3", 6αρες-5αρες σε 2.7" ..οντως καλα ηταν.αραγμα κουβεντα και ταβλι στην παραλια!εσεις χασατε.
  10. χαχαχαχαχα..τωρα το καταλαβα!!για να καταλαβουν και οι υπολοιποι αυτα ειναι λεωφορεια.. βλεπω να βγαινουμε σε λιγο απο το VW κλαμπ και να μπαινουμε στο BMX κλαμπ!!
  11. δεν ειχα ξεμεινει ρε οργιο,τα ειχα στο τραπεζι.καλα ρε εβγαλες τετοια μιζα και αντι να κερασεις χτες αφησες να κερναω εγω..ντροπη κ αισχος!3 ζαρουχλεικα?δεν σε πιανω?! παιδια πλεον δεν υπαρχει σταγονα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!πηγα μεχρι βραχνεικα και στα επομενα χωρια και δεν βρηκα τιποτα.εχουν ξεμεινει μεχρι και τα μηχανακια απο τα delivery..ελεος. μεσα για 3.30 για στειλτε συμμετοχες....
  12. ναι οκ ολα αυτα που λεμε αλλα υπαρχει ενα σοβαρο θεμα!!! βενζινη εχετε βρει??????? που θα βρουμε ρε παιδια, μεσα στην πατρα δεν υπαρχει σταγονα!εχω σχεδον 1/4 προς τα που να παω? spawn μεσα ειμαι αλλα καλυτερα πιο νωρις να λιαστουμε λιγο.Αν δε βρω βενζινη η αλλο αυτοκινητο παιζει να περασεις να με παρεις?
  13. ρε γκρινιαρη spawn αφου σου ειπα οτι ειχα μπλεξει με κατι εργασιες για τη σχολη.βγηκα αργα μια βολτα με ταυτοκινητο δεν εκανα τιποτα.ωραια για να δουμε: κυριακη 11/5 το μεσημερι καπου παραλιακα ποσοι μπορουν?
  14. (Spawn εμενα πρεπει να πληρωσει ο passat που τον αντεχω τοσα χρονια ή μια κολωνα να τον κοπαναω χρειαζεται αλλα τεσπα.εχε χαρη.. στην Μυκονο προσεχε το καρτερ...μην αρχισεις να χανεισ λαδια ή να τριζεις την οπισθεν κλπ ) εγω μεσα για αυτη τη κυριακη αλλα γιατι δεν κανουμε και τα 2 σαβ/κα καπακια συναντησεις ? και ερχεται οποιος μπορει σε οποιο μπορει.
  15. δικιο εχει ο Spawn!επιτελους εκανε καποιος την αρχη!σιγα ρε μας εκραξες ολους . εγω χαμηλωσα οντως λιγο αλλα δεν βρισκω στο ισωμα ουτε εχω προβλημα λογω γυναικας οπως σου εχω ξαναπει.αντε πλυντε/γυαλιστε τα VW και πειτε ιδεα για το σαβ/κο... ωρα και καφετερεια??
  16. καινουργιο σε αντιπροσωπεια γυρω στα 300.ανακατασκευης απο την αντιπροσωπεια γυρω στα 120-150
  17. εγω θα συναντησω τον Spawn την ωρα που ειπε στον φαρο.οσοι πιστοι προσελθετε..
  18. φιλε μην το ψαχνεις.ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.κοψιματα απο τισ 4500 και πανω.εμενα ηταν το μαφ.ο μετρητης αερος.τον αλλαξα και τελειωσε η ιστορια.ειναι κλασσικο προβλημα.κοιτα πρωτα αυτο και μετα ολα τα αλλα
  19. den agxwnomai mano.apla parakseneytika me to sxolio sto profil mou.

  20. zimmerman αεριζομενους τρυπητους λεω.οι brembo δεν ειναι πολυ ακριβοι.οι 288mm ειχα ρωτησει και εκαναν γυρω στα 120
  21. παιδια εγω μεσα ειμαι για την κυριακη. θα υπαρχει προσυναντηση στον φαρο η κατευθειαν στην καρτμανια?αν παμε κατευθειαν ας δωσει καποιος μερικες οδηγιες για να το βρουμε ολοι
  22. εγω εστω για λιγο θα ερθω αν κανονιστει για κυριακη
  23. εγω εβαλα το καλοκαιρι τακακια ferodo premioum γυρω στα 100-110Ε αν θυμαμαι καλα και ειδα διαφορα εστω και μικρη απο τα μαμα.συντομα παω για δισκους και σκεφτομαι για zimmerman. ξερετε τιμες?
  24. και γω εκει θα ειμαι αν και ειναι οντως πολυ βαρβαρο τετοια ωρα.. mokujin περαστικα για το αδερφακι μου.ειναι σοβαρα?
  25. εκεινες τις μερες θα πηζω στις εργασιες για τη σχολη αλλα λογω των πολλων απουσιων θα προσπαθησω να ερθω και γω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.