Jump to content

ThanasisPali

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ThanasisPali

  1. γκρι gti 5αρη διπορτο στο μεσολογγι παρκαρισμενο απεναντι απο δικαστηρια..ποιος??
  2. ετσι ετσι...ASSIMAKIS SERVISE!! ναι το τελειωσαμε ολα μια χαρα! ευχαριστω ρε φιλε..ο καιρος θα δειξει..
  3. Σαραντη συγχαρητηρια για το rocco σου και για τα αποτελεσματα ιπποδυναμης!!!πραγματικα οι Ε-TUNERS κανουν εκπληκτικα πραγματα!!η εξατμισουλα κουκλα επεσε ετσι???
  4. εγω δεν ξερω εαν ειναι πατατα η οχι..το μονο που μπορω να πω ειναι πως το αμαξι του χρηστου ειναι οπλο και απο ηχο μαμαει και πως οταν θα υπαρξει αλλο GTI 6 που θα γινει Κ04 και το οποιο θα παρουσιαστει τοτε να βγειτε και να λετε.. Χρηστο συνεχισε ετσι και αστους να λενε...Κριτωνα τι να πω?!!
  5. Νικο για πες μας πληροφοριες..ενδιαφερομαι και εγω για gti v.
  6. φιλε να το χαιρεσαι και καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι!!!σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις οσο πιο πολυ γινεται...και να το βελτιωσεις οσο μπορεις...πολυ καλη επιλογη!!
  7. και απο εμενα RBF600!!!
  8. και εγω με axx μοτερ τυχαινει να εχω τους Β εκκεντροφορους...
  9. παιδια τι γνωμη εχετε για αυτη τη ζαντα σε golf 5αρι GTI...??μηπως ξερετε βαρος??και κατι ακομα,υπαρχει συγκεκριμενη μαρκα για replica?το αυτοκινητο τωρα φοραει τις μαμα 18αρες και λογο αλλαγης setup φρενων σε 6πιστονο δε χωρανε στις μαμα.
  10. χρηστακο πολυ καλο ρε φιλε!!ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για τον προγραμματισμο σε τετοιο setup.για αλλη μια φορα τα εβγαλαν περα και μαλιστα με πολυ καλα αποτελεσματα!!!αντε και καλα !!!!
  11. φιλε χρηστο καλα αποτελεσματα να εχεις!!!αν και τελευταια που μιλησαμε δεν μου ειπες τπτ για το φτιαξιμο.. .ανεμενουμε νεα σου.
  12. συγχαρητηρια κωστα σε εσενα και στην καταπληκτικη δουλεια που σου εκαναν τα παιδια...(E-TUNERS)!!!!!!!!ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα σου ευχομαι να εχεις....
  13. την κυριακη στη θεσσαλονικη αραγμενο gti μαυρο με πινακιδες ΝΗΗ-.... στην παραλιακη που παει προς λευκο πυργο.μαυρες oz ζαντες και r32 πισω.δεν θυμαμαι εαν ειχε αυτοκολλητο.ποιος??
  14. 1.2 φιλε μου λες μεχρι τον κοφτη...αυτο κρατησα εγω..τσεκαρε το και πες μου και σιγουρα θα παιζεις κατω απο 1bar.
  15. 1.2 over στον κοφτη?????δεν γινεται αυτο φιλε μου.για τσεκαρισε το...
  16. φιλε μου να το χαιρεσαι το golfaki σου..να προσεχεις και να το φτιαξεις οπως πραγματικα του αρμοζει...!!
  17. χρηστο πολυ καλο..αντε να δουμε και αλλα απο εσενα.φτιαξε οτι περνει..παρα πολυ καλα νουμερα!
  18. φιλε να το χαιρεσαι το golfaki σου..πιστεψε με οτι απο τα παιδια δεν εχεις να χασεις..εγω εχω και προσωπικη εμπειρια και απο το δικο μου εδω και δυο χρονια τωρα χωρις κανενα προβλημα..βαλε και μια εξατμισουλα για να ανεβασεις και αλλη πιεση..καλες βολτες
  19. να ενημερωσω και εγω πως θα ερθω με την παρεα μου για ΣΚ..θα στειλω νεα απαντηση μετα συννενοησης.
  20. ολο ερχονται λες,αλλα μαλλον πρεπει να μενουνε στο δρομο!!!!χαχαχαχαχα
  21. λοιπον ακουστε πως ειναι τα πραγματα και μην λεει ο καθενας αερολογιες και το μακρυ του και το κοντο του..δεν θα προσπαθησω να κανω ουτε διαφημιση ουτε τπτ.ειμαι και εγω ενας απλος κατοχος gti v 4 χρονια τωρα περιπου..τον πρωτο χρονο λοιπον αποφασισα να αρχισω την βελτιωση και ειπα να ξεκινησω με ενα προγραμμα που μου το ειχανε προτεινει στην αντιπροσωπεια και θα ηταν τι αλλο REVO.απο την πρωτη στιγμη το αυτοκινητο εκανε κοψιματα και επειδη ειχα και πυρομετρο εβλεπα και τρελες θερμοκρασιες downpipe,φανταστειτε τι γινοτανε μεσα στον κυλινδρο.........ψαχτηκα απο εδω ψαχτηκα απο εκει πηγα και αθηνα να μου το κοιταξει ο κυριος που δεν εχει βαλει γλωσσα εδω μεσα στο foroum και συνεχεια κατηγορει VAG-LOVER εν ονοματι,και μου ειπε οτι ολα ειναι οκ.απο εκεινη τη στιγμη κατι με ετρωγε και αρχισα να ψαχνομαι ολο και πιο πολυ..δε μπορει λεω θα την βρω την ακρη.ματαια ομως ΤΙΠΟΤΑ... Στο τελος αποφασισα να το ξηλωσω και να βαλω απο E-TUNERS που απο την πρωτη στιγμη αυτο επρεπε να ειχα κανει.. Δεν μπορει λεω κυριε να παταω με ενα ιδιο αυτοκινητο με προγραμμα του κριτωνα και να τρωω κολονες,ετσι ακριβως οπως σας το λεω....................... Αφηνω για το τελος χωρις να θελω να σας κουρασω αλλο,πως το αυτοκινητο δουλευει τελεια χωρις το παραμικρο κοψιμο και ειναι και πρωτο σταδιο και φοραω και 76αρη downpipe και και και.........για καποιους αλλους που μας λενε χαζομαρες εδω περα.επισης για τον κυριο τουρμπολαγο καλα θυματακια ειναι τα αμαξακια του......ΑΜΑΝ ΠΙΑ..ποσο πιο πολυ δλδ πρεπει να πεισουμε τα μελη του foroum για τα προγραμματα του ΚΡΙΤΩΝΑ και για το ποσο ψαγμενος ειναι ο ανθρωπος σε αυτο τον κινητηρα του 2.0Tfsi ΚΡΙΤΩΝΑ αστους να λενε..και εσυ kostas gti και chrisTT πεστε τα οπως θελετε, χυμα και τσουβαλατα,ετσι οπως τους αξιζει!!
  22. αντε ρε παιδια παμε λιγο με τα 5αρια μας...αυτοι που εχουμε μεινει δλδ!!και εγω πιστευω οτι για big turbo η 20g ειναι οτι καλυτερο,γι'αυτο κρατιεμαι και δεν το φτιαχνω Κ04 ακομα....νομιζω καποιος πρεπει να ειναι με τετοια τουρμπινα εδω μεσα εεε?η vf34 αν δεν κανω λαθος...
  23. αυτο που λες δεν γινεται ρε φιλε....με Κ03s και 311,σε ποιο δυναμομετρο??και custom προγραμμα που εχεις δεν γινεται....
  24. εχουμε καποιο λινκ??ποσο στοιχηζουν αυτα?απο e-bay...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.