Jump to content

mpikounis

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mpikounis

  1. Μολις παρελαβα το νεο μου Polo GTI και ήθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου πει αν μπορει να μπει retrofit bluetooth kit. Το αυτοκίνητο έχει στο τιμονι κουμπια μεταξυ των οποιων και το τηλεφωνο.
  2. Γεια σας και απο εμένα. Περιμένω να παραλάβω ενα gti polo την εβδομάδα που μας έρχεται και ψάχνω για εναλλακτικές ώστε να έχω Bluetooth για το Iphone μου και ίσως navigation. Τα 600€ για τι ακριβώς συσκευή είναι? υποθέτω όχι για vw original αλλα κάποιο aftermarket - σωστά? Αν πάω στη vw ξέρει κανείς το κόστος για εργοστασιακο upgrade? Η επίσημη λύση για το πόλο είναι το 310 ενώ το 510 είναι για γκολφ?
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες - θα δοκιμάσω εκεί να δω τι παίζει. Για το ΥΓ3 - έπεσες μέσα :-)
  4. Έχω ένα golf που κλείνει 3 χρόνια τώρα και πρέπει να πάει για service ετήσιο (άναψε και το check-engine πριν 1-2 ημέρες!). Μέχρι τώρα πήγαινα στο Γρατσία στο σταυρό αλλά ειλικρινά δεν θέλω να τους βλέπω ούτε ζωγραφιστούς!! Ξέρεις κανείς ένα συνεργείο που να μπορεί να το βάλει σε διαγνωστικό και να κάνει καλή δουλειά; Δεν με πειράζει να το πληρώσω αρκεί να γίνει η δουλειά. Ψάχνω κάποιον γύρω από Αγ.Παρασκευή-Χαλάνδρι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.