Jump to content

lyko81

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lyko81

  1. Αυτο σιχαινομαι στις αντι/πειες. Πας να παρεις ενα αμαξι και ακους 6, 8 μηνες!!!!!! Ημαρτον worthy.gif Και τα 2 vw αναγκαστηκα και τα πηρα αμεσως ( με ο,τι εξοπλισμο ειχαν επανω :cry: ), γιατι μολις μου ειπαν για 4 κ 5 μηνες........ fire.giffire.gif

    Η αλήθεια είναι πως οι χρόνοι παράδοσης έχουν μειωθεί αισθητά. Βέβαια σε αυτό το κ...χανίο που ζούμε ακόμη και σε ένα μήνα να σου πούνε πως θα έρθει, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Τη μια απεργία τα λιμάνια, μετά οι μεταφορικές , μετά οι διεθνείς μεταφορές, μετά τα τελωνία! Και στο τέλος θα έρθει και θα έχουν απεργία οι βενζινοπωλες και οι οδηγοί βυτιοφόρων και δεν θα έχεις βενζίνη ούτε για την πρώτη βόλτα! tongue.gif

  2. δεν το θέλω για κόντρες και ανβάσεις κτλπ. θέλω ένα Cabrio - Sport αυτοκίνητο να είναι άνετο να κάνω ταξίδι να έχω τα άλογα όταν τα χριαστώ να τα έχω! να είναι στυλάτο να έχει κάποιο prestige. Θέλω ένα αυτοκίνιτο μεν να είναι κυριλέ cabrio αλλα να έχει και το sport χαρακτίρα. και ΣΗΓΟΥΡΑ θα βάλω όλα τα έξτρα... να μην κάνω όπως έκανα με το Πασσατ! Αλλά ένα είναι σήγουρο μπλέ σκούρο μεταλίκο θά ναι το χρώμα με μπεζ δέρμα . και -!

    Με αυτό το σκεπτικό πιστεύω πως θα το λατρέψεις το αυτοκίνητο. Όσο για το μπλέ χρώμα... δείχνει πολύ όμορφο και κάνει κοντραστ με τα νικελ (midnight blue), αν και αν το ξαναγόραζα μάλλον θα έπαιρνα ασπρο.

  3. εισαι ευχαριστημενος απο αυτον τον κινητηρα;122 αλογα ετσι;

    απο καταναλωση;

    Αν και θα μας βγάλουν off topic, ο κινητήρας είναι πολύ καλύτερος από ό,τι περίμενα (σε σύγκριση με τον 1.6 fsi) και πολύ ελαστικός. Η κατανάλωση... πολύ μικρή λόγω και χαμηλών στροφών λειτουργίας. Μοιάζει η λειτουργία του με diesel (με την καλή την εννοια)

  4. Καλημέρα φίλοι μου, σκευτώμουνα για ένα καινούριο αμάξι για εμένα, ίδη έχω ένα Passat & Polo και είμαι τρομερα ευχαριστιμένος! Μου αρέσει το EOS αλλά θα είθέλα να ξεφύγο απο το 1.4 και 1.6 και είθελα ένα Cabrio πάνω απο 170 άλογα, και συγκεκριμένα είθελα να είναι 2.0λιτρο είδα το FSi με τα 150, αλλά μου φένονται λίγα... Και τώρα ψάχνω να δώ απο κοντά ένα ΕΟS 2.0 TFSI έχει κανεις κανένα EOS με τον συγκεκριμένο κινιτήρα να μας πεί εντυπώσεις? Είναι παραπλίσιο με το GTI?

    Ευχραστώ παιδία!

    Παραπλήσιο με το gti ως προς κινητήρα, μπορεί. Αλλά ως προς συμπεριφορά, καμία σχέση. Λίγο το βάρος, λίγο η κατανομή του βάρους (ειδικά όταν είναι ανοιχτό), και λίγο το γενικότερο στήσιμο βόλτας και άνεσης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν ενδείκνεται για πολύ γρήγορη οδήγηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σε προβληματίσει ποτε στο δρόμο. Απλά δεν σου δίνει τη σιγουριά του golf. Όταν δε είναι ανοιχτό το esp κάνει υπερωρίες ανπιέσεις το αυτοκίνητο.

    (σημείωση:Δεν έχω 2.0tfsi αλλά 1.4 tsi και είχα για 3 χρόνια golf V...)

  5. Ξεκίνησε στη Γερμανία η διάθεση του 1.4 tsi με kompressor και turbo στα 160 άλογα. Ο κινητήρας θα αντικαταστήσει τον δίλιτρο fsi. Αυτό είναι μάλλον καλό για την Ελλάδα μιας και η φορολογία μας επιβαρύνει αρκετά την τελική τιμή αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού και τα κάνει απαγορευτικά για αρκετούς αγοραστές. Στη Γερμανία η τιμή της βασικής έκδοσης είναι στα 29.150 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει στην ίδια τιμή και στην Ελλάδα μιας και ο βασικός εξοπλισμός διαφέρει (αν και τελευταία όλο αλλαγές γίνονται). Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι τιμολογιακή πολιτική θα ακολουθήσει ο επίσημος εισασωγέας στο συγκεκριμένο μοντέλο. Περισσότερες πληροφορίες στο configurator του www.volkswagen.de

  6. Δυστυχώς η κατάσταση στις παραδόσεις των EOS την περίοδο που διανύουμε είναι τραγική. Το βλέπω από έναν φίλο που το έδωσε παραγγελία 1-2 μήνες μετά από μένα και δεν το πήρε ακόμη. Δυστυχώς όμως το όλο πρόβλημα εντοπίζεται στα λιμάνια Θεσ/νίκης και Αθήνας που ξεφορτώνουν με προσωπικό ασφαλείας λόγω απεργίας protest.gifprotest.gif (με ρυθμούς safe mode), και ως γνωστόν τα EOS έρχονται ακτοπλοϊκώς από Πορτογαλλία όπου κατασκευάζονται. Με άλλα λόγια υπομονή σε όλους.

  7. Αν και όπως βλέπεις το ανταλλακτικό δεν υπάρχει για το EOS

    ne6y8j03aw1v8mdvkp0r_thumb.jpg

    όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια, οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο ώστε να μην μπαίνει...

    dfo9mbtduamwkgoqz7dl_thumb.jpg

    εκτός κι αν παίζει κάποιο ρόλο ο διακόπτης για την οροφή που βρίσκεται εκεί στο EOS...αλλά δεν νομίζω

    η εγκατάσταση γίνεται κάπως έτσι

    http://diy.oempl.us/article_info.php?artic...0e0bffe4aef57b1

    επίσης δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μπεζ στο Golf και το EOS μιας και έχουν διαφορετικό κωδικό.

    Ευχαριστώ DIS για την γρήγορη απάντηση. Θα ρωτήσω τιμή σε έναν έμπορο ανταλλακτικών VW και αν είναι φθηνό ωστε αν δεν μπαίνει να μην μου κοστίσει θα το δοκιμάσω. Και γώ πάντως διατηρώ μια αμφιβολία για το αν μπαίνει λόγω του διακόπτη. Αν μπαίνει πάντως θα βρεί χρήση το ανοιχτήρι που κράτησα από το golf μου πριν το πουλήσω...

  8. Η ποτηροθήκη που έχει στο υποβραχιόνιο το eos είναι η ανοιχτή χωρίς το συρόμενο πλαστικό που την καλύπτει. Επειδή μου τη δίνει λίγο που μαζεύει βρωμιά και δεν καθαρίζεται ευκολα, ξέρει κανείς αν παίρνει την αντίστοιχη συρόμενη και αν βγαίνει σε μπέζ; Εννοώ αυτή που φοράει το golf V με υποβραχιόνιο. Από εγκατάσταση είναι δύσκολη; Αν έχει και κανένας ΕΤΚΑ και μου πεί και τον κωδικό παραγγελίας θα ήταν τέλεια.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  9. Λοιπόν, χθες έκανα την πρώτη μου απόπειρα. Πήρα το τιμόνι από το Golf λοιπόν, άνοιξα και το δικό μου και είδα ότι μέσα είναι ακριβώς τα ίδια. Το δικό μου είχε μέχρι και την φίσα για τα shift pads η οποία ήταν σαφώς κενή. Έκανα όμως την αλλαγή, σύνδεσα το τιμόνι του Golf και δεν δούλεψε! B) 3 πράγματα με προβληματίζουν τώρα. 1 ότι ίσως το τιμόνι λόγω του ότι είναι μεταχειρισμένο έχει χαλάσει και δεν λειτουργεί ούτως ή άλλως, 2 επειδή το τιμόνι του Golf είναι για DSG σασμάν ενώ εγώ έχω το Tiptronic παρόλο που οι φίσες είναι ΟΛΟΪΔΙΕΣ δεν κάνουν την ίδια δουλειά και 3 (αυτό που έχω και για πιο σίγουρο), ;oti πρέπει να μπω με Vag com και να ενεργοποιήσω κάπου τα shift pads...

    Έχει κανείς καμιά ιδέα? Πάνω που το είδα ότι ήταν ολόιδιο και είχα χαρεί ότι θα λειτουργήσει, το ότι δεν δούλεψε όταν το δοκιμάσαμε μου έκοψε τα φτερά... :D

    Χωρίς Vag Com φως δεν θα δείς. Οπότε μην το παλεύεις άδικα. Ελπίζω όμως να είναι μόνο ρύθμιση από το Vag Com και να μην θέλει άλλο canbus (εγκέφαλο τιμονιού).

    Μια ερώτηση όμως, συνδυαζόταν το tiptronic με pads στο τιμόνι; Πραγματικά δεν το είχα υπόψην.

  10. Γειά σε όλους. Διαπίστωσα μετά την τελευταία βροχή (βροχή να την πει ο Θεός, ΛΑΣΠΗ ΗΤΑΝ!) ορισμένα τριξίματα. Ακούγονταν από το πίσω μέρος της οροφής γύρο από το πίσω παράθυρο. Ο ήχος ήταν σαν να ακούς λάστιχα να τρίβονται. Μισοάνοιξα λοιπόν την οροφή και καθάρισα με σφουγκάρι τα λάστιχα από τη λάσπη. Κατά περίεργο τρόπο μετά τον καθαρισμό όλα σταμάτησαν, αν και να πώ την αλήθεια μόνο καθάρισμα δεν ήταν αυτό που έκανα, περισσότερο πασαλημμα. Θέλει τελικά την περιποίησή της η οροφή.

    Όσο για το παράθυρο συνοδηγού και προβλήματα στεγανότητας, ή στο MY08 λύθηκαν και δεν παρατήρησα τίποτε, ή είναι πολύ νωρίς ακόμη... αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε.

  11. ποτε θα περασει ο καιρος!!!εσεις το παρεγγειλατε ποιο νωρις εμενα θα αργησει!!!! :(:(

    θα με κανετε καμια βολτιτσα να ξεχνιεμαι!!!!!! ;):D

    Βόλτα; Αν και πρέπει να σου πέφτει λίγο μακρυά η Θεσ/νίκη, αν βρεθεί κατα πάνω κανένα πρόβλημα, όσες θες. Να δεις και τι έχεις να περιμένεις. Μια από τα ίδια ήμουν και εγώ που δεν το είχα δεί καν στην αντιπροσωπία το αμαξι επειδή δεν υπήρχε εκθεσιακό, εος στο σακί δηλαδή.

  12. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΣΤΟ GOLF 5 MOY ΓΙA ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜP3 H IPOT ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η CDΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΤΟ GOLF ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ NAVI.O ANTAΠΤΟΡΑΣ ΠΑΙΖΗ ΜΕΣΩ CDΙΕΡΑΣ.ΣΟΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.????

    Δώσε μας λίγο πληροφορίες για το πού σύνδεσες τον αντάπτορα, και ποιός αντάπτορας είναι.

  13. Μια χαρά είναι τα ηχεία τα εργοστασιακά, το πόσα βάτ είναι... άγνωστο, αλλά βγάζουν ωραιότατο ήχο. Μέχρι τα μισά της μέγιστης έντασης της πηγής, που είναι πολύ δυνατά για μένα τουλάχιστο, αποδίδουν καλά χωρίς να μπουκώνουν (και στα μπάσα). Από εκεί και πάνω, εργοστασιακά είναι και μην περιμένεις θαύματα. Περι ορέξεως βέβαια...

    Νομίζω πάντως από τα λεγόμενά σου ότι θα σε ικανοποιήσουν.

  14. Οι κάτοχοι του EOS 1.4 TSI καλούνται -να μοιραστούν με εμάς που περιμένουμε την άφιξη του αυτοκινήτου θέματος- να αναφέρουν τις εμπειρίες τους, για να κάνουν την αναμονή μας αφόρητη… :huh:

    Μετά από 5 ημέρες με το 1.4 tsi ,και ένα όμορφο 3ημερο που περιελάμβανε εθνική οδό και μπόλικο βουνό (ότι πρέπει για στρώσιμο...ειδικά το δεύτερο),θέλω να πώ τα ακόλουθα.

    Έχει πολύ ροπή από χαμηλά (1500 στροφές) με αποτέλεσμα να μην πολυασχολήσε με το τι ταχύτητα έχεις στο κιβώτιο.Ίσως κοιτούσα το στροφόμετρο περισσότερο επειδή δεν ήθελα να ανεβάσω πολλές στροφές.

    Έχει πολύ "γλυκιά" επιτάχυνση.

    Στην εθνική και με 130-140 km/h περίπου 7 λίτρα μέση κατανάλωση! (με cruise control που συμβάλει ελαφρώς στην οικονομία),αλλά και στις υπόλοιπες διαδρομές η κατανάλωση ήταν αρκετά χαμηλή μιας και το δούλευε σε χαμηλές στροφές. Βέβαια η κατανάλωση θα φανεί μετά τα 2-3.000 km.

    Και κάτι τελευταίο. Επειδή το turbo δουλεύει χαμηλά στις μανούβρες για παρκάρισμα ή και μέσα στην πόλη αν κατεβάσεις το παράθυρο ακούς συνέχεια την σκάστρα...διακριτικά πάντα.

  15. Επιτέλους έφτασε και το δικό μου και απο χτες χαζοχαίρομαι. Ήρθε με τον καινούργιο κινητήρα 1.4 tsi και μπορώ να πώ επειδή έχω οδηγήσει τον 1.6 fsi σε ελαφρύτερο αυτοκίνητο ότι δεν έχει καμία σχέση.Ο κινητήρας τραβάει από το ρελαντί, και πάνω από τις 1500 στροφές φεύγει πολύ όμορφα. Και τώρα στρώσιμο...

    Θα ανεβάσω φωτό όταν μπορέσω.

  16. Στην αντιπροσωπεία της Χαλκίδας, μου έδωσαν γύρω στους 3 - 3,5 μήνες... Το ίδιο μου είχανε πεί και στη Λάρισα... Αν φτάσω τους 9 θα κάνω χαρακίρι! knife.gif ...αφού πρώτα τους κάψω το μαγαζί ! :lol:

    Τοσο είναι η παράδοση πλέον. Τόσο έκανε και το δικό μου. 2,5 μήνες. Ένα μήνα μετά την παραγγελία βγήκε το αμάξι από το εργοστάσιο και 1,5 μήνα μετά ήρθε εδώ. Μάλλον το σπρώχνανε για να έρθει... ξέμειναν από νταλίκες... Anyway αν πάνε όλα καλά θα το έχεις το καλοκαίρι, εκτός εαν έβαλες δέρματα... που εκεί υπάρχει ομίχλη στο τοπίο, και όσους μήνες και να σου πούνε μάλλον ψέμματα θα είναι, γιατί πραγματικά δεν ξέρουν.

    Ευχομαι όλα να πάνε καλά.

  17. Τι;;; Δεν το ήξερα αυτό!

    Με μια πρώτη ματιά, το Google λέει ότι αυτό το "navNgo limousine" είναι hardware. Τι ακριβώς παίζει με αυτό. Μπορείς να δώσεις 2-3 λεπτομέρειες;

    Από διαθεσιμότητα και τιμές, τι παίζει;

    Είναι όντως hardware μπαίνει σε οποιοδήποτε MFD. Είναι ένα μηχανηματάκι που τρέχει windows ppc και την εφαρμογή igo.συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο και χάρτες. Τιμή την ψάχνω ακόμη.

  18. Αν ειναι να το παρεις....σιγουρεψου πρώτα οτι μπορεις να το ξεκλειδώσεις (δηλαδη να εμφανισεις μπαρα των win )για να περάσεις αν θες αλλο προγραμμα πλοηγησης.Συνηθως αυτο γίνετε σε αυτα τα μηχανηματα μεσω της καρτας sd.Ομως επειδη την ειχα πατήσει προσφατα με ενα αναλογο που ειχε εγκατεστημενο route66 και είχε το κλείδωμα στην κάρτα....μου εφαγε 15 μερες ψαχνοντας στο νετ να βρω λυση.Τελικα μετα απο πολυ κοπο την βρήκα...αλλα με το που το ξεκλειδωσα....το "εστειλα "αδιαβαστο...γιατι με ειχε τσαντισει το μπου....ο!!!!! :angry:;)

    Ευχαριστώ, αυτό δεν το είχα υπόψην.

    Αν και μάλλον με βλέπω να παίρνω ένα φθηνό mfd2 από το ebay και να του βάζω το navNgo limousine που σαν πρόγραμμα-συστημα τα σπάει. Μετατρέπει το MFD σε PocketPC και τρέχει το Igo.

  19. τελικα το μονο υδροψυκτο ιντερκουλερ ειναι του Impreza τα αλλα ειναι αεροψυκτα!!!!σορρυ porchemultivan οσο ζεις μαθαινεις!!!

    δείτε και αυτό:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Intercooler

    έχει αρκετες πληροφορίες σχετικά με τα αεροψυκτα και μη intercooler.Μεταξύ των άλλων ένα από τα πλεονεκτήματα είναι η πιογρηγορη απόκριση και το μικρότερο lag.

  20. Νέο passat βγάζει η volkswagen. Δείτε στο site:

    www.volkswagen.de

    Δυστυχώς δεν έχει πολλές πληροφορίες ακόμη αλλά έχει αρκετές εικόνες.

  21. Ψάχνοντας στο Internet βρήκα αυτό το car pc από τη γειτονική Ιταλία δουλεύει με windows mobile πράγμα που σημαίνει ότι βάζεις destinator και έχεις navigation μιας και έχει ενσωματωμένο gps.

    http://images.google.gr/imgres?imgurl=http...l%3Del%26sa%3DN

    μετάφραση στα αγγλικά των χαρακτηριστικών του:

    B9000-BT VW e' an innovative navigator to satellitare with touch screen with multimediali functions developed on operating system Windows CE 5.0.

    E' possible to reproduce mp3, dvd, than several files video, is to read files of World, Excell, access, powerpoint and pdf...

    to use the telephone to free hands thanks to the interface bluetooth

    technical characteristics:

    Display standard 2 DIN from proceeds:

    display 7" with touch screen and integrated reader DVD

    resolution Video 400x234 wide 16:9

    400 CPU MHz - MIPS

    Operating system Microsoft CE 5.0

    visual angle: 70° H/L

    GPS SIRF III Star 20 channels

    Slot for memories SD/usb

    n 1 income video for television cameras retromarcia

    Remote control in equipment

    - Dimensions united: 178mm X 102mm X 180mm

    Reproduction files: JPEG, GIF, BMP, png, Grandfathers, MPEG, wmv, wav, mp3

    Integrated audio amplifier

    Power output: 4X45W

    In equipment:

    Remote control IR

    Software of precaricato Route navigation 66 EUROPE

    2 Memory SD Gb

    Cables of logon

    Handbook of use

    cables for logon

    τιμή περίπου 1000-1300 ευρώ.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.